Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Biolabs Outbreak
sponzorované odkazy

Biolabs Outbreak

Hrajete online hru Biolabs Outbreak

Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.

ovládání hry Biolabs Outbreak

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 865x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Turbocharged Penguins
Postřehové hry - 27x
Tučňáci umějí létat! Nevěříte? Věřte. Tedy platí to alespoň v této online hře. Vaším úkolem je odpinkat tučňáka co nejvýše, třeba až do hlubokého vesmíru. Na cestě sbírejte turbo bonusy, které vašeho tučňáka trochu popoženou :). Až budete ve vesmíru, tak si hlídejte, aby se tučňák nedostal mimo obrazovku. Znamenalo by to konec hry.
Blockade Blitz - chytlavá online hra
Postřehové hry - 21x
Graficky velice hezká hra Blockade Blitz staví svůj úspěch na klasických hrách typu Arkanoid nebo Break Out. Opět jde o pinkání a rozbíjení kvádrů. V této hře je ovšem řada vylepšení. Sbíráte bonusy, můžete tak mít třeba více míčků nebo se proměnit v aliena a bloky místo odpinkávání střílet. Rozhodně doporučuji. Hra Blockade Blitz se ovládá myší a klávesou Z (pokud máte bonus Omnitrix).
Gravibounce
Postřehové hry - 28x
Odrážejte se od všudypřítomných plošin, využívejte řadu vychytávek a snažte se v každém levelu posbírat všechny hvězdy. Postupem hry to bude čím dál tím zrádnější a obtížnější. Zvládnete se proskákat až do konce
The waitress
Postřehové hry - 59x
Další z čísnických her, ve které se budete snažit co nejrychleji a nejlépe obsloužit všechny zákazníky. Postupně jich bude čím dál více a vy to budete muset všechno včas stihnout. Tak si pospěšte a dejte do díla.
Knife throwing
Postřehové hry - 3x
V této postřehové hře se dostanete do cirkusového prostředí. Vašim divákům budete předvádět ten nejnebezpečnější trik. Přivážete svého asistenta ke kolu a nožem se budete trefovat do daných předmětů.
Bubble Shooter Winter Pack
Postřehové hry - 34x
Klasický bubbleshooter, tentokrát však ve vánočním provedení. Jako u každé takové hry, i zde máte za úkol odstranit z hrací plochy postupně všechny vánoční koule a dárečky. Vystřelte kuličky správným směrem a tvořte alespoň trojice stejných objektů.
Robot Dinosaurs
Postřehové hry - 30x
Pěkná gameska na odreagování - nejprve si vyberte jednoho ze dvou dinosaurů a poté už jen ničte naprosto vše, co se vám připlete do cesty. Cílem hry je zachránit vesmír před útokem zla z jiné dimenze, ovšem my víme, že hlavní je se dobře pobavit.
Agent Turnright
Postřehové hry - 36x
Agent Turnright se snaží navázat na tradici starých počítačových her, které se daly hrát v automatech. Pokaždé dostanete jiný úkol a musíte se s tajným agentem pokusit o splnění rozmanitých operací. Celkově se jedná o poměrně zajímavý kousek, kde se pokusíte přeskákat propasti, zlikvidujete nepřátele nebo najdete správnou cestu pryč.
hra v Unity3D
Monster Truck Parking
Postřehové hry - 39x
Další ze série parkovacích online her v enginu Unity (nezapomeňte na našem webu povolit plugin Unity). Ale zpět ke hře. Čeká vás 18 úrovní, ve kterých budete parkovat pěkně buclaté SUV. Hra vyžaduje pevné nervy a cit pro přesnou jízdu.
Crazy Flip
Postřehové hry - 49x
Kdo by jako dítě nehrál bezvadnou hru pexeso. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, tentokrát jsou kartičky s motivy zvířat. Zapamatujte si obrázky a postupně je po dvojicích obracejte.
Double wires
Postřehové hry - 64x
Výborná oddechovka s geniálním nápadem. Tak trochu to kopíruje Spider-Mana se šplháním pomocí svých provazů, které vystřeluje z rukou. Pomocí nich se zachytáváte a přemisťujete se co nejdále dokážete.
Om Nom Bubbles
Postřehové hry - 43x
Připravte se na Om Nomovo nové náročné dobrodružství "Om Nom Bubbles" a pomozte mu vystřílet všechny ty chutné bonbóny! Vystřílejte co nejvíce bonbónů a buďte rychlí, protože čas běží! Získejte obrovské množství bodů a odemkněte mocné bonusy, které můžete použít k prodloužení času nebo způsobení obrovských výbuchů. Jen ti nejlepší střelci bublin dosáhnou řetězce 10 zásahů, aby si odemkli mocnou ohnivou kouli, která prochází bublinami jako máslem. Om Nom vás za každý bláznivý tah odmění tajemnými úspěchy, takže se při riskantních pohybech nezdržujte! Tak se chopte bonbónů, nasaďte zaměřovací laser a pomozte Om Nomovi získat co nejvíce bonbónů ve vesmíru!
Poom
Postřehové hry - 16x
Poom je doslova objevem na poli flashovek. Nabízí obrovskou míru originality a zábavy. Budete skákat s kuličkou a odrážet se od plošiny a hlavně dávat pozor, abyste se nepropadli do černé díry.
Civibattle
Postřehové hry - 41x
Hra Civibattle těží z oblíbeností starověkého Říma a her typu Bejeweled. Dostanete za úkol vytěžit dostatečné množství surovin, aby se splnil cíl mise. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která těží z dobře připraveného herního principu, jenž není úplně obvyklý ve hrách tohoto typu. Postupně můžete za vytěžené suroviny stavět budovy a zlepšovat se.
An Eye For Detail
Postřehové hry - 21x
Máte dobrý smysl pro detaily? Dokážete si během krátkého okamžiku všimnout toho, co druzí vytrvale ignorují? Pokud ano, pak byste si rozhodně měli vyzkoušet hru s názvem An Eye For Detail, kde se v několika úrovních popasujete s hledáním různých detailů. Všechno máte vždy přehledně popsané před začátkem mise.