Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Biolabs Outbreak
sponzorované odkazy

Biolabs Outbreak

Hrajete online hru Biolabs Outbreak

Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.

ovládání hry Biolabs Outbreak

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 115x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Starlight Dream
Postřehové hry - 1x
Jednoduchá oddechová skákačka, ve které budete skákat co nejvíce do výšky. Zkuste se s hlavní postavičkou dostat až na poslední nejvyšší mráček. Je to docela na nervy hra, protože máte jen jeden život - jakmile spadnete, začínáte opět od prvního obláčku.
Balloontastic
Postřehové hry - 0x
Jednoduchá chytlavá online hra, která vás pěkně potrápí. Vaším úkolem je praskat balónky, ovšem ne v hlemýždím tempu. Musíte pěkně rychle, jinak pro vás hra brzy skončí. Hledejte bonusové balónky a ty, které jsou dobře oceněny penězmi.
Stolen Art
Postřehové hry - 3x
Za použití vaši výborné fotografické paměti je vaším úkolem prozkoumat dva obrázky a zjistit, zda se jedná o originál nebo padělek. Stolen Art je pěkná online hra na odhalení rozdílů, je na konec i docela vtipná.
Super Crazy Guitar Maniac 3
Postřehové hry - 1x
Oblíbený hudební hra Super Crazy Guitar Maniac 3 skvěle procvičí váš postřeh a jako bonus si ještě můžete poslechnout pěknou rockovou hudbu. Cílem je v přesném pořadí mačkat klávesy, které běhají po monitoru.
Disappearing Path
Postřehové hry - 2x
Úkolem v této dobré logické hře je dostat kuličku až k vlaječce. Nebude to jednoduché a budete muset hodně přemýšlet. Cestu kuličky k valjce musíte nakreslit, přitom by bylo super, kdybyste cestou sebrali hvězdičky.
Rotavios
Postřehové hry - 0x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.
Dino Run
Postřehové hry - 2x
Na malou chvilku se můžete stát dinosaurem, který utíká před žhavou lávou. Budete se vyhýbat různým překážkám a sbírat potravu, aby jste měli energii. Když budete mít štěstí, pomohou vám i ostatní zvířata.
Rapid fire 2
Postřehové hry - 1x
Pěkná postřehová hra, kde nepůjde o nic jiného kromě střelby na cíle. Různé terčíky poletují sem a tam a vy se musíte trefit co nejblíže do jejich středu. Máte na to omezenou dobu tak miřte co nejlépe.
Barcode Bedlam
Postřehové hry - 0x
Zahrajte si na majitele luxusního butiku a zkuste si ovládání čtečky čárových kódů. Vždy je nutné naskenovat pouze zboží s určitým barevným kódem. Pokud naskenujete jinou barvu, ztrácíte body.
Run Run
Postřehové hry - 1x
Právem je všeobecně známo, že v jednoduchosti je síla (krása). Tato hra je jednoduchá, přesto však na úrovni. Proskákejte všechny levely a dostaňte se na konec hry v rekordním čase! Obtížnost se pořád zvyšuje.
Crazy Tracker
Postřehové hry - 0x
V této bezvadné hře ovládáte malé ozubené kolečko a Vašim úkolem je projít skrz jakýsi stroj, ve kterém na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě sbírejte různé bonusy. Dokážete se dostat do dalšího kola? Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
Glass Work
Postřehové hry - 1x
Vašim úkolem je doplnit symboly, které Vám jezdí na pásu do předlohy, kterou máte v každém kole. Není to tak jednoduché, čím větší kolo máte, tím rychlejší tato hra je. Pusťte se do toho a ukažte, jak daleko se dokážete dostat.
Particle Blaster
Postřehové hry - 1x
Velmi jednoduchá minihra, která vás však dozajista zabaví na pěkně dlouho. Cílem je ničit kuličky, které se k vám neustále přitahují. První úrovně jsou snadné, ale již velmi brzy začne náročnost stoupat a dohrát hru do konce nebude vůbec snadné.
Fruiti Blox
Postřehové hry - 0x
V této hře je Vašim úkolem zničit co nejvíce kostiček. Zničíte je tak, že spojíte čtverce, které musí mít ve všech rozích stejně barevnou kostičku. Záleží jen na vás, jak velkou kostičku či obdélník uděláte. Sbírejte různé bonusy a dostaňte se do dalšího kola.
hra v Unity3D
Train Crisis Lite
Postřehové hry - 2x
Pojďte a podívejte se hluboko do historie železnice. V této chytlavé 3D hře budete hrát na dvou místech. Cílem je projít všechny překážky, které se objeví, a vést každý barevný vlak do jeho správné stanice.