Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Shambles

Hrajete online hru Shambles

Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.

ovládání hry Shambles

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 5172x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Stop GMO 2
Akční hry - 45x
Střílečka s názvem Stop GMO se dočkala již druhého pokračování a právě nyní si ho můžete vyzkoušet. Dostanete se do podzemní oblasti, kde se pustíte do boje se zmutovanými rostlinkami. K dispozici máte celou řadu různých zbraní a trhavin, takže se nemusíte obávat, že by nebylo s čím bojovat. Nepřátel je ovšem velké množství.
Ant City
Akční hry - 15x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
Plazma Burst 2
Akční hry - 33x
Poměrně úspěšná akční hra Plazma Burst se dočkala druhého pokračování, které by rádo navázalo na úspěšnost dílu prvního. Na začátku se stanete svědky toho, jak hlavní hrdina hry vypadne z kapsle a vydává se do boje proti nepřátelům, kterých se všude v okolí nachází dostatek. Zahrajte si všechny mise a vyhrajte!
Bot Wars
Akční hry - 4x
S válečným a dobře vyzbrojeným vozem je vaším úkolem zničit nepřátelské stroje. K dispozici máte dělo a několik bomb. Pečlivě miřte a šetřete municí, které totiž mnoho nemáte. Hra Bot Wars se ovládá šipkama, klávesou A střílíte, klávesou S házíte bomby.
Panda Uprising
Akční hry - 5699x
Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.
Super Duck Punch: Horse Edition
Akční hry - 28x
Hra s názvem Super Duck Punch: Horse Edition si pro hráče přináší poměrně netradiční nápad. Dostanete možnost bojovat proti jedné kachně koňských rozměrů, nebo proti sto koňům v kachních rozměrech. Poté už se proti vybranému soupeři postavíte v aréně a určitě se nebude jednat o procházku růžovou zahradou.
Alien Attack Team
Akční hry - 9x
Pěkná střílečková plošinovka. Spojte se se svým týmem a vyjdete se na dobrodružnou cestu plnou vystřílených nábojnic a padlých nepřátel. Bojujte proti vetřeleckým silám, které napadly Zemi.
Wild West Gunslinger 3D
Akční hry - 15x
V této nefalšované kovbojské střílečce z Divokého západu na vás čeká 3 úrovní v několika lokacích westernového města. Utkejte se s ostatními kovboji, miřte, střílejte a postupujte do dalších úrovní.
Grossout
Akční hry - 16x
S naším politikem Grossem to nemá nis společného, i když by to tak mohlo podle názvu vypadat. Je to totiž netradičním způsobem zpracovaná bojová hra, kde body za vítězství slouží jako platidlo pro nákup upgradů.
Bunker - braňte svou skrýš
Akční hry - 3x
Vaší misí je uchránit bunkr před nájezdy tanků, robotů, pěchoty a letadel. Postupně si můžete koupit lepší zbraně a ukázat útočníkům, zač je toho loket.
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 16x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
Plazma Burst
Akční hry - 29x
Pěkná střílečka v bludišti. Podle toho, jak budete kosit protivníky a překonávat překážky, tak budete odměněni penězi. Za ty si můžete nakoupit nové zbraně a vydat se do další úrovně. Levelů je překvapivě hodně.
Matrix Rampage
Akční hry - 21x
Pěkná akční hra s hlavním hrdinou Matrixu. Náš Neo má za úkol vypořádat se se všemi nepřáteli v paneláku, a beze zbraně to nebude snadné. Proto je nejlepší co nejrychleji sebrat některému z agentů pistoli.
Battle Over Berlin
Akční hry - 27x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
Chibi Knight
Akční hry - 2846x
Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.