Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bejeweled Blitz

Hrajete online hru Bejeweled Blitz

Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.

ovládání hry Bejeweled Blitz

myší, viz instrukce ve hře • 1.96 MB • 302x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Peg Solitaire
Logické hry - 6x
Peg Solitaire je další z řady jednoduchých logických her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Cílem je vyskákat všechny kameny na ploše tak, aby zbyl pouze jediný. Každá úroveň je omezena časem a náhodně vygenerována.
Best Friends Forever 3
Logické hry - 23x
Trojice horníků se zrovna nachází pod zemí a za malou chvilku by jim měla skončit směna. Každý z nich má jiné osudy, což se dozvíte z úvodní animace. Poté už uvidíte, jak východ ze štoly zavalí hromada kamenů a zde začíná vaše práce. Musíte se pokusit dostat všechny tři horníky do bezpečí. Hledejte logická řešení.
Fragger
Logické hry - 38x
Jednoduchá ale zato pěkně chytlavá online hra, ve které budete házet granáty na své nepřátele. Hod musíte velmi dobře promyslet, protože granátů nemáte nekonečno a nepřítel se bude samozřejmě bránit,
Grow Island - parádní hra
Logické hry - 13x
Dostali jste se na pustý ostrov a máte sebou jen několik předmětu, které na první pohled jsou naprosto nepotřebné. Ale z těchto předmětů se musíte pokusit vytvořit na tomto ostrově život. Použijte je ve správném pořadí.
Fort Blaster: Puzzle
Logické hry - 28x
Myší určete, jak silný a jaký úhel výstřelu bude z dělat na lodi. Vaším úkolem je trefit hrdiny na sousi. Pokud se vám to nepodaří, tak máte několik pokusů. Snažte se ale získat co nejvyšší skóre.
Moosters
Logické hry - 47x
Pokud máte rádi logické online hry, tak si v této super hře přijdete na své a skvěle se pobavíte. Vaším cílem je tvořit páry příšerek. Tímto postupem vyčístíte hrací pole. Ovšem pozor, čas na splnění je omezený.
Collapse It 2
Logické hry - 44x
Druhý díl tolik oblíbené logické hry je tady. Pomocí náloží budete zneškodňovat nebohé človíčky. Rozmístění náloží musíte předem dobře promyslet, abyste následně poslali do nebíčka všechny osoby.
99 Bricks - tetris jinak
Logické hry - 28x
Tato hra je velmi podobná hře tetris. Zde ale budete za úkol postavit co největší věž z kostek, které vám budou padat. Musíte je na sebe umistít tak, aby věž byla stabilní a nepadala. Jak vysokou věž se vám podaří postavit?
Bubbles Game
Logické hry - 72x
Klasické ztvárnění jedné z nejoblíbenějších her - Bubble Shooteru. Úkolem v této logicko postřehové minihře je odstranit všechny bublinky dříve než dojdou až na konec hracího pole. Hodně chytlavá online hra.
Potion Panic
Logické hry - 28x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
Qrossfire
Logické hry - 34x
Naprosto originální spojovačka, která nabízí klasický herní princip spoj tři. Novinkou je možnost pohybovat s kostičkami po celé herní ploše. Ve hře nechybějí ani nejrůznější bonusy, které hru ještě více zpříjemní.
Amigo Pancho
Logické hry - 38x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.
Spiters Annihilation 3
Logické hry - 56x
Již třetí pokračování zajímavé logické superhry. Podaří se vám v roli malého koťátka posbírat všechny hvězdičky? Koťě musíte velmi šikovně nasměrovat. To provedete tím, že ve správném pořadí odeberete herní prvky.
A Case of Crabs
Logické hry - 16x
V této bezvadné hře je Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem vyřešit případ vraždy a usvědčit mafiánský gang z podvodných činností. Záleží jen na Vás a na Vaší taktice, jak to vše dokážete. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Bombs Vacation
Logické hry - 24x
Pro dokončení každé z úrovní v této hře bude zapotřebí trefit cíl za pomoci bomby. Ve hře naleznete i různá tlačítka, po jejichž stisknutí se odehraje nějaká akce. Vždy potřebujete vhodně využít všech dostupných možností, aby se dalo pokračovat do další postupné úrovně, kterých celkem hra obsahuje dostatek.