Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bejeweled Blitz

Hrajete online hru Bejeweled Blitz

Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.

ovládání hry Bejeweled Blitz

myší, viz instrukce ve hře • 1.96 MB • 900x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Jelly Blocks - chytlavá logická hra
Logické hry - 24x
V jednoduchosti je krása. V tomto případě spíše logika :). Ve hře Jelly Blocks se s logikou lehce potrápíte. Smysl hry je jednoduchý - spojte všechny bloky stejné barvy. Řešení však tak jednoduché není... Hra se ovládá šipkama, spusťte ji ve větším okně.
Clix Puzzle
Logické hry - 22x
Clix Puzzle je jednoduchá logická minihra, která vás ale bude bavit pěkně dlouho. Vaším úkolem je zastavět hrací pole všemi kameny tak, aby bylo zakryto každé políčko. Tato hra vypadá na pěkný zásek :-).
The Successful Experiment
Logické hry - 24x
Ve škole se často při hodinách fyziky či chemie provádějí různé pokusy a experimenty. Právě to je i tématem následující počítačové hry, kde si převedete několik experimentů z roviny teorie do praxe. Cílem je dostat kulečníkovou kouli do cílové oblasti, což musíte provést díky různým pomocným prvkům.
Shift 2
Logické hry - 3x
Tohle je důstojné pokračování úžasně zpracované logické hry Shift. V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné.
Cheese Hunt
Logické hry - 13x
Vyzkoušejte si hned třicítku misí v pěkně zpracované logické hře Cheese Hunt. Jak již anglický název napovídá, vydáte se na lov sýru. Potřebujete veškerý sýr dostat do myší díry, ve které se skrývá hladový obyvatel. Nepůjde o úplně jednoduché postupy, zvlášť v pozdějších misích, jež už jsou poměrně náročné na přemýšlení.
Cover Orange 2
Logické hry - 29x
Druhé pokračování megaoblíbené super hry Cover Orange. Úkoly v této hře jsou rozdány poměrně jasně - chraňte pomeranč před neduhy špatného počasí. Všechny herní předměty musíte umístit tak, aby byl pomeranč a další ovoce v bezpečí.
Nimble Knight
Logické hry - 19x
Velmi dobrá logická super hra, ve které budete se svým hrdinou posouvat kameny s cílem dostat se ven. Nebude to tak snadné, protože na vás číhají monstra, nezvyklé kameny, výtahy, trámy, pily a nechybějí ani smrtelné pasti.
Square Team
Logické hry - 793x
Posouvejte v této skvělé online hře kostky tak, aby jste aspoň jednu dostali do cíle. Cesta je plná překážek a nástrah, které musíte nějakým způsobem obejít a zvládnout. Dokážete vyhrát celou hru?
Never end
Logické hry - 3x
Procházejte labyrintem a sbírejte klíče, které vám otevřou dveře do dalších kol. Labyrint si můžete otáčet podle potřeby, aby jste se dostali i do vzdálených míst, ale dávejte při tom pozor na překážky.
Faraónovo tajemství
Logické hry - 28x
V téhle online hře se přenesete do starodávného Egypta. Budete mít za úkol usmířit si bohy. To dokážete jen tehdy, budete-li do běžících pásu dosazovat předměty, které tam patří. Můžete své bohy obdařit také dary a jinými věcmi.
Bridge Tactics 2
Logické hry - 33x
Vydejte se na mosty a zkuste je vyhodit do vzduchu za pomoci vhodně umístěné výbušniny. Nepřátelské síly si klidně pochodují po mostech a vy si musíte vyhlédnout vhodnou dobu na odpálení náloží. Nepřátelé se jistě pokusí o útěk, takže musíte mít vhodně rozmístěné veškeré dostupné výbušniny, aby mohla být exploze dostatečně účinná.
Ancient Maya Treasures
Logické hry - 21x
Hezky barevná a velmi dobře hratelná předělávka klasiky Bejeweled. Tedy budete hledat alespoň tři stejné krystaly a pomalu tak čistit hrací pole. Unikátní vlastností je nutnost odstranit určené dílky, jinak se nedostanete do dalšího levelu.
Shadow Tag
Logické hry - 41x
Shadow Tag vypadá jako poměrně strašidelná hra. Na začátku se ocitnete před domem a všude kolem je tma, takže si svítíte baterkou. Kousek od vašeho stanoviště se nachází auto, které je ovšem zamčené, takže bude nutné se po okolí podívat po klíčích. Jakmile je naleznete, ukončí se první úroveň a můžete pokračovat dále.
angry birds twins
Logické hry - 62x
Pěkná oddychová spojovačka, ve které budete hledat stejné obrázky s motivy Angry Birds. Je to trochu na způsob kuchařského mahjongu - spojit dílky můžete pouze, pokud je na spojnici zlom dvakrát 90 stupňů.
Click Battle
Logické hry - 54x
Perfektní gameska, která spojuje obrannou strategickou akci s hrou na spojování tří stejných objektů. Vaším úkolem bude obrana malé osady před útokem vikingů. Umístěte obranné věže a odražte útoky. Navíc musíte skládat kombinace v pravé části plochy.