Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Castle Run

Hrajete online hru Castle Run

Zahrajte si supr skákačku se smypatickou obludou, která hledá cestu z hradu. Utíkejte rychle, sbírejte rozházené penízky a hlavně se vyhýbejte zlým duchům, kteří vás mohou připravit o život.

ovládání hry Castle Run

myší, viz instrukce ve hře • 2.21 MB • 35x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 24x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.
Bazonga Quake
Arkády - 24x
Velice sympatická slečna probudila faraona a jeho mumie z tisíciletého spánku, což se jim vůbec nelíbí. Rozhodnou se proto milou slečnu zlikvidovat. Vžijte se do role nic netušící dívka, které potřebuje před nepřátelsky naladěnými příšerami upláchnout. Cestou sbírejte peníze a podprsenky, aby se dívka mohla zachránit.
Grumpy Daruma
Arkády - 47x
Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?
Mole vs. Lava
Arkády - 31x
Malý krteček se ocitnul ve smrtelném nebezpečí. Pod zemí se prohrabal jinam, než kam by si přál a nyní mu vážně hrozí, že ho sežehne vařicí láva, kterou odkryl. Pokuste se s krtkem dostat do bezpečí a skákejte co nejlépe. Využívejte veškerých možností, jak by se krtek mohl dostat do bezpečného území.
Tastes good
Arkády - 22x
Pěkná hra na odreagování a na procvičené postřehu a logického myšlení. Panáčkem postupně umisťujete různé sladkosti. Cílem je seskupit vždy tři stejné symboly.
The Amazing Spider-man
Arkády - 45x
Úžasný Spiderman je zpět s další online hrou, ve které zužitkujete svůj postřeh. Tentokrát se hra odehrává v New Yorku, kde budete pomocí svého pavoučího lana skákat po budovách. Podaří se vám nahrát skóre, kterým se zapíšete do síně slávy?
Angry Animals
Arkády - 37x
Jedním ze skvěle zpracovaných klonů hry Angry Birds je tato super hra Angry Animals. Ta obsahuje celkem 27 levelů, ve kterých musíte pomocí praku vystřelit zvířátko a zasáhnout jím stavbu, ve které se ukrývají vetřelci.
Go Go Plant 2
Arkády - 31x
Poměrně oblíbená skákačka s názvem Go Go Plant se dočkala druhého pokračování. Můžete se těšit na pobíhání s rostlinou v květináči po okolí. Musíte se pokusit dosáhnout nějakého vzdáleného bodu. Očekávejte různá vylepšení oproti minulému dílu, samozřejmostí jsou nové mise nebo třeba nový hudební podklad.
Fractured
Arkády - 18x
Další netradiční hra míří na monitory našich počítačů a jmenuje se Fractured. Vezmete si do parády chlapce, se kterým se vždycky pokoušíte dostat k duchovi. Obraz je většinou nějakým způsobem zdeformovaný a v pozdějších misích už se pohybujete v různých rovinách, což poměrně ztěžuje práci a odhad, kam se odebrat.
Spiderman City Raid
Arkády - 45x
Velmi dobrá online hra s Pavoučím mužem. Vystřelujte pavoučí lano a snažte se udržet co nejdéle ve vzduchu. Své kroky musíte velmi dobře a také rychle promýšlet, neboť dostřel vašich pavučin není neomezený.
Feed Us: Lost Island
Arkády - 18x
Další pokračování mega série Feed Us. Krvelačná a hladová piraňa je zpět, a je ještě zuřivější než kdy dříve. V její roli budete pojídat nebohé oběti. Čeká na vás několik misí a šest nových oblastí.
Fluffy Rescue Level Pack
Arkády - 30x
Zábavná logická online hra, ve které je vaším úkolem zachránit roztomilého Fluffyho před zkázou. Klikejte na předměty a vyřešte všechny překážky a hádanky.
Lunar Command - retro klasika
Arkády - 14x
Hra Lunar Command vám vnutí vzpomínku na klasické arkády z 80. let, kdy nebyla na prvním místě grafika, ale hratelnost a zábava. Cílem je chránit vaši měsíční základnu před nepřátelskými střelami. Sestřelit střely není tak těžké, ovšem vše je ztíženo tím, že máte pouze omezený počet raket...
A Stroll in Space
Arkády - 23x
Super skákačka, která vás zabaví na dlouhé hodiny. Budete spolupracovat s malou opičkou a snažit se uniknout spárům zlé vesmírné nestvůry. Hra má pěknou grafiku a mnoho legračních prvků.
Birdy Rush
Arkády - 40x
Pěkná oddychová html hra s ptáčkem, kterého budete ovládat a vyhýbat se padajícím krabicím. Ptáček se ovládá myší nebo směrovými klávesami. Musíte s ptáčkem uhýbat před krabicemi a postupně lézt až nahoru. Po každém levelu na vás čekají vylepšení.