Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sweet Candy Shooter

Hrajete online hru Sweet Candy Shooter

Skvěle zpracovaná online hra na téma bublinek a spojování tří stejných symbolů. Tentokrát jsou bublinky zastoupeny sladkostmi v podobě ovoce. Tím se nenechte rozptýlit a snažte se hrát velmi rychle a samozřejmě přesně.

ovládání hry Sweet Candy Shooter

myší, viz instrukce ve hře • 2.7 MB • 2212x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Hotcorn
Postřehové hry - 20x
Už jsme tu měli přípravu hamburgerů ve stánku zpracovanou jako hru, ale popcorn vidím poprvé. Budete muset usmažit všechen popcorn ve stanoveném čase, ale všude bude zároveň spousta překážek, které musíte překonat.
Fruit Crush Frenzy
Postřehové hry - 47x
Další klikačka, ve které musíte během 60 vteřin najít co nejvíce stejných druhů ovoce, označit je a tím odstranit. Je nutné označit alespoň tři stejné symboly. Samozřejmě větší počet vám dá více bodů a přidá i nějaký ten bonus, který se bude rozhodně hodit.
Four second frenzy
Postřehové hry - 19x
Toto je luxusní flash hra, která dokonale otestuje vaše schopnosti rychlého myšlení a hlavně ovládání klávesnice). Na splnění každého úkolu máte totiž pouhé 4 sekundy. Stihnete zaparkovat auto, zapálit sirku, sfouknout svíčky...?
Peet A Lock
Postřehové hry - 85x
Odemkněte zábavu a pomozte Peetovi dostat se na záchod ve hře Peet a Lock - dokonalé hře na vybírání zámků! Proveďte Peeta nejtěžší výzvou jeho života - zamčenými dveřmi do koupelny! Díky svým lockpickingovým dovednostem musíte klepnutím na obrazovku zasáhnout zvýrazněná místa, zatímco se čára pohybuje v kruhu. S každou další úrovní se náročnost zvyšuje, protože je třeba zasáhnout více míst. Ale pozor - pokud se vám nepodaří dveře odemknout špatným načasováním klepnutí, Peet ztratí kontrolu a pokadí se. To se nesmí stát! S vaší pomocí se Peet konečně dostane na záchod a postará se o své záležitosti. Díky zábavné hratelnosti a návykovým mechanikám je Peet a Lock ideální hrou pro každého, kdo se chce zasmát a zažít výzvu. A díky nekonečným úrovním vám zábava nikdy nedojde. Tak si Peet a Lock zahrajte hned teď a odemkněte zábavu v ultimátní hře lockpicking!
Turbocharged Penguins
Postřehové hry - 26x
Tučňáci umějí létat! Nevěříte? Věřte. Tedy platí to alespoň v této online hře. Vaším úkolem je odpinkat tučňáka co nejvýše, třeba až do hlubokého vesmíru. Na cestě sbírejte turbo bonusy, které vašeho tučňáka trochu popoženou :). Až budete ve vesmíru, tak si hlídejte, aby se tučňák nedostal mimo obrazovku. Znamenalo by to konec hry.
Accumulate - super návykovka
Postřehové hry - 217x
Online hru Accumulate rozhodně nezkoušejte, pokud se vám třesou ruce. V této hře jde totiž o naprostou soustředěnost a postřeh. Modrým čtvercem musíte sbírat zelená kolečka a zároveň se vyhýbat červeným. Žlutá kolečka znamenají různé bonusy. Accumulate je vážně super.
American Summer Parking
Postřehové hry - 25x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra. Máte-li dostatek silných nervů a dobrý odhad, tak vás bude hra bavit. V opačném případě to bude hra nervů plná odřených blatníků. Ovládání auta není jednoduché, navíc mnoho nevydrží. Buďte tedy maximálně opatrní.
Dino Run
Postřehové hry - 34x
Na malou chvilku se můžete stát dinosaurem, který utíká před žhavou lávou. Budete se vyhýbat různým překážkám a sbírat potravu, aby jste měli energii. Když budete mít štěstí, pomohou vám i ostatní zvířata.
Sugar Island
Postřehové hry - 51x
Sugar Island v sobě kombinuje prvky postřehové a strategické hry. Mravenci se vrhli na sladký ostrov, kde se chystají vytvořit si základnu. To byste ale neměli dopustit, takže po nich házejte různé kouzelné efekty. Na každé kouzlo bude zapotřebí určitý počet many, takže dávejte pozor, aby se vůbec dalo čarovat. Likvidujte mravence!
hra v Unity3D
3D Army Tank Parking
Postřehové hry - 46x
Povedená 3D parkovací hra v Unity. Tentokrát však nepůjde o parkování obyčejného auta, ale o těžkotonážní tank. Masivní vozidlo dokonale prověří vaše schopnosti. Celkem na vás čeká 20 misí.
Jungle Shooter
Postřehové hry - 52x
Džungle je poměrně nebezpečné místo, ale v následující hře si v ní užijeme hodně zábavy. V každé z úrovní dostaneme za úkol nasbírat dostatečný počet ovoce. K dispozici máte i zvířátko, na které můžete kliknout ve chvíli, kdy má naplněný stav energie. Pro pomoc s růstem zvířete ho klidně můžete nakrmit ovocem.
Android
Postřehové hry - 6x
Skákačka s úžasným nápadem a zpravováním. Všechno je takové úplně malinké, na větších úhlopříčkách se budete ztrácet. Ovládáte svou malinkou postavičkou, máte za úkol se dostat skrz všechny nepřátele na konec levelu.
Rockstar Hotel Jump
Postřehové hry - 32x
V této oddychové hře se stanete nespoutaným rockerem, který si užívá bohémského života. Rozběhněte se s kytarou v ruce, skočte na postel a drnkněte do strun co nejvíce to půjde. Pak jen sledujte co se bude dít.
Bubble Shooter Bird
Postřehové hry - 40x
Zajímavá jednodušší verze známé hry bubble shooter. Pomocí děla vystřelujte barevné kuličky a snažte se mířit tak, aby se kulička dostala k minimálně dvěma stejně barevným kuličkám. Cílem je samozřejmě postupně vyčistit celou plochu od kuliček.
Midget Tossing
Postřehové hry - 12x
Pěkná hra na odreagování. Podaří se vám vhodit panáčky do košů, aniž by některý z nich spadl? Pokuste se o to. Cílem je dosáhnout 100 bodů. Ovládání minihry je jednoduché - myší nastavíte úhel a mezerníkem házíte.