Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bejeweled Blitz

Hrajete online hru Bejeweled Blitz

Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.

ovládání hry Bejeweled Blitz

myší, viz instrukce ve hře • 1.96 MB • 80x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Jewel Quest - trénujte postřeh a myšlení
Logické hry - 48x
Flashová hra Jewel Quest otestuje nejen vaše logické myšlení, ale také rychlost vašeho uvažování. Úkolem je spojit do trojice stejné symboly a postupně obarvit celé hrací pole.
Ballooner: New Adventures
Logické hry - 12x
Odstraňte objekty v této hře, které zabraňují v postupu. Hra obsahuje celkem 24 úrovní a ty musíte pokořit. V této super hře zažijete opravdu hodně zábavy. Snažte se samozřejmě nasbírat nějaké vysoké skóre.
Yves
Logické hry - 17x
Yves je geek student a má šílené nápady, které dokáží změnit budoucnost existence. Ale musí najít ten správný materiál. Pomozte mu najít veškeré věci, které má na seznamu a tak postavte velmi zajímavý stroj.
Cuber
Logické hry - 9x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která tak trochu prověří vaše schopnosti a znalosti fyziky. Cílem je postavit prvky tak, aby míček nespadl na zem. Krom míčku nesmí po dopadu spadnout ani jiný objekt. Docela makačka na závity :).
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 31x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.
Aqua Bowls
Logické hry - 25x
Tak tu máme další ze skupiny online her, ve kterých využijete schopnosti svého mozku. Zkuste tuto výzvu a přeskupte akvária tak, aby byla vždy tři stejná v řadě nebo ve sloupci. Nebude to vůbec jednoduché, ale hra vás dozajista chytne.
Birds Defenders
Logické hry - 63x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.
Word Kingdom
Logické hry - 34x
Tato minihra se slovy dobře prověří vaši slovní zásobu. Sice se jedná o hru v angličtině, ale o to víc se můžete naučit. Skládejte jednotlivá písmenka tak, aby vytvořila existující slovo. Sbíráním bodů se navíc staráte o své království.
Feed The Figures
Logické hry - 22x
V této logické online hře máte možnost pěkně zaměstnat váš mozek. Vaším úkolem bude připravit různým objektům svačinku z hamburgerů, které musíte správně rozmístit, abyste mohli zdárně postoupit do další úrovně.
Flooded Village
Logické hry - 38x
Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.
Fruit Fall - originální logická hra
Logické hry - 18x
Fruit Fall je logická hra s naprosto jednoduchým, ale úžasně chytlavým principem. Jednoduše otáčíte bludiště tak, abyste spojili 3 druhy ovoce. Velice chytlavá super hra.
Wake Up Asterix and Obelix
Logické hry - 17x
Galští hrdinové Asterix a Obelix vždycky dokážou ochránit svojí vesnici před výpady proradných Římanů. Jednoho dne ovšem oba dva hrdinové usnuli velice tvrdým spánkem a vesnice zůstala nehlídaná. Pomozte probudit Asterixe s Obelixem, aby mohli čelit nepřátelským vojákům. K dispozici dostanete různé předměty a musíte je vhodně umístit.
Find My Hive
Logické hry - 22x
Pomozte maličké včelce v cestě domů, do rodného úlu. Find My Hive se zařazuje mezi paměťové hry, protože na začátku vám hra ukáže, kde se nachází jaké kartičky a poté musíte vhodně zvolit cestu, aby včelka nenarazila na nějakou překážku. Vyzkoušet si můžete hned trojici úrovní, přičemž na nejnižší je vhodná i pro nejmenší hráče.
Rolling Ghosts
Logické hry - 22x
Dějí se špatné věci a hodní tvorové jsou zlou magií přeměňováni na duchy. To musí přestat, a proto se do toho musí někdo vložit. Přiveďte všechny duchy v každé úrovni k životu. Najděte je a klikněte na ně. Musíte dbát na to, aby se duchové přeměňující se na živé organismy někde nerozprskli, pokud by pod sebou neměli vhodné místo k životu.
Cut The Monster 2
Logické hry - 26x
Pokračování úspěšné logické online hry. Ovládáte laserovou zbraň, se kterou musíte ničit všechny příšery. Není to tak snadné, protože v cestě jsou překážky - nad střelou tedy musíte dobře rozmýšlet.