Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sweet Candy Shooter

Hrajete online hru Sweet Candy Shooter

Skvěle zpracovaná online hra na téma bublinek a spojování tří stejných symbolů. Tentokrát jsou bublinky zastoupeny sladkostmi v podobě ovoce. Tím se nenechte rozptýlit a snažte se hrát velmi rychle a samozřejmě přesně.

ovládání hry Sweet Candy Shooter

myší, viz instrukce ve hře • 2.7 MB • 37x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Blasted in blood
Postřehové hry - 13x
Tak tomu říkám skvělá postřehová hra. Vašim jediným, avšak složitým úkolem je sestřelovat létající ptáky, kteří se ženou ze všech stran. Přitom si musíte dávat pozor, aby jste nestřelili dítě, které se Vám tam motá. Přece by jste nechtěli jít do basy.
Magical eye
Postřehové hry - 15x
Výborná hříčka, s kterou jsem si užil spoustu zábavy i já a strávil u ní dost času. Máte kouzelné Harryho brýle a unikáte před šíleným profesorem. Ten na vás postupně sesílá čím dál horší kouzla a nakonec vás chytí. Vydržte.
Angry Bird Special Cannon
Postřehové hry - 33x
Klasika v podobě herní legendy Angry Birds je tu s další hrou. Tentokrát budete ptáčky vystřelovat z kanónu a snažit se trefit nezbedná prasátka. Zneškodnit všechna chrochtající individua však nebude lehké.
Metal Ball
Postřehové hry - 1x
Zábavná hříčka, která sice nemá stovky levelů, ale hratelnost je na vysoké úrovni a ta obtížnost už vůbec. Postupně kutálíte svoji kovovou kuličku po ploše a nesmíte spadnout z dráhy. Kulička se ale špatně brzdí.
Moss
Postřehové hry - 31x
V této hře se pokusíte s malým zeleným balonkem, který má chování přísavky, překonat všechny překážky, které se ve hře vyskytují. Cílem hry je vše zvládnout správně v co nejkratším čase.
Witch in 60 Seconds
Postřehové hry - 36x
Perfektní superhra ve stylu bejeweled a spojování tří stejných symbolů, Přesouvejte herní dílky tak, abyste měli trojice. Postupně nabíjejte kouzla a snažte se vymazat celé herní pole. Docela příjemná oddychovka na dlouhý čas v kanceláři ;).
Tilt
Postřehové hry - 21x
Dopravte kuličky do cíle postupným nakláněním hrací plochy. Plochu nakláníte pomocí myšky. Není to tak jednoduché, jak se Vám může ze začátku zdát. Určitě se u této hry nudit nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hraní.
The Zombie Feeder
Postřehové hry - 22x
Zombie se vydává do světa, kde by měl sbírat jídlo a peníze, nebo předměty, z nichž se dají získat. Za lidi dostanete více jídla a peněz. Dávejte si ovšem velký pozor na to, aby na hlavu zombie nepřistálo něco příliš těžkého jako kovadlina, která by na nějaký čas vyřadila zombie ze hry, což rozhodně není k užitku.
1001 Arabian Nights
Postřehové hry - 52x
Další z nekonečné řady oblíbených her ve stylu Bejeweled. Podobné superhry jsou tradičně mezi nejhranějšími. Bude k nim patřit i tato online hra? Hledejte stejné kameny a pokuste se vyčistit hrací pole.
Super tramp
Postřehové hry - 0x
Zábavná hříčka, ve které si zaskáčete s míčem na trampolíně. Neskáčete ale jen tak pro radost, musíte sebrat všechny hvězdičky, ve všech neuvěřitelných padesáti levelech. Nebude to ale snadné, postupně se objeví překážky.
Swish
Postřehové hry - 7x
Máte dobrý postřeh a reakce? Pokud ano, pak je superhra Swish určená právě pro vás. Cílem je ochránit tmavěmodrou kuličku před útoky ostatních kuliček, které odrážíte vaší bílou kuličkou. Jasné, ne? :)
Toilet Run
Postřehové hry - 26x
Závod, kreslení a napínavý skok do záchodového šílenství čeká na vás ve hře Toilet Run – kde cesta k záchodu se mění v adrenalinovou jízdu! Toilet Run je zábavná a napínavá hra, která prověří vaše rychlé myšlení a kreslící schopnosti. Vaším úkolem je nasměrovat zoufalé postavičky k jejich osobním záchodům tím, že pro ně nakreslíte jedinečné cesty. Ale pozor! Jedna srážka a vše může jít do ztracena! Nezapomeňte se vyhnout i hrozivému hlídacímu psovi, jinak je konec hry. Každá sekunda se počítá v této zběsilé honičce s časem – a ostatními uživateli toalet! Chop se tedy pera a pomoz jim zvládnout ten nejnaléhavější běh jejich životů ve hře Toilet Run!
Monkey lander
Postřehové hry - 14x
Krásná oddechovka, ve které budete s malou opičkou ovládat kosmický koráb. Vaším nelehkým úkolem bude posbírat všechno ovoce a bezpečně přistát na přistávací plošině - přistání musí být velmi jemné a plynulé.
Antarctic Expedition Mahjong
Postřehové hry - 15x
Ukažte co ve vás je a jaký máte postřeh v této pěkné superhře ve stylu mahjongu. Tentokrát je celá hra laděna do chladného stylu za polárním kruhem. Snad vám u hraní nezamrzne mozek a dobře se pobavíte.
Friv
Postřehové hry - 55x
Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?