Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Shambles

Hrajete online hru Shambles

Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.

ovládání hry Shambles

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 416x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Friday the 24th
Akční hry - 19x
Schyluje se k Vánocům, nastávají chvíle pohody a vy máte za úkol pochytat zelené skřítky, kteří se potulují po okolí. Hra je celkem dost krvavá, takže je to pro silnější nátury a určitě ne pro děti. Kolik dokážete pochytat skřítků záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte,co ve Vás je.
hra v Unity3D
TACTICAL REBELS
Akční hry - 34x
Vytvořte si online server a dovolte dalším hráčům se připojit k vaší hře. Potom začne tuhý těžký boj plný odlétajícího masa a akční zábavy. Hra je poměrně rozlehlá, proto se snažte najít nepřítele jako první.
Double Siege
Akční hry - 14x
Vedete válku se svým sousedem a teď si navzájem ničíte své hrady za pomoci kanónu. Hru si můžete zahrát se svým kamarádem na jednom PC. Dokážete správně zamířit a zničit soupeřův hrad dřív, než to udělá on vám?
Hungry are the Dead - boj se zombíky
Akční hry - 1x
Zombie, čili nemrtví, sice nevypadají zrovna dvakrát zdravě, nicméně jsou neustále hladoví. A tentokrát dostali chuť na vás. Pokud nechcete skončit na jejich talíři, musíte s nimi bojovat. Na pomoc máte přesnou pušku, hromadu nábojů, granáty a časem i různé zátarasy a překážky. Miřte přesně, jinak vás zombívi v této superhře dostanou.
Cooperation Part 1
Akční hry - 8x
V této hře je Vašim úkolem vydat se do nepřátelského teritoria a postřílet všechny útočníky. Tato hra je speciální v tom, že můžete ovládat hned 2 hráče na rozdělené herní obrazovce. Nudit se určitě nebudete.
Void Gunner
Akční hry - 0x
Jste střelec v kosmické lodi, která převáží důležité náklady. Vaším úkolem je dovést loď až do cíle a přitom zničit útočící lodě. Po každé misi můžete vylepšovat zbraně.
Mario Beatdown
Akční hry - 32x
Ubraňte se před útočicími nepřátely. Pokuste se svůj hrad zachránit a ukažte všem želvám, kdo je v této hře pánem. Mário se v super hře vrací zpět na výsluní a má skvělou kondici. Sami uvidíte, že hra vás bude bavit.
The Breach
Akční hry - 35x
Ocitáte se v poměrně nekomfortní situaci, kdy se aktivoval bezpečnostní protokol, což značí jediné - vážné nebezpečí. Hlavní hrdina se vydává prozkoumat situaci a cestou zjistí, že vzduch je kontaminovaný, takže je na místě ochranné oblečení. Vydejte se do boje, protože základna potřebuje ubránit před vetřelci. Brzy začnete přicházet na kloub celé situaci.
TimeBomb 90 second
Akční hry - 300x
V této hře dostanete tajný vládní úkol. Ve vlaku, ve kterém cestují mocní politikové, je umístěna bomba a spousta teroristů, kteří se starají o volný průběh svého atentátu. Máte pouze 90 vteřin na zabití teroristů a zneškodnění bomby.
Nitrome Must Die
Akční hry - 24x
Herní vývojářský tým Nitrome vydává pravidelně různé počítačové hry a nyní se rozhodli vypustit hru s názvem Nitrome Must Die. Jedná se o akční hru, kde máte možnost zahrát si dokonce ve dvou hráčích na jednom počítači. Vydejte se do boje sami nebo ve dvou a zlikvidujte veškeré překážky na dlouhé cestě.
Bubble tanks
Akční hry - 24x
Ikdyž byste podle názvu čekali spíše nějakou tankovou řežbu, není tomu úplně tak. Máte sice tank, ten je však z bublinek. Čím více bublinek na sebe naberete, tím jste silnější a lépe se ubráníte ostatním bublinovým tankům. Je to skutečně výborná hra. Jak ji jednou spustíte, těžko budete končit ;-).
Cannon Blast
Akční hry - 3x
Pomozte pirátovi Petemu v boji proti lodím, které útočí na jeho pirátskou loď. Hra se ovládá šipkama, úhel děla nastavíte šipkama nahoru/dolu. Po potopení lodi sbírejte poklady, kterými opravíte poškození vlastní lodi.
Balloon in a Wasteland
Akční hry - 150x
Hlavní hrdina hry se rozhodl proletět vzducholodí, ale během letu se mu stala nepříjemná nehoda a musel nouzově přistát. Naneštěstí se ocitnul na temném a odlehlém místě, kde se nachází nepřátelsky naladěné příšery všeho druhu. Dobrodruh se musí pokusit svoji vzducholoď opravit, aby se mohl dostat bezpečně domů.
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 27x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
Akční hry - 25x
Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.