Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Shambles

Hrajete online hru Shambles

Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.

ovládání hry Shambles

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 5383x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Coffee Break Hero
Akční hry - 25x
Pokuste se v této super hře probojovat proti nepřátelským hrdinům. V ruce držíte meč a štít se kterým budete odvrácet útoky nepřátel. Tak se do toho dejte a snažte se o co nejlepší výsledek v této hře.
Sheriff Rage
Akční hry - 63x
Ve městě se objevil nový šerif, který musí dbát na pořádek a chytat zločince. Připravte se v této hře na nekompromisní westernovou střílečku v městečku s názvem Paradise. Hra ověří váš postřeh a míření.
Chrome Wars
Akční hry - 9x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
Mass Mayhem 2
Akční hry - 17x
Ve druhém pokračování hry Mass Mayhem se vžijete do pocitů atentátníka, díky čemuž ze začátku proděláte speciální výcvik, kde se dozvíte, jak byste se měli chovat v akci. Ve hře narazíte na různé nepřátelské gangy, mezi něž patří Ku-klux-klan, americká armáda nebo nacističtí bojovníci. Snažte se zvítězit!
Wild Boar Hunter
Akční hry - 18x
Zahrajte si na lovce divokých prasat v této chytlavé minihře. Snažte se prase trefit do hlavy, abyste ho tak sejmuli pouze jednou ranou. Pokud minete pět prasat, tak hra končí.
Bandit Kings
Akční hry - 3263x
Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.
Ownage Burst
Akční hry - 26x
Parádní akční online hra Ownage Burst vás zavede do boje proti hordám nepřátel. Zpočátku si chabým nepřítelem poradíte, ovšem velice záhy nastoupí elitní střelci s lepšími zbraněmi a to už není taková brnkačka. Využívejte úkryt za auty a nebojte se použít granáty :).
Pico
Akční hry - 22x
Tajemný čaroděj Allucardis hodlá pomocí své mohutné armády ovládnout svět. Pouze jedna osoba mu v tom může zabránit - udatný bojovník Pico. Podaří se mu to s vaší pomocí?
Final fortress
Akční hry - 6x
Výborná strategická akce, ve které se jako i v různých jiných hrách snažíte obránit svoji pevnost. Máte obrovský kanon, který si můžete v průběhu hry různě vylepšovat. Nepřátelé se postupně přidávají.
Decision
Akční hry - 24x
Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vás budou snažit zabít. Nenechejte se zabít a pokuste se tady přežít. Všichni nepřátele na vás budou přicházet ze všech stran. Zaměňte si po čase zbraně a vystřílejte je v této super hře.
Mad Day
Akční hry - 3945x
Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.
Undead Hunter
Akční hry - 26x
Hra Undead Hunter by někomu mohla svým principem připomínat starou hru s názvem Bomberman, ve které si za pomoci pokládání výbušnin čistíte cestu a snažíte se zlikvidovat veškeré soupeře. S hlavním hrdinou se zde musíte vydat do bludiště, které je napěchované nepřátelsky naladěnými příšerami, jež musíte zničit.
Wink the game
Akční hry - 19x
Akční hra, která je spíše pro hardcore hráče. Abyste byli úspěšní, budete muset vypilovat ovládání a nenechat si ujít žádnou maličkost. Můžete se schovávat ve stínu, sbírat různé předměty a další věci.
Black Sails
Akční hry - 21x
Tato hra vás zavede do dávných dob ,kdy moře ovládali piráti. Právě v této době probíhá boj o karibské pobřeží. Vydejte se také o tohle pobřeží bojovat. Porazte ostatní nepřátele a vybojujte si co největší část území.
Dragon Ball fighting 2
Akční hry - 35x
Pěkná akční skákačka pro milovníky hezky graficky vyvedených plošinovek. V roli udatného hrdiny, který je vyzbrojen ostrým mečem, se vydáte na strastiplnou cestu plnou dobrodružtsví.