Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Castle Run

Hrajete online hru Castle Run

Zahrajte si supr skákačku se smypatickou obludou, která hledá cestu z hradu. Utíkejte rychle, sbírejte rozházené penízky a hlavně se vyhýbejte zlým duchům, kteří vás mohou připravit o život.

ovládání hry Castle Run

myší, viz instrukce ve hře • 2.21 MB • 965x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Mario Star Scramble 2 Ghost Island
Arkády - 25x
Velmi hezká skákačka s Mariem v hlavní roli. Jedná se o rozšíření online hry Mario Star Scramble, tentokrát se ale děj odehrává na ostrově duchů. Troufáte si vstoupit do hry, čelit tajemné atmosféře a nejrůznějším nástrahám?
A Stroll in Space
Arkády - 29x
Super skákačka, která vás zabaví na dlouhé hodiny. Budete spolupracovat s malou opičkou a snažit se uniknout spárům zlé vesmírné nestvůry. Hra má pěknou grafiku a mnoho legračních prvků.
Ninja Jump
Arkády - 44x
Od dávných časů patřili ninjové mezi ty nejlepší bojovníky, jací byli v Japonsku k dispozici. Byli dokonale vycvičení a dokázali neuvěřitelné kousky. Jednoho ninju si vezmete na starost ve hře s názvem Ninja Jump a vydáte se vzhůru po nekonečné cestě. Musíte se ovšem vyhýbat nebezpečí a pokusit se dostat co nejdál.
Angry Birds Halloween Boxes
Arkády - 948x
Kdo by neznal Angry Birds. Hra, která se hraje jak na mobilech, počítačích tak i na herních konzolích. Princip je jednoduchý - stačí vystřelit ptáčka a snažit se sestřelit všechny halloweenské duchy a strašidla. Jak se vám hra líbí? Pokud líbí, tak ji určitě sdílejte na Facebooku :).
Krazy Chef
Arkády - 44x
Mlsný mladý kuchař se rozhodl, že sní nějaké ovoce z kuchyně, ale to neměl dělat. Ovoce totiž bylo kouzelné a milého kuchaře zmenšilo na nezvyklou velikost. Vydejte se na zajímavou dobrodružnou výpravu, kde si pořádně zaskáčete. Potřebujete dávat pozor na zdravotní stav kuchaře a také na časový limit.
Jetpack Joyride
Arkády - 45x
Jetpack Joyride je tady! Připněte si Jetpack a připravte se na jízdu svého života! Jetpack si razí cestu přes lasery, rakety, sbírá mince a snaží se dojet co nejdále. Můžete také utrácet mince, abyste získali náskok, nebo sbírat vylepšení, abyste postoupili ještě dál! Dejte si však pozor, že power-up vás může zachránit, ale bez aktivních power-upů stačí, abyste se jednou dotkli laserů nebo raket a vaše cesta skončí. Buďte tedy opatrní a dostaňte se co nejdále!
Party Pals
Arkády - 67x
Hezký pejsek a roztomilá kočička se vydávají na zajímavou procházku, kde se pokusí posbírat co největší počet dárečků, z nichž vypadávají další předměty. Jako první poběží kočička a hned za ní pejsek. Kočička dokáže vyskočit výš, a proto se toho musí vhodně využít. Pejsek následně posbírá zbytek, aby se přičetly body.
Let The Bullet Fly Unlock
Arkády - 38x
Velmi dobrá gameska, ve které se budete snažit trefit všechny nepřátelské postavy. Máte výhodu v tom, že se vaše střely dokáží odrážet, čehož musíte téměř vždy využít. Podaří se vám zdolat všechny připravené úrovně?
Alex in danger
Arkády - 19x
Vžijte se do role malého nebojácného mravence Alexe a doskákejte až do finále. V této klasické plošinovce narazíte na mnohé překážky, ale také na spoustu bonusů, které vám usnadní splnění všech úkolů.
Dragoniada
Arkády - 15x
Staňte se svědky vylíhnutí malého dráčka z vejce a ujměte se ho na jeho cestě. Poskakujte z jedné plošinky na druhou a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné nepřátele. Dráček naštěstí dokáže už od útlého věku chrlit oheň, čímž si poradí s nejedním protivníkem. Dokážete doskákat až na vrcholek vysoké hory?
Transmorpher 2
Arkády - 52x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.
Robot Wants Fishy
Arkády - 816x
Robot si v budoucnosti poletuje vesmírem a jeho mazlíčky jsou kotě a štěně. Hledá někoho, s kým by si kotě mohlo rozumět a narazí na stopy živočicha, u něhož si myslí, že by to mohlo jít. Robot chce rybu! Pomozte mu ji najít a na daleké cestě překonávejte všemožné překážky. Jedná se o poměrně zajímavou retro hru.
Never More 2
Arkády - 40x
Pokračování pěkné skákačky, ve které je vaším úkolem proskákat se do další scény. Tentokrát je to o něco těžší, neboť často budete dumat, kudy a kam skočit. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem, občas se nebojte na něco kliknout.
More Baloons
Arkády - 25x
Relativně jednoduchá online hra, alespoň na první pohled. V roli malé opičky budete vystřelovat šipky na balonky. Cílem je prostřelit co možná nejvyšší počet balonků.
Never More
Arkády - 38x
Never More je zajímavá skákačka, ve které otestujete vaši klávesnici ;). Panáček sbírající modrá kolečka se totiž ovládá šipkama a hlavně mezerníkem, kterým skáčete. V pozdějších úrovních na vás čekají nebezpečné nástrahy a ne zrovna lehké proskakování...