Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bejeweled Blitz

Hrajete online hru Bejeweled Blitz

Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.

ovládání hry Bejeweled Blitz

myší, viz instrukce ve hře • 1.96 MB • 1982x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tarzan Ball
Logické hry - 19x
Přesunťe si v této super hře červený terč. S vaším hrdinou vytáhněte vašeho pomocníka. Na začátku hry jsou úrovně celkem jednoduché, ale postupem času bude hra těžší. Snažte se a vydejte ze sebe maximum.
Monster Mover
Logické hry - 28x
Malé různobarevné postavičky se potřebují dostat do červeno-černého portálu, který se neustále točí. Nesmíte dopustit, aby se některá z postaviček nedostala do portálu a vypadla pryč. Ne všechny postavičky jsou ovšem hodné, ty zlé jistě poznáte podle jejich vzezření a ty nesmíte do portálu vpustit ani náhodou.
Birds Town
Logické hry - 45x
V následující hře se vyskytuje opravdu velké množství ptáčků, kteří se snaží dosáhnout na konec cesty, což jim ale za žádnou cenu nesmíte dovolit. Tím pádem bude zapotřebí likvidovat je, než dojdou, kam mají namířeno. To se provede přiřazením několika stejně barevných ptáků vedle sebe, čímž zmizí. Dokážete si se všemi poradit?
Proximity
Logické hry - 29x
Cílem v online hře Proximity je mít na hracím poli obsazeno více políček než má váš soupeř. V každém kole dostanete kámen s určitou hodnotou. Můžete jej umístit samostatně na hrací pole, nebo k dalším kamenům a tím jim zvýšit hodnotu. Pokud se v okolí nacházejí soupeřovy kameny, které mají nižší hodnotu, pak je získáte vy. Jednoduchá, ale chytlavá hra.
Robolander
Logické hry - 231x
Hlavní postavou v této chytlavé a na přemýšlení náročné online hře je robot. Ten se musí správným herním postupem dostat na plošinku. K tomu je nutné odebírat herní objekty ve správném pořadí. Zdoláte všechny úrovně?
Liquid Measure Crystal Water
Logické hry - 43x
Výborná online hra, ve které budete rozlévat vodu do potrubí. Cílem je dostat vodu vždy na určené místo, a to soustavou nádob a potrubí. Docela príma hra na hlavu :-).
SpacePets
Logické hry - 22x
Zajímavá logická super hra, ve které hrají hlavní roli kočky, psy a vaše schopnost logického uvažování. Cílem je z hrací plochy odebrat všechna zvířata pomocí obdélníkového nebo kruhového označení.
Happy Dead Friends
Logické hry - 26x
Vaším úkolem je umístit tyto stvoření vedle sebe a to tak, aby se chytli rukami. Počáteční úrovně jsou celkově jednoduché, ale nenechte se tím zmást, protože poté začne přituhovat. Uvažujte, jaké by bylo nejlepší umístění.
Xmas Troll Cannon
Logické hry - 56x
Velmi zábavná logická online hra oděná do vánoční pohody. No, pohody... Je to spíš ztřeštěná bláznivina, která vás ale při řešení zapeklitých otázek perfektně pobaví. No zkuste sami a uvidíte.
Escape the Shack
Logické hry - 22x
Vaším úkolem je se dostat pryč z této chatrče. Dejte se do toho a přijďte na způsob, jak se odtamtud dostat. Snažte se. Pošlete morzeovku, abyste si zavolali třeba pomoct. Udělejte opravdu cokoliv.
Monster Stack
Logické hry - 20x
Tato zábavná hra, v které je úkolem skládat různé příšerky, které panáček drží do co pokud nejvyššího komínu.Komín musíte postupně vyrovnávat takže hra je občas i napínavá.Dokážete postavit co nejvyšší komín ?
Magic Pen
Logické hry - 34x
v této hře si nejen procvičíte své logické myšlení, ale také kreslení jednoduchých tvarů. Za úkol budete mít dopravit kolečko k vlajce právě díky vašim nakresleným vynálezům. Povede se vám nakreslit důvtipný stroj?
Max Damage 3
Logické hry - 25x
Ve většině her se snažíte o výrobu různých předmětů, ale hra Max Damage 3 je naprostým opakem. Vezmete si totiž na starost maniaka, který pracuje ve skladu a jeho největší touhou je zničit všechny drahé předměty, které se mu dostanou pod ruku. Na každou misi máte omezený počet míčků, s nimiž můžete likvidovat předměty.
Assembots
Logické hry - 40x
Zajímavá online hra na přemýšlení, ve které hraje hlavní roli robot a kostičková grafika. Vaším úkolem bude dostat robůtka ke dveřím, které vás dostanou do další úrovně. Zapojte myšlení na plné obrátky.
Electric Joint
Logické hry - 37x
Pokuste se propojit tyto ionty. Dávejte si pozor, abyste nespojovali stejné póly, to by totiž trošku nefungovalo. Musíte propojit všechny tyto ionty v této hře. Dávejte si na ty póly pozor!