Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

HYDROSTORM 2

Hrajete online hru HYDROSTORM 2

Velmi zdařilá 3d hra skvělá hlavně pro milovníky rychlosti a akčních soubojů. V roli jezdce na vodním skůtru budete bojovat o prvenství v závodě. Bude to dřina, protože soupeři jsou velice zdatní.

ovládání hry HYDROSTORM 2

myší, viz instrukce ve hře • 274x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Super Drifter GT
Závodní hry - 1x
Máte rádi drifting? Tedy zběsilé smyky ve vytuněném fáru? Pokud ano, tak si zamilujete tuto autíčkářskou gamesu Super Drifter GT. Dokažte, že jste skutečným závodníkem a nedělá vám problémy vyhrát každý závod.
Booty Rider
Závodní hry - 4x
V této hře si vyberte závodnici, se kterou chcete hrát a pusťte se do hry. Vašim úkolem je předvést freestylové triky a tím nasbírat co nejvíce bodů, za které si můžete vaši motorku vylepšit a nebo si můžete koupit nový oblek pro Vaši závodnici.
hra v Unity3D
Street Luge
Závodní hry - 4x
Další parádní online hra v Unity3D. Projeďte se na vozítku, které je pekelně rychlé a není snadné jej ovládat. Staňte se profesionálem v jízdě na silničních sáňkách,
Offroad Madness
Závodní hry - 2x
Tato online hra má na vás připravený úžasný závod v nepřekonatelném autě. Budete jezdit po mnoha překážkách, které musíte překonat bez nehody. Ve hře se nacházejí i záchytné body, které vám hru usnadní.
Mobil 1 Track Challenge
Závodní hry - 4x
Nastartujte motory a vyberte si svého řidiče v této pěkné závodní online hře. Projeďte se po stovkách tratí, které vytvořil vývojový tým, ale také desítky hráčů z celého světa. Závody jak se patří.
3D Rally Racing
Závodní hry - 2x
V závodní hře 3D Rally Racing máte k dispozici automobilové závody na celkem pěti tratích. Váš úkol je jediný. Dorazit do cíle jako první a porazit tak své soupeře. Dávejte si pozor, aby jste nenajížděli do okrajů, které Vás zpomalují. Troufnete si na to?
hra v Unity3D
3D American Truck
Závodní hry - 6x
Řidič náklaďáku je u dětí jedním z nejoblíbenějších povolání. V této 3d unity hře si to můžete vyzkoušet. Budete rozvážet náklad a snažit se s autem přesně zaparkovat na vytyčené místo.
Milk Run
Závodní hry - 1x
Objevte tajemství povolání, které tkví v doručování mléka. Coby šikovný mlékař budete rozvážet zásoby zákazníkům. Cesta je vskutku náročná, takže se vám může snadno stát, že pár sklenic rozbijete.
Free Rider
Závodní hry - 13x
Tak trochu jiná závodní hra. Vydejte se na projížďku po namalované závodní trati. Tu sami nakreslíte, umístíte na ní body a samozřejmě nemůžete zapomenout ani na samotného jezdce. Můžete zvolit i pozadí, které dokreslí celou atmosféru strhující jízdy.
Rocky Rider
Závodní hry - 4x
Překonávejte náročný terén a sbírejte všechna písmena a hvězdy, které se Vám po cestě naskytnou. Během své zběsilé jízdy narazíte na řadu překážek. Využívejte proto vhodně bonusové prvky, jakým je například raketový pohon, který vás dostane do vzduchu co nevidět.
hra v Unity3D
3D MOTO SIMULATOR
Závodní hry - 3x
Zbrusu nová závodní 3d hra, ve které si vyzkoušíte simulační jízdu na závodní motorce. Směrovými šipkami zatáčíte, mezerník je brzda. Klávesou C můžete změnit pohled kamery a nakonec klávesou R začnete znovu, pokud se vám podaří motorku zničit.
Uphill Rush 4
Závodní hry - 3x
Vítejte v nejbláznivější závodní hře na internetu. Uphill Rush 4 nabízí motorky, ATV a dokonce i závody na vodě. Pokud jste si oblíbili překonávání terénu v předchozích dílech, bude se vám líbit i toto pokračování.
hra v Unity3D
Mad Rush
Závodní hry - 4x
Závodní hra, která nabízí dvě auta a nekonečnou mapu s tratí. Cílem je zajet co nejrychlejší kolo. Jeďte co nejrychleji, ale pozorna přihlížející diváky. Snažte se dojet bez nehody a bez škrábance.
hra v Unity3D
Track Racing
Závodní hry - 2x
Perfektní 3D závodní online hra pro více hráčů. A co tato hra v unity3D nabízí? Možnost hry dvou hráčů na jednom počítači přes rozdělenou obrazovku, multiplayer online, klany, 20 luxusních tratí. Docela návykovka.
hra v Unity3D
GO KART GO ULTRA
Závodní hry - 19x
3D autíčková hra v unity, ve které budete řídit autíčka se zvířátky. Hra tak trochu napodobuje klasické závodní hry s Mariem (Mario Kart). Pokud vyhrajete v závodě, tak se vám odemknou další tratě a postavičky. Můžete hrát také dva hráči na jednom počítači.