Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Shambles

Hrajete online hru Shambles

Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.

ovládání hry Shambles

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 4377x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Air Wars BETA
Akční hry - 35x
Na herním online poli se objevila luxusní 3D akční hra Air Wars, prozatím v beta verzi, která otestuje hratelnost a všechny aspekty hry. Hra je pro více hráčů online, nabízí strhující grafiku a souboje.
Bang Heroes
Akční hry - 6x
Ocitáte se jako malý kovboj v krásném westernovém městečku, který přepadli strašní bandité. Vašim úkolem bude vypořádat se s nimi a s dalšími různými příšerkami, které se Vás snaží zabít. Na začátku hry budete mít i nápovědu, kterou jistě rádi využijete.
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 25x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
Ultimate Assasin
Akční hry - 24x
Chcete-li se alespoň na chvíli vžít do kůže nájemného zabijáka, pak ve hře Ultimate Assasin můžete. Nejedná se o nijak skvěle graficky zpracovaný kousek, nicméně hratelností je na hodně dobré úrovni. S černou tečkou se potřebujete dostat vždy ke svému barevnému cíli, ale cestou narazíte na nebezpečné nepřátele.
GTA - brutalita ve městě
Akční hry - 52x
Známá a dnes již legendární hra GTA tentokrát v jednoduché flashové podobě. Vaším cílem je poslat na onen svět co nejvíce nebohých chodců. Podaří se vám během minuty zprovodit ze světa všechny chodce? GTA je velmi černohumorná hra :)
Bad Eggs Online 2
Akční hry - 38x
Druhý díl populární akční střílečky pro všechny chlapské hráče online her. Pusťte se do hry, ve které budete ovládat vejce (ano, správně - vejce). Hru je možné hrát jako multiplayer po internetu.
Crazy castle
Akční hry - 2979x
výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
Arcane Armor Collector
Akční hry - 7x
Rozsáhlá akční superhra s prvky RPG. Ovládáte svého hrdinu, probíjíte se postupně těžkými mapami, kupujete se lepší zbraně a vybavení... a hlavně se skvěle bavíte :).
Killing Road
Akční hry - 281x
Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.
Rise of the Cowboy
Akční hry - 3282x
Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.
Los Simpsons
Akční hry - 35x
Všechny fanoušky jistě těší nový film The Simpsons Movie. Samozřejmě se najdou i odpůrci toho skvělého seriálu. Možná právě pro ně je určena tato poněkud brutální minihra.
Warfare 1944
Akční hry - 53x
Rok 1944 patřil mezi nejdůležitější roky celé druhé světové války. Bojové běsnění tohoto roku si můžete vyzkoušet díky této hře. Zahrát si lze na straně Američanů, ale do boje se můžete pustit i na straně Německa. Ve hře se setkáte s dobýváním i bráněním území. Hra je poměrně komplikovaná, takže pro začátek je vhodné si zkusit tutorial.
Asgard Story
Akční hry - 42x
Asgard býval mírumilovným krajem, kde byli všichni vítáni. Bohužel se z temných hlubin vynořili orkové, kteří na tuto zemičku zaútočili. V roli malého bojovníčka Edwarda se postavíte přesile protivníků a určitě zvítězíte.
Mad Mech
Akční hry - 262x
Naše země je pod útokem nepřátelských jednotek. Vy v roli super robota, který je vybaven super moderními zbraněmi, budete muset čelit útokům nepřátel a pokusit se je zastavit a ochránit tak zemi před zničením.
Belter
Akční hry - 23x
Ve vesmíru se to zase jednou mele, a tak vám nezbývá než to tam čistit. Postřílejte všechny meteority, které by vás mohly ohrozit. Máte spoustu munice, tak s ní nešetřte, vždyť jde o bezpečnost celého vesmíru.