Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Balance Fight

Hrajete online hru Balance Fight

Pěkná 3D hra v enginu Unity, vhodná hlavně pro dva hráče. Vaším úkolem je porazit protihráče celkem 10x. Musíte využít veškeré své schopnosti a převážit vítězství na svou stranu. Vyhrajete vy nebo váš soupeř?

ovládání hry Balance Fight

myší, viz instrukce ve hře • 9.56 MB • 313x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Color Shape
Postřehové hry - 46x
Zajímavá a poměrně chytlavá online hra, ve které budete vést různé tvary přes zapeklité a obtížné překážky. Zpočátku je to hra docela o nervy. Podaří se vám posbírat bonusové hvězdy a dojít ve hře co nejdál?
Dwarf Goldminer
Postřehové hry - 33x
Pokud máte rádi hry na téma těžení zlata, tak vás tato hra určitě bude bavit. O co v ní jde? V roli horníka se budete snažit vytěžit co nejvíce zlata a drahokamů. Jakmile splníte určitý limit, tak postupujete do dalšího kola.
Balloontastic
Postřehové hry - 14x
Jednoduchá chytlavá online hra, která vás pěkně potrápí. Vaším úkolem je praskat balónky, ovšem ne v hlemýždím tempu. Musíte pěkně rychle, jinak pro vás hra brzy skončí. Hledejte bonusové balónky a ty, které jsou dobře oceněny penězmi.
Underwater ClayMatch
Postřehové hry - 33x
V prvním kole dostanete k dispozici pět minut na získání tři sta bodů. V dalších kolech se bude navyšovat nutný počet bodů a samozřejmě se sníží časový limit. Ve hře se objevují různé bonusové předměty, které se pokuste plně využívat, protože se v některých situacích opravdu vyplatí. Dokážete vytvořit dostatečný počet shodných trojic?
Defend Your Berry Bones
Postřehové hry - 34x
Pěkná postřehová online hra s duchy. Máte balíček dobrůtek, na který si však dělají chutě i duchové. Jakmile se nějaký duch objeví, rychle na něj klikněte, čímž duch zmizí a balíček je alespoň na další chvíli uchráněn.
Brave Run
Postřehové hry - 40x
V této pěkné hře se seznámíme s princeznou Meridou, která vám může být povědomá z pohádky Rebelka. A o co ve hře půjde? V roli Meridy se snažte uběhnout co nejdále a při tom překonávat všechny překážky.
Run Run
Postřehové hry - 23x
Právem je všeobecně známo, že v jednoduchosti je síla (krása). Tato hra je jednoduchá, přesto však na úrovni. Proskákejte všechny levely a dostaňte se na konec hry v rekordním čase! Obtížnost se pořád zvyšuje.
Penalty Fever
Postřehové hry - 41x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
Expedition Everest
Postřehové hry - 531x
Pokuste se na obrázku najít všechny věci, které máte napsané v seznamu. Úkol není lehký, protože obrázek je krásně barevný a vše splývá dohromady. K tomu věci, které hledáte jsou napsané v angličtině.
Crazy Flip
Postřehové hry - 46x
Kdo by jako dítě nehrál bezvadnou hru pexeso. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, tentokrát jsou kartičky s motivy zvířat. Zapamatujte si obrázky a postupně je po dvojicích obracejte.
Hold the rope
Postřehové hry - 23x
Výborná postřehovka na odreagování. Pět siláků chytilo nosorožce a ten se jim snaží ze všech sil vysmeknout. Dodávej jim sílu udržet laso tím, že na ně budeš v případě vysílení klikat. Jak dlouho vydržíš?
Hanna in a Choppa 2
Postřehové hry - 37x
Zajímavá postřehová hra Hanna in a Choppa se dočkala druhého pokračování, kde se oproti prvnímu dílu najdou různá vylepšení, takže pokud jste si oblíbili první díl, pak si určitě na druhý najděte chvilku času. Dostanete pod kontrolu vrtulník, se kterým se potřebujete dostat k vlajce a přistát u ní, což někdy vyžaduje hodně dobré reflexy. Někdy máte též na starosti jiné létající dopravní prostředky.
Glass Work
Postřehové hry - 16x
Vašim úkolem je doplnit symboly, které Vám jezdí na pásu do předlohy, kterou máte v každém kole. Není to tak jednoduché, čím větší kolo máte, tím rychlejší tato hra je. Pusťte se do toho a ukažte, jak daleko se dokážete dostat.
Hledání slovíček
Postřehové hry - 543x
Výborná postřehová online hra pro všechny hráče. Hledejte na ploše schovaná slovíčka, snažte se je najít co nejrychleji. Hra obsahuje devět úrovní a celkem tři obtížnosti. Každou úrovní se zvyšuje počet slov, která máte najít, navíc se snižuje časový limit.
Remote Control
Postřehové hry - 58x
Postřehová online hra s pěknou zábavnou grafikou. Měli byste se věnovat plnění domácího úkolu, ale vám se chce spíš sledovat televizi, kde se promenádují sličné slečny. Podaří se vám mrknout na televizi aniž byste byli chyceni?