Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bejeweled Blitz

Hrajete online hru Bejeweled Blitz

Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.

ovládání hry Bejeweled Blitz

myší, viz instrukce ve hře • 1.96 MB • 881x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Monkey Go Happy Tales
Logické hry - 40x
Pomozte roztomilé opičce najít všechny malé opičky a rozveselit ho. Přitom na vás čeká celá řada logických hádanek a rébusů. Vyřešte všechny úkoly co nejrychleji a opět učiňte opičky šťastnými. Monkey Go Happy hry jsou opravdu oblíbené a určitě si oblíbíte i tento díl.
March Zuma
Logické hry - 26x
Princip logické hry March Zuma je jednoduchý - do fronty směřující do cirkusu musíte zapasovat panáčky tak, aby byli vždy 3 vedle sebe se stejnou barvou. Sledujte ve frontě zářící panáčky - pokud je vyřadíte, získáte bonus a jste jedním krokem v další úrovni.
Majinca
Logické hry - 14x
Pokud jste milovníci logických her, u kterých si můžete skvěle odpočinout, tak nepřehlédněte tuto hru. Vašim úkolem bude sbírat kuličky do kola tak, aby jste měli tři kuličky stejné barvy na sobě. Potom je zničte.
Sugar, Sugar 2
Logické hry - 28x
Snažte se do hrníčku dát všechen cukr, který padá. Vaším úkolem v této super hře je, abyste nakreslili čáru, která tento cukr svede tam, kde vlastně má padat. Do hrnku musíte dostat 100 krystalů tohoto cukru.
10 Mahjong
Logické hry - 237x
Další ze snad nekonečné řady nejrůznějších mahjong her. Tentokrát má tato hra jedno vylepšení. Nehledáte stejné symboly, ale hrací kameny, jejichž součet bude činit 10. Docela makačka, co myslíte?
Black Knight - Černý jezdec
Logické hry - 775x
Black Knight, neboli šachová figurka černý jezdec je výborná logická online hra. Vypadá to jednoduše - stačí koníkem doskákat do vyznačeného políčka. Jelikož ale šachový koník skáče do L, tak to nebude tak snadné. Snažte se na políčko dostat s co nejmenším počtem tahů. Skvělá hra nejen pro šachisty.
Monsterland 3
Logické hry - 37x
Skvělé již třetí pokračování hry Monsterland. Junior a Senior jsou definitivně zpět. Malý Junior má za úkol probudit svého staršího kámoše Seniora. Cílem je proklikat se objekty a spojit Juniora se Seniorem, tím ho probudit. Čeká na vás 28+8 úrovní. Velmi zdařilá gamesa!
Fodder
Logické hry - 43x
Zvířátka v džungli jsou hladová, protože potrava se příliš nikde nedá najít. Naštěstí se na místě ocitnete vy a pokusíte se nakrmit všechna zvířata. Logicky musíte vymyslet, jak potravu dostat k hladovým krkům. Navíc každé zvíře má v oblibě jiný druh potravy, takže se musíte soustředit. Hra obsahuje slušný počet úrovní.
Cheese Hunt
Logické hry - 13x
Vyzkoušejte si hned třicítku misí v pěkně zpracované logické hře Cheese Hunt. Jak již anglický název napovídá, vydáte se na lov sýru. Potřebujete veškerý sýr dostat do myší díry, ve které se skrývá hladový obyvatel. Nepůjde o úplně jednoduché postupy, zvlášť v pozdějších misích, jež už jsou poměrně náročné na přemýšlení.
Angry Birds Pigs Out
Logické hry - 29x
Angry Birds jsou pěkně rozhněvaní na zelená prasátka, která jim ukradla jejich vejce. Takže se rozhodli ukončit spor totálním vítězstvím ve vzdušném souboji. Jinými slovy je tady super hra, u které musíte přemýšlet a využít fyzikální zákony.
Potion Panic
Logické hry - 28x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
Coolsonian escape
Logické hry - 21x
Scooby Doo je jak na filmové scéně, tak na poli her jistě legenda. Pomůžete mu i tentokrát vyřešit úspěšně všechny záhady a projít celou hrou? Předem vás varuji, že o strach nebude nouze, i o zapeklité hádanky.
Amigo Pancho 5
Logické hry - 23x
Již pátý díl velmi ceněné a oblíbené hry Amigo Pancho. Úkolem je vašemu hrdinovi připravit cestu k nebesům tak, aby pomocí dvou balónků mohl nerušeně stoupat. Velmi pěkná grafik a hratelnost řadí tuto hru mezi nejlepší.
Bloons 2
Logické hry - 35x
Pokračování výborné logické sestřelovačky barevných balonků. Máte svůj šíp, který po vystřelení podléhá gravitaci, a vašim úkolem je sestřelit všechny balonky na určený počet střel. Levelů je hodně, takže je zábava zaručena.
Mindly Puzzle
Logické hry - 41x
Použijte vaši bystrou mysl a postřeh k řešení různých hádanek v této super hře. V každé úrovni na vás čeká zajímavý rébus, který musíte vyřešit v co nejkratším čase.