Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Biolabs Outbreak
sponzorované odkazy

Biolabs Outbreak

Hrajete online hru Biolabs Outbreak

Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.

ovládání hry Biolabs Outbreak

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 18x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Advancing Bubble
Postřehové hry - 16x
A je to tady. Skoro žádný den tu nemůže chybět alespoň jedna hra ve stylu bubbleshootera a spojování tří stejných symbolů. Tato hra nabízí tunu zábavy a pěkné odreagování nejen při nechuti do práce nebo úkolů.
Squares 2 - výborná online hra
Postřehové hry - 3x
Výborná postřehová online hra, která vás skvěle pobaví a při konci pěkně naštve. Ovládáte černý čtverec, kterým chytáte ostatní černé čtverce. Musíte dát velký pozor, abyste se nestřetli s červeným čtvercem nebo červeným kolečkem. Naopak černé kolečko vám přidá body nebo různé bonusy.
Civibattle
Postřehové hry - 7x
Hra Civibattle těží z oblíbeností starověkého Říma a her typu Bejeweled. Dostanete za úkol vytěžit dostatečné množství surovin, aby se splnil cíl mise. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která těží z dobře připraveného herního principu, jenž není úplně obvyklý ve hrách tohoto typu. Postupně můžete za vytěžené suroviny stavět budovy a zlepšovat se.
Mirrored Maze 3
Postřehové hry - 8x
Mirrored Maze 3 vás zavede do zrcadlových sálů, které jsou vytvořeny jako speciální bludiště, v němž potřebujete dojít na konec, aniž byste se dotkli špatného místa. Musíte to ovšem provést zároveň na dvou zrcadlově odlišných místech, takže to rozhodně nebude žádná jednoduchá úloha. Dokážete dokončit všechny úrovně?
Park My Plane
Postřehové hry - 11x
Toto je hodně oblíbená superhra s letadly. Sami se divíme, že se tu neobjevila dříve :). Jak už název hry napovídá, půjde v ní o parkování letadla na ranveji. Dojeďte letadlem na předem vymezené místo a poté na ranvej.
Hotcorn
Postřehové hry - 6x
Už jsme tu měli přípravu hamburgerů ve stánku zpracovanou jako hru, ale popcorn vidím poprvé. Budete muset usmažit všechen popcorn ve stanoveném čase, ale všude bude zároveň spousta překážek, které musíte překonat.
Fishing Game - zahrajte si na rybáře
Postřehové hry - 20x
Chodíte rádi na ryby? Pokud ano, tak běžte :). Pokud vám ale stačí chytání virtuální, pak zkuste tuto webovou hru Fishing Game. Během neúprosného časového limitu máte za úkol nachytat co nejvíce ryb. Na jeden nához můžete chytit i několik ryb najednou. Hra se ovládá šipkama.
Sonar Challenge
Postřehové hry - 7x
Cílem této skvělé postřehové hry je udržet balón co nejdéle ve vzduchu. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Je to jen na Vás a Vaší taktice, jak dlouho balón udržíte. Dokážete vytvořit rekord? Pusťte se do toho.
What A Mess!
Postřehové hry - 14x
Název této superhry by se dal přeložit jako To je ale nepořádek. A skutečně - pokoj je plný věcí bez hlubšího smyslu uspořádání. Vaším úkolem ale nebude úklid, nýbrž nalezení věcí ze seznamu.
Dwarf Toss
Postřehové hry - 7x
Sympatická oddechovka, ve které budete v roli siláka házet jednoho nebohého trpaslíka co nejdál. Nejprve zvolte vhodný směr letu a také rychlost. Postupem času získáte peníze, za které si koupíte vylepšení.
Abutu the Hunter
Postřehové hry - 11x
Vypravte se na zajímavou cestu do srdce černého kontinentu, tedy do Afriky. Nejedná se o jen tak obyčejnou cestu, ale dáte se vstříc divokým zvířatům, protože se právě chystáte ulovit co nejvíce divokých ptáků. Na každou úroveň máte předem nastavený limit, kolik ptáků od jakého druhu potřebujete dostat.
Four second firestorm
Postřehové hry - 13x
Tahle hra je geniálním dílem více než 50 vývojářů. Na každý level máte pouhé 4 vteřiny. Pokud ho splníte tak je to dobře. Hra má více než 170 jednoduchých minihříček, ve kterých jde o bleskové pochopení principu.
Gravibounce
Postřehové hry - 10x
Odrážejte se od všudypřítomných plošin, využívejte řadu vychytávek a snažte se v každém levelu posbírat všechny hvězdy. Postupem hry to bude čím dál tím zrádnější a obtížnější. Zvládnete se proskákat až do konce
Cheese Collector
Postřehové hry - 24x
Hlavním hrdinou hry Cheese Collector je malá šedivá myška, se kterou si užijete pořádné dobrodružství, protože tento malý hlodavec se rozhodl, že spořádá všechen sýr, který se nachází v jeho okolí. To by nebylo nic extrémně akčního, kdyby se však všude v okolí nevyskytovaly hladové kočky, jež bloumají a hledají něco k snědku.
Particle Pong
Postřehové hry - 7x
V této hře je Vašim úkolem odrážet balónek a trefovat ho do volných míst soupeřovy strany. Uděláte to tak, že budete hýbat s plošinou nahoru a dolů a tím míček odrážet. Není to tak jednoduché, jak se Vám bude z počátku zdát. Takže neváhejte a pusťte se do hry.