Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Shambles

Hrajete online hru Shambles

Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.

ovládání hry Shambles

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 2438x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Gunshot Cowboy
Akční hry - 36x
Doběhnete v pořádku až do cíle. Cestu vám budou křížit různí nepřátele, kteří vás chtějí zabít. Tak se do toho dejte a dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Hra má opravdu zábavné úrovně a je jich hodně.
American Operation - War on Iraq
Akční hry - 18x
Dokážete se ubránit přesile teroristických jednotek v Iráku? Uchopte pevně váš kulomet a sejměte je všechny, jiná možnost není. Při střelbě dejte pozor na civilisty, nikdo nechce nevinné oběti. Ovládání této online hry je jednoduché - myší.
The Expendables: Deploy and Destroy
Akční hry - 10x
Nový film Postradatelní 2 přichází do kin od 30. Srpna. Pro propagaci tohoto filmu se studio rozhodlo, že vytvoří hru ve stejnojmenném podání. Tak se do toho dejte a plňte veškeré úkoly, které vám byly zadány.
Doc Ock Rampage
Akční hry - 23x
Máte rádi spider-mena? Tak tohle je hra pro Vás. Hrajete za známého doktora Ock a ničíte vše co vám stojí v cestě. Samozřejmě díky robotickým chpadlům pro vás není problém ani vylez na nějakou tu budovu..
Mad Mech
Akční hry - 262x
Naše země je pod útokem nepřátelských jednotek. Vy v roli super robota, který je vybaven super moderními zbraněmi, budete muset čelit útokům nepřátel a pokusit se je zastavit a ochránit tak zemi před zničením.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 40x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Armed with Wings 2
Akční hry - 38x
I druhé pokračování bojové hry s názvem Armed with Wings si jistě zaslouží naši pozornost. Dostanete možnost pokračovat v akčním běsnění, kdy máte opět za úkol zlikvidovat veškeré nepřátelské jednotky, které se nacházejí na hrací ploše. Hra má v sobě obsaženu celou řadu různých speciálních útoků, na něž musíte přijít.
Armor Dude
Akční hry - 2x
Hlavním úkolem v této online hře je uchránit králův hrad před útokem zlých skřetů. Ovládání hry je docela jednoduché - pohyb šipkama, útok C a obrana Z. Některé potvory se dají zabít pouze z určitého místa, tak pozor na to.
Unreal Flash 2007
Akční hry - 3x
V této bezvadné propracované střílečce si užijete hromadu zbraní a spoustu krve. Vašim úkolem bude zničit nepřátele, kteří se na Vás hrnou ze všech stran. Budete rychlejší než oni? Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
hra v Unity3D
Candy Mountain Massacre
Akční hry - 38x
Bláznivá a pekelně brutální online hra v Unity3D. Musíte bojovat se zlem, které má podobu zmutovaných zvířat. Skvělá grafika, luxusní hratelnost, maximální porce zábavy - to je hra Candy Mountain Massacre.
Mario Street Fight
Akční hry - 20x
Pokuste se zmlátit Mária. Vyberte si svého rváče a dejte se do boje. Můžete také hrát ve dvou. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré souboje v této hře. Snažte se je všechny pomlátit.
Blast the Mooks
Akční hry - 35x
Položte minu pod hlavního hrdinu této hry a pokuste se ho dostat k ovoci, které je vždy na nějakém vyvýšeném místě. Tak se do toho dejte a určitě se v této super hře zabavíte. Hra má hned několik úrovní.
Boxhead
Akční hry - 17x
Když se na vás valí hordy zuřivých (a k tomu hranatých) zombie, tak nemá cenu moc naříkat. Nejlepší je popadnout nějakou střelnou zbraň a začít je vyřizovat jednoho po druhém. O tom je i tato hra, klasická zombie střílečka.
Army SWAT
Akční hry - 21x
Chcete zažít akci speciální jednotky proti teroristům v přístavu? Ikdyž se nejedná o akci jednotky, neboť na bandu teroristů budete úplně sami, tak se skvěle pobavíte. Nepřátelé nejsou zrovna dobří střelci, ale i přesto se občas trefí ;-). Samozřejmě dejte pozor na civilisty. Nikdo nechce zbytečné oběti na životech.
Undo the End
Akční hry - 24x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.