Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Castle Run

Hrajete online hru Castle Run

Zahrajte si supr skákačku se smypatickou obludou, která hledá cestu z hradu. Utíkejte rychle, sbírejte rozházené penízky a hlavně se vyhýbejte zlým duchům, kteří vás mohou připravit o život.

ovládání hry Castle Run

myší, viz instrukce ve hře • 2.21 MB • 1278x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Tarzan and Jane: Jungle Jump
Arkády - 38x
Příběh o Tarzanovi a jeho dívce Jane je známý a kromě knižního zpracování se dočkal i předělávky do filmové podoby nebo verze v rámci počítačového světa. Vyzkoušet si můžete osudy Tarzana, který se snaží posbírat drahocenné drahokamy, aby je mohl darovat své milované Jane k prvním výročí. Dávejte na Tarzana dobrý pozor.
Madagascar 2 - Mad Dash
Arkády - 230x
Při příležitosti premiéry druhého dílu oblíbeného animovaného filmu Madagaskar se objevilo i několik počítačových her a jednu z nich si právě nyní můžete vyzkoušet. Řídíte lva a máte za úkol posbírat všechny postavičky z filmu Madagaskar 2: Útěk do Afriky, aby následně mohly odletět na jejich vysněnou cestu. Vyhýbejte se překážkám!
Paint Wars
Arkády - 13x
Zajímavá online hra, ve které svedete boj s tanky plnými barvy a ještě se naučíte kreslit ;). Na hrací ploše máte několik obrazců, které musíte obtáhnout (přemalovat barvou). Dotěrné tanky vám to budou znesnadňovat, nicméně je můžete zničit kliknutím na ně.
Never Lose Rope
Arkády - 26x
S hlavním hrdinou hry Never Lose Rope se podíváte do zvláštně vypadajícího světa. Postavička se pohybuje a má k dispozici lano, se kterým se dokážete dostat na určité typy povrchů. Cestou potřebujete posbírat hvězdičky, za které následně získáte určitý počet bodů. Na cestě do cíle se nachází celá řada překážek.
Jump With Justin
Arkády - 46x
Připojte se k vynálezci Justinovi a užijte si kopec herní zábavy u této bláznivé skákačky. Nejprve natáhněte lano a vystřelte Justina do vzduchu, cílem je, aby vylétl co nejvýše. Cestou samozřejmě sbírejte bonusy a vyhýbejte se překážkám.
Sonic Moto Adventure
Arkády - 22x
Oblíbená postavička dětských her Sonic je zpět v nové gamesce pro všechny malé hráče. Klasická arkáda, ve které budete překonávat překážky na cestě k cíli. Snažte se o co nejvyšší skore, dostaňte se mezi nejlepší.
hra v Unity3D
F-LAP
Arkády - 39x
Fish Flap je nový klon známé těžké hry Flappy Bird. Tentokrát budete ovládat rybičku, se kterou se budete snažit propolout mezi překážkami. Můžete si nastavit obtížnost a celkem 5 módů hry.
Haste Makes Waste
Arkády - 51x
Želvák se chystá na večírek, ale najednou po cestě zjistí, že už nemá čas. Naštěstí ho napadne spásná myšlenka, takže si sestrojí komplikovaný stroj, který by ho měl posunout do dálky. Pomozte želvákovi s cestou. Nasměrujte ho, aby se posunul o co největší možnou vzdálenost. Postupně získáváte finance, za něž si lze vylepšit různé věci.
Tilt 2
Arkády - 13x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
Gizmo Igloo Rush
Arkády - 32x
Gizmo je zpět s brusu novou online hrou, která potěší zejména milovníky her s motorkami a překonávání překážek. Děj se tentokrát odehrává na severním pólu, kde budete překonávat různé překážky a snažit se dojet rychle do cíle.
Twin Shot 2
Arkády - 41x
Zdařilá skákačka, ve které se budete snažit zlikvidovat všechny protivníky. Krom skákání bude nutné i trochu přemýšlet, protože hraní a ničení protivníků není tak lehké, jak by se mohlo zdát. Naštěstí máte docela dost životů.
hra v Unity3D
Minecraft: Mine Runner
Arkády - 28x
Zajímavý klon nesmírně populární hry Minecraft. Tentokrát je hra v unity3D (nezapomeňte stáhnout a povolit plugin). Vaším úkolem v této hře je běžet v bludišti a vyhýbat se překážkám, které jsou na každém rohu.
Meat Boy
Arkády - 65x
Meat boy je docela těžká plošinovka, ve které se musíte dostat ke svému kamarádovi. Nebude to snadné, v cestě je řada překážek. Hra obsahuje opravdu velké množství úrovní, nebudete se nudit.
Magnet Face
Arkády - 16x
Billy byl unesen cizáky a vaším úkolem není nic jiného, než mu pomoci uniknout z bludiště a překonat všechny nástrahy. Cestou budete muset řešit mnoho logických pastí.
Frogger
Arkády - 63x
Pokud si pamatujete éru 8bitových počítačů, určitě si také vzpomenete na populární hru "žabičky". Vaším úkolem je proskákat se hustým provozem a nástrahy až do domečku. Velmi chytlavá super hra.