Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Biolabs Outbreak
sponzorované odkazy

Biolabs Outbreak

Hrajete online hru Biolabs Outbreak

Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.

ovládání hry Biolabs Outbreak

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 677x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Park My Big Rig 3
Postřehové hry - 28x
Superhra s oblíbeným tématem parkování trucku. Tentokrát jde o celkem velké auto, které musíte s přesností zaparkovat. Postupně budete parkovat trucky, traktory a další různá velká auta. Bude to makačka.
Serve or die
Postřehové hry - 31x
Číšníci to mají v dnešní době těžké, zákazníků je hodně, jsou nevděční a hrubí. Tvým úkolem teď bude zastat práci číšníka v jedné restauraci - ale pozor, nos jen to, co si lidé objednávají a nespleť se.
Death Game - uskočte před vlakem
Postřehové hry - 25x
Death Game je hodně chytlavá hra, a přitom je její úkol opravdu jednoduchý. Stojíte na železnici, z dálky je slyšet nebezpečně rozjetý vlak, ale vy si chcete pohrát s adrenalinem a tak uskočíte až v poslední chvíli... Ovšem jen v případě, že máte výborný postřeh ;).
Gravibounce
Postřehové hry - 28x
Odrážejte se od všudypřítomných plošin, využívejte řadu vychytávek a snažte se v každém levelu posbírat všechny hvězdy. Postupem hry to bude čím dál tím zrádnější a obtížnější. Zvládnete se proskákat až do konce
Diamond Rush 2
Postřehové hry - 55x
Zničte šperky novým a ohromujícím způsobem ve hře Diamond Rush 2! Stejně jako ve hře Diamond Rush porazíte čas a zničíte co nejvíce drahokamů. Tentokrát však můžete objevit až 5 planet a překonat 15 úrovní. Čím dál se dostanete, tím je to těžší, takže dosáhněte co nejvyššího komba! Plánujte dopředu a staňte se ve hře Diamond Rush 2 opravdovým maniakem na drahokamy!
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 39x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
Sweet Candies
Postřehové hry - 48x
Oblíbili jste si super hry, ve kterých hledáte trojice stejných objektů? Pokud ano, tato hra vás bude bavit. V tomto vydání budete hledat stejné sladkosti. Čeká na vás několik záludných úrovní. Dokážete je všechny projít?
Feed Mee
Postřehové hry - 24x
Snažte se udržet všechny zákazníky šťastné tím, že jim budete servírovat pochoutky podle jejich přání. Co se týče hostů, tak se nejedná o obyčejné smrtelníky, ale o zombíky. Za vydělané peníze vylepšujte podnik.
Neon 2
Postřehové hry - 21x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Maggie
Postřehové hry - 28x
V této hře se setkáte s mladou dívkou, která se vydala surfovat na květinovém listu. Při své zábavě se snažte sbírat růžové hvězdičky a bonusy, které vám přinášejí body a výhody. Dávejte pozor na nástrahy.
Maplestory Matching
Postřehové hry - 36x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Accumulate - super návykovka
Postřehové hry - 217x
Online hru Accumulate rozhodně nezkoušejte, pokud se vám třesou ruce. V této hře jde totiž o naprostou soustředěnost a postřeh. Modrým čtvercem musíte sbírat zelená kolečka a zároveň se vyhýbat červeným. Žlutá kolečka znamenají různé bonusy. Accumulate je vážně super.
Cookie Cruncher
Postřehové hry - 72x
Na první pohled velmi jednoduchá postřehová online hra. Druhým pohledem však zjistíte, že jde o velmi chytlavou záležitost. Cílem je sníst co nejvíce sušenek v daném časovém omezení.
Pumpkin Solitaire
Postřehové hry - 145x
Velmi rychlá online hra, která trochu mate názvem. Nepůjde o klasický solitaire, ale o seskupování barevných dýní do trojic. Na celou hru máte přesně jednu minutu, proto se snažte nahrát maximální počet bodů.
Scorpion Blast
Postřehové hry - 23x
Máte-li mezi oblíbenými hrami Zumu, tak si oblíbíte i tuto pěknou gamesku. V roli škorpiona budete vystřelovat barevné kuličky a snažit setrefit mezi stejně barevné kuličky. Dokážete hrát rychle dřív než se zaplní hrací pole kuličkami?