Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Biolabs Outbreak
sponzorované odkazy

Biolabs Outbreak

Hrajete online hru Biolabs Outbreak

Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.

ovládání hry Biolabs Outbreak

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 61x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Another Box of Hotcorn
Postřehové hry - 4x
Another Box of Hotcorn je primitivní, ale chytlavá minihra. Vaším úkolem je bouchnout do všech popcornů v bludišti. Můžete využít bonusy (oheň, blesk, benzín), ale pozor na mazlavé máslo a špinavou vodu. Vše navíc musíte stihnout do neúprosného časového limitu.
Brain Bender - skvělý test
Postřehové hry - 41x
Brain Bender vás určitě pěkně potrápí. Na obrazovce se vám bude ukazovat název nějaké barvy, ovšem písmo bude v barvě jiné. A právě tlačítko s touto barvou musíte označit. Nápisy jsou v angličtině, takže ten kdo ji vůbec nezná, tak bude mít menší výhodu :).
Rest Zone
Postřehové hry - 1x
Pusťte se do této vynikající logické hřy a proleťte s hrdinou na konec labyrintu. Dávejte si velký pozor na nástrahy, které jsou na Vás nachystány. Zvládnete se prokousat do dalšího kola? Dejte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
hra v Unity3D
School Bus Parking 3D
Postřehové hry - 0x
3D simulační online hra s dobrou grafikou a hratelností, která vás však může stát nervy. řídit autobus totiž není vůbec snadné, a to nemluvíme o náročnosti s tímto velkým kolosem zaparkovat.
Space Bubbles
Postřehové hry - 2x
Originálně pojatý bubbleshooter z vesmíru. Budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se je zamířit ke stejně barevným kuličkám. Jakmile vytvoříte alespoň trojici, tak kuličky zmizí... a tak stále dokola až nezbyde ani jedna kulička.
Knife throwing
Postřehové hry - 0x
V této postřehové hře se dostanete do cirkusového prostředí. Vašim divákům budete předvádět ten nejnebezpečnější trik. Přivážete svého asistenta ke kolu a nožem se budete trefovat do daných předmětů.
Doughnut Shooter
Postřehové hry - 1x
Ve zvláštní hře Doughnut Shooter dostanete poměrně zajímavý úkol. Musíte k sobě přiřazovat lahodné donuty a vytvářet vždy minimálně trojice stejně vypadajících lahůdek, aby zmizely z hrací plochy. Důležité je odstraňovat donuty tak, aby se některé z nich odpojily a vlétly do pusy připravenému hladovému chlapci. Naplňte ukazatel a postupte do další úrovně.
Feed Us: Xmas Xpansion
Postřehové hry - 1x
Další pokračování brutální rybí akce Feed Us. Pojídejte vše, co vám přijde pod váš mlsný rybí rypáček. V roli nenažrané piraně se můžete neohroženě pohybovat v prostředí, kde na vás čekají nebozí lidičkové a celá řada bonusů.
Smash 2
Postřehové hry - 2x
Tak tahle hra je opravdu unikát.Nádherné efekty a také grafické zpracování je na vysoké úrovni.Plošina je zcela pohyblivá a můžete dokonce volit stupně síly odpalu takže některé levely projdete na 1 nebo 2 odpaly.
Turbo Penguins
Postřehové hry - 0x
Tato hra je velice propracovaná ve velice dobrém až skoro realistickém prostředí.Na začátku máte na výběr z tří tnáků které vyšlete na svůj let.Popohánějte je různými bonusy, které při letu do výšky můžete nalézt.
Defend Your Berry Bones
Postřehové hry - 2x
Pěkná postřehová online hra s duchy. Máte balíček dobrůtek, na který si však dělají chutě i duchové. Jakmile se nějaký duch objeví, rychle na něj klikněte, čímž duch zmizí a balíček je alespoň na další chvíli uchráněn.
Kill The Wabbits
Postřehové hry - 3x
Pěkná a zábavná webová gameska, ve které budete střílet z děla a snažit se zasáhnout schovaného králíka. První úrovně jsou ještě docela lehké, ale postupem času narazíte na velmi důmyslně navrhnuté levely.
Deep Lift 2
Postřehové hry - 0x
Úplnou náhodou jste našli mapu k tajnému pokladu, který se skrývá pod mořskou hladinou. Vydejte se do světa divů pod mořskou hladinu a pokuste se tento poklad najít. Dávejte si pozor na nebezpečné zvířata.
Tank Truck Driver
Postřehové hry - 73x
V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?
1001 Arabian Nights
Postřehové hry - 5x
Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.