Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bejeweled Blitz

Hrajete online hru Bejeweled Blitz

Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.

ovládání hry Bejeweled Blitz

myší, viz instrukce ve hře • 1.96 MB • 1785x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tarzan Ball
Logické hry - 17x
Přesunťe si v této super hře červený terč. S vaším hrdinou vytáhněte vašeho pomocníka. Na začátku hry jsou úrovně celkem jednoduché, ale postupem času bude hra těžší. Snažte se a vydejte ze sebe maximum.
WereBox 2
Logické hry - 45x
Vaším úkolem je se dostat přes tyto objekty. Musíte shazovat jen určité smajlíky, protože když shodíte toho nepravého, tak hra pro vás končí a vy se tak budete muset snažit znovu. Tak si hlavně na toto dávejte pozor.
2048
Logické hry - 37x
Kdo by neznal velmi oblíbenou mobilní hru 2048. Tentokrát je tu flash verze, kterou si můžete zahrát na počítači. Úkolem je kombinovat dvojice dílků se stejnými čísly. Jak postupně dílky odstraňujete, tak se zvyšuje hodnota. Dokážete dojít až k číslu 2048?
Down the Rabbit Hole
Logické hry - 26x
Maličký králíček má veliký hlad. A co by takový králíček mohl jíst jiného, než lahodnou oranžovou mrkvičku. Logicky si musíte rozvážit, jakým způsobem by se dalo dostat s králíčkem k mrkvi. Naštěstí můžete odstraňovat dřevěná prkna, ale železné desky dát pryč nejdou. Na závěr se musíte dostat do králičí nory.
Demolition City
Logické hry - 30x
Rozmístěte po objektech bomby a odpalte je v tu pravou chvíli. Veškeré objekty musí spadnout pod modrou čáru. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Musíte uvažovat, kam tyto bomby umístit a to tak, aby vše spadlo pod čáru.
Flip It
Logické hry - 31x
Hlavním cílem této hry je potrápit vaše logické myšlení. Na hrací ploše se vám zobrazí pole, které bude tvořeno bílými a černými kostkami. Vašim úkolem bude otočit kostky tak, aby byly všechny bílé.
Bloxorz
Logické hry - 201x
Tahle hra je vskutku geniální. Přesouváte hrací kvádr po kostičkované ploše jakoby kutálením, abyste ho dostali do cílového otvoru - kvádr se ale vždycky kutálí jaksi nešikovně. Namáhavé na myšlení, ale po čase na to jistě přijdete.
Head Games
Logické hry - 23x
Občas se i těm největším kliďasům a flegmatikům stane, že prostě ztratí hlavu. Alespoň obrazně. V této hře budete jednomu takovému pánovi najít jeho hlavu, protože přeci jenom chodit bez hlavy není dnes v módě.
Click Battle
Logické hry - 55x
Perfektní gameska, která spojuje obrannou strategickou akci s hrou na spojování tří stejných objektů. Vaším úkolem bude obrana malé osady před útokem vikingů. Umístěte obranné věže a odražte útoky. Navíc musíte skládat kombinace v pravé části plochy.
Orange Gravity
Logické hry - 26x
Orange Gravity má netradičního hlavního hrdinu. Už z názvu se dá odvodit, že se jedná o oranžový pomeranč. S tímto pomerančem si zahrajete zajímavou logickou hru, kde budete potřebovat posbírat veškeré citrony, které se v úrovni nachází a ještě ke všemu bude zapotřebí dostat pomeranč do cílové oblasti.
Bad Birds: The Escape Chronicles
Logické hry - 51x
Ptáci v pruhovaných tričkách jsou zřejmě zlí a chystají se na nějakou nepravost. Ve hře Bad Birds: The Escape Chronicles si vezmete na starost jejich osudy a pokusíte se je dostat do bezpečí. Máte možnost proměnit některého z ptáků do určitého povolání, aby se daly překonat nebezpečné situace při životě.
Tricky Rick 2
Logické hry - 68x
A je tu druhý díl pěkné logické plošinovky s robotem Rickem. Jeho misí je dostat se pryč z tajemné planety. Nebude to ale vůbec snadné, protože budete muset spolu s ním vyřešit celou řadu úkolů.
Gemlink
Logické hry - 7x
Gemlink prověří logické uvažování hráčů. Dostanete jasný úkol - propojit jednotlivé drahokamy se stejnou barvou. To sice na první pohled může vypadat jednoduše, ale problém nastane ve chvíli, kdy se nesmí žádné propojení křížit. Potřebujete vyplnit celou hrací plochu, ale zároveň přemýšlet dostatečně dopředu, aby se dala úroveň dokončit.
Clowns in the Face
Logické hry - 24x
Děsí vás cirkusoví klauni? Proč je netrefíte pěkným tenisovým podáním? Přesně jako v této velmi zábavné online hře. Pěkně namiřte, dobře promyslete úder a vypalte hezky klaunovi do obličeje.
Mad Bombs
Logické hry - 37x
Ve hře Mad Bombs se setkáte s poměrně netradičním nápadem. Dostanete totiž možnost ovládat malé výbušniny, které se dokážou pohybovat. Aby vybouchly, musíte je napřed zapálit ohněm. Cílem hry je zlikvidovat zombie. Hra obsahuje celkem slušný počet úrovní, během nichž si dobře procvičíte svoje logické uvažování.