Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bejeweled Blitz

Hrajete online hru Bejeweled Blitz

Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.

ovládání hry Bejeweled Blitz

myší, viz instrukce ve hře • 1.96 MB • 399x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 35x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Blockgineer 2
Logické hry - 24x
Rozmístěte objekty tak, aby se kulička dostala do dveří, které vás dovedou do další úrovně. Pokuste se udělat vše pro to, aby se tam dostala co nejrychleji, protože za to dostanete nejvíce hvězdiček.
Rush Hour - dostaňte auto ven
Logické hry - 26x
Výborná superhra, která prověří vaše logické myšlení. Cílem hry Rush Hour je dostat vaše autíčko ven z naprosto přecpaného parkoviště. Vždy musíte přeskupit ostatní auta tak, aby se vaše červené auto dostalo k praporku. Nejprve zkuste tréninková bludiště, ostrá hra je opravdu těžká.
Blue Box 2
Logické hry - 23x
Dosaňte modrou kuličku na plochu. Dejte se do toho a dejte pryč veškeré objekty, které tuto kuličku drží. Pomozte je dostat dohromady. Hra má hned několik úrovní. Užívejte si tuto super hru.
Woodwork Builder
Logické hry - 66x
Velmi zdařilá flash hra, která potrápí vaše mozkové závity a možná nejen je. Zadání je jasné - dostat jeden objekt na přesně vytyčené místo. Ke splnění úkolu využijete další předměty. A snad nemusíme zdůrazňovat, že nejlepší čas je oceněn nejvyššími body.
Gluey
Logické hry - 34x
Zábavná hmota potřebuje trochu pohybu. Sliz se spojuje dohromady a pokud se jich spojí více než dva k sobě, můžete je odebrat. Na každou úroveň potřebujete splnit předem stanovený počet bodů, aby se dalo pokračovat do další mise. Sliz se různě promíchává, takže u odstraňování musíte logicky přemýšlet, který vzít první.
Aengie Quest - jak z bludiště?
Logické hry - 25x
Aengie je malá holka, která se v každé úrovni této hry ocitne v bludišti, ze kterého ji musíte dostat ven. Pomocí klíčů si otevřete dveře, modré spínače zatížíte krabicí a tak dále. Hra Aengie Quest se ovládá klávesovými šipkami, je to skvělá hra pro děti.
Best Friends Forever 3
Logické hry - 23x
Trojice horníků se zrovna nachází pod zemí a za malou chvilku by jim měla skončit směna. Každý z nich má jiné osudy, což se dozvíte z úvodní animace. Poté už uvidíte, jak východ ze štoly zavalí hromada kamenů a zde začíná vaše práce. Musíte se pokusit dostat všechny tři horníky do bezpečí. Hledejte logická řešení.
Snail Bob 7: Fantasy Story
Logické hry - 28x
Šnek Bobek je zpět s dalším dobrodružstvím. Tentokrát se ocitl v jakési fantazijní středověké zemi. Pomozte mu překonat všechny překážky a vyhnout se pastím. Nezapomeňte v každé úrovni hledat bonusové hvězdy.
Flooded Village
Logické hry - 1228x
Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.
Avalancher
Logické hry - 28x
Pěkná onlinovka na přemýšlení. Hra se skládá ze tří hlavních činností - nejprve nalezněte bezpečné místo, postavte pro svého eskymáka iglů a potom doufejte, že řítící se lavina vás uchrání před nebezpečím.
Flash Pipes
Logické hry - 16x
Ve hře Flash Pipes budete stavět vodovodní potrubí tak, aby ani kapka vody nepřišla nazmar. V každé úrovni máte červenou ryskou vyznačenu úroveň hladiny, kterou musíte dosáhnout. V opačném případě končíte. Při stavbě využijete různé typy potrubí a také slepé rozvaděče.
Monkey Go Happy Mayhem
Logické hry - 14x
Další z celé řady luxusních logických her s opičkami. Opět bude vaším úkolem dumat nad logickými hádankami a rozveselit opičku. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, za které dostanete body podle času. Snažte se tedy myslet velmi rychle :).
Gunbrick
Logické hry - 28x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.
Bola
Logické hry - 24x
Bola je logická hra s obvyklým námětem - seskupit vždy tři stejné symboly. Od podobných logických her se však Bola odlišuje tím, že jste omezeni počtem tahů a také časovým limitem. Dostat se do vyšších levelů není zrovna jednoduché...