Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Biolabs Outbreak
sponzorované odkazy

Biolabs Outbreak

Hrajete online hru Biolabs Outbreak

Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.

ovládání hry Biolabs Outbreak

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 885x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Funny Easter
Postřehové hry - 601x
Soubor her, ve kterých se snažíte hledat a spojovat trojice stejných objektů, je snad nekonečný. Jednou z takových herních pecek je i tato gameska Funny Easter. Spojujte stejně barevná vajíčka a postupujte do dalších úrovní.
Greemlins Kamikaze 2
Postřehové hry - 30x
Skvělá onlinovka, která je plná zábavy a malých mužíků. Úkolem je sestřelovat potvůrky podle barev. Ve hře nechybějí ani různé bonusy a v každé úrovni jeden těžší soupeř v podobě bosse.
Pinboliada
Postřehové hry - 14x
Zničte hada s barevných kuliček. Vystřelujte do něj další kuličky a to tak, aby jste spojili tři kuličky stejně barvy a ony vám mohli zmizet. Nenechte hada dojít do samotného konce. Sbírejte bonusy, které vám hru usnadní.
Bubble Fox
Postřehové hry - 35x
Zakuste tuto bezvadnou hru, která dokonale prověří vaše postřehové schopnosti. Budete vystřelovat barevné kuličky, avšak pro splnění úkolu stačí vytvořit alespoň dvojici stejných kuliček. Snažte se odstřelovat kuličky, které jsou nejvýše.
Mirrored Maze 3
Postřehové hry - 43x
Mirrored Maze 3 vás zavede do zrcadlových sálů, které jsou vytvořeny jako speciální bludiště, v němž potřebujete dojít na konec, aniž byste se dotkli špatného místa. Musíte to ovšem provést zároveň na dvou zrcadlově odlišných místech, takže to rozhodně nebude žádná jednoduchá úloha. Dokážete dokončit všechny úrovně?
Beaver Trouble Tiping
Postřehové hry - 307x
Tak tato hra je hodně dobrou postřehovkou. Můžete si otestovat rychlost vašeho psaní a navíc ji i trochu vytrénovat. Zásadní postavou hry je bobr, který má za úkol ochránit své potomky. Aby je k sobě dostal, tak musíte rychle napsat dané slovo.
Black White Car
Postřehové hry - 28x
Vítejte v černobílém světě, kde se s autem vydáte na výlet. Potřebujete posbírat co nejvíce bonusů se symbolem amerického dolaru, zatímco jiným překážkám na trati se musíte bezpečně vyhýbat, aby se s autem nic nestalo. Na začátku si můžete vybrat ze dvou herních módů, na výběr máte mezi Story Mode a Free Mode. Každý z nich má něco do sebe.
Nowhere to Park
Postřehové hry - 79x
Po delší době jedna perfektní parkovací online hra s názvem Nowhere to park. Nechte si touto hrou otestovat vaše schopnosti coby řidiče, který se snaží zaparkovat na určená místa. Dokážete to bez oděrku na laku auta?
Coctail Girl
Postřehové hry - 10x
V této ne zrovna jednoduché hře se stáváte barmankou a Vašim úkolem je míchat a nalívat mnoho koktejlů podle toho, co si zákazník objedná. Chce to rychlost a přesnost. V každém kole musíte mít určitý počet peněz. Takže zamixujte, podejte a vezměte si peníze.
Astrum
Postřehové hry - 22x
Toto je velice jednoduchá, ale náramně chytlavá superhra. Při hraní využijete pouze levé tlačítko myši. Ovládáte kuličku, kterou sbíráte hvězdičky. Kulička se vydá směrem, kterým míří šipka.
Mad Burger
Postřehové hry - 1254x
Pokud rádi hrajete hry na téma leť co nejdále, tak vás tato hra Mad Burger jistě osloví. A kdo nebo co bude létat? Pokud tušíte, že to bude hamburger, tak získáváte bludišťáka :). Vystřelte hamburger a snažte se ho ovládat tak, aby doletěl hodně daleko.
Jelly Collapse
Postřehové hry - 71x
Parádní hra na odreagování. Pokud máte rádi výzvy a hry na spojování stejných objektů, tak hned souštějte tuhle gamesku. V každém levelu máte za cíl nasbírat určitý minimální počet bodů a to tak, že odklikáváte stejně barevné bloky. Docela návyková online hra.
The Lost World
Postřehové hry - 903x
Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.
Umbrellaman
Postřehové hry - 36x
V této odpočinkové hře se setkáte se starším pánem, který se vydá na let do nebe za pomoci svého deštníku. Vy mu budete při tom pomáhat a hlavně na něj dávat pozor, aby se mu nic nestalo.
Ice Cream Tri Match
Postřehové hry - 13x
Jednoduchá logická online hra ve stylu Spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice sladkých dobrůtek. Najděte alespoň tři stejné obrázky, za větší počet obdržíte super bonusy. Příjemná oddechovka pro všechny hráče.