Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Balance Fight

Hrajete online hru Balance Fight

Pěkná 3D hra v enginu Unity, vhodná hlavně pro dva hráče. Vaším úkolem je porazit protihráče celkem 10x. Musíte využít veškeré své schopnosti a převážit vítězství na svou stranu. Vyhrajete vy nebo váš soupeř?

ovládání hry Balance Fight

myší, viz instrukce ve hře • 9.56 MB • 719x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Cradle of Egypt
Postřehové hry - 53x
Cradle of Egypt je poměrně zajímavá hra a jak již název napovídá, ocitneme se v prostředí starověkého Egypta, kde se svého času rozkládala jedna z nejmocnějších říší. Ve hře dostanete za úkol přiřazování trojic shodných předmětů. Tyto předměty musí být v jedné linii, aby se mohly odstranit. Cílem je splnění zadaného úkolu.
Distraction
Postřehové hry - 36x
Distraction je naprosto úžasná a neskutečně návyková minihra. Hrdinou je malý ptáček, který si letí za štěstím. Cestou zobe rajčata, třešně a další bonusy. Musí si ovšem dát pozor na bomby a také na postavičky, které si s ním zlomyslně hrají - změnšují plochu, lezou vám do výhledu, naklápějí obraz...
Kill The Wabbits
Postřehové hry - 32x
Pěkná a zábavná webová gameska, ve které budete střílet z děla a snažit se zasáhnout schovaného králíka. První úrovně jsou ještě docela lehké, ale postupem času narazíte na velmi důmyslně navrhnuté levely.
Trouble in Hair Saloon
Postřehové hry - 35x
Mr. Bean je velice vtipná postavička, která se proslavila v mnoha seriálových dílech. Kromě toho si s panem Beanem a jeho věrným medvědím plyšákem můžete užít chvilku zábavy i v následující hře. Vezmete si na starost záškodnického pana Beana, se kterým se pokusíte ostříhat holičova zákazníka, aniž by si toho všimnul.
Metal Ball
Postřehové hry - 2x
Zábavná hříčka, která sice nemá stovky levelů, ale hratelnost je na vysoké úrovni a ta obtížnost už vůbec. Postupně kutálíte svoji kovovou kuličku po ploše a nesmíte spadnout z dráhy. Kulička se ale špatně brzdí.
Starlight Dream
Postřehové hry - 44x
Jednoduchá oddechová skákačka, ve které budete skákat co nejvíce do výšky. Zkuste se s hlavní postavičkou dostat až na poslední nejvyšší mráček. Je to docela na nervy hra, protože máte jen jeden život - jakmile spadnete, začínáte opět od prvního obláčku.
6 Differences
Postřehové hry - 33x
V této relaxační hře dostanete dva téměř identické animované obrázky, na kterých je vždy pár odlišností. Tyto nesrovnalosti vy musíte najít. Při hře se zapnutým zvukem si dobře odpočinete a naberete nové síly.
Flight of the Hamsters
Postřehové hry - 28x
V této online hře máte za úkol odpálit pět křečků co nejdále. Důležité je dobře vychytat načasování odpalu, křeček pak skvěle poletí. Nezapomeňte křečkovi v letu pomáhat sbírat bonusy - to uděláte klikáním myši. Skvělý zážitek ze hry umocňuje výborná hudba.
Fruit Ninja: Kitchen War
Postřehové hry - 51x
Staňte se mistrem šéfkuchařem, který dokáže krájet všechny ingredience s obdivuhodnou rychlostí a přesností. V podstatě se stanete ovocnářským ninjou, který se předvádí v kuchyni. Snažte se rozkrájet jídlo na malé kousky, aby se za to získaly body. Dávejte ovšem pozor na zkažené potraviny, těch se nedotýkejte.
hra v Unity3D
SLOPE
Postřehové hry - 67x
Online hra, která prověří vaše reakce a schopnost proletět bludištěm maximální rychlostí. Cíl je jednoduchý - letět bludištěm a vyhnout se smrti. Troufáte si na tuto online hru, která je v Unity3D? Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku a přidat si ji k oblíbeným.
Belly Bag Bonanza
Postřehové hry - 28x
Poměrně zábavný herní kousek. Hlavní postavička vás žádá o pomoc při sbírání kamarádů. Vaším úkolem bude rozmístit herní prvky tak, aby postavička překonala všechny překážky. Podaří se vám projít hrou až na konec?
Easter Bubbles
Postřehové hry - 79x
Další ze série her s barevnou kuličkou... Bubbleshooter hry má rád snad každý. Nejinak tomu bude i u této verze. Vystřelujete velikonoční vajíčka a snažíte se tvořit minimálně trojice stejně barevných vajec.
Waikiki Solitaire
Postřehové hry - 86x
Zajímavě stvořený solitér, ve kterém budete čistit hrací pole od karet různých hodnot. Cílem je vytvořit seřazené balíčky podle hodnot - od esa po krále. Dokážete dohrát hru až do konce nebo se zaseknete?
Run and Kill - jaký máte postřeh?
Postřehové hry - 4x
Run and Kill je poměrně těžká hra. Tedy hlavně v případě, kdy nemáte zrovna nejlepší postřeh ;). V roli samuraje je vaším úkolem běžet, odrážet střely nepřátel a k tomu je ještě zabíjet. Ovládání je prosté. Šipkou vlevo vykrýváte, šipkou vpravo útočíte.
Ice Block
Postřehové hry - 85x
Pěkná verze nesmrtelné superhry Bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat zvířata a snažit se tvořit alespoň trojice. Zvířata jsou uvězněna v kostkách ledu, jakmile vytvoříte trojice, jsou následně osobozena.