Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Shambles

Hrajete online hru Shambles

Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.

ovládání hry Shambles

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 65x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Ninja Guiji
Akční hry - 19x
Staňte se stínovým bojovníkem a utkejte se s mnohonásobnou přesilou. Vaším úkolem bude nepozorovaně se přiblížit k nepříteli a poté ho snadno zlikvidovat. Nejlepší je tedy plížit se ze zadu nebo ze stran. Někteří bojovníci vám to však svým pohybem neumožní a budete se s nimi muset utkat tváří v tvář. Při souboji si vyberete jednu ze možných zbraní k útoků a udeříte. Počítač vám podle přesnosti a síly úderu dané zbraně vypočítá, jak váš útok dopadl, což je na akční hru poměrně neakční. Nepřátelé jsou pořád stejní ale podle barvy kimona jsou buď silnější nebo slabší.
Werewolf Vampire War
Akční hry - 10x
Vlkodlaci a upíří se vydali na společný závod, ale vztah mezi nimi je opravdu mizerný. Se zvýšujícím se počtem lidí se stávali menšími a menšími. Nakonec válka o teritorium ustane.
Skies of War - parádní vzdušné souboje
Akční hry - 18x
Děj této hodně propracované letecké hry vás zavede do období 28 let po železné válce. Poražený nepřítel se stále snaží útočit na naše města, vy jste tu od toho, abyste všechny občany a města ochránil. V roli důležitého pilota musíte plnit nejrůznější bojové mise. Doporučuju pečlivě pročíst nápovědu. Vzhledem k vysokým detailům si tuto superhru pusťe ve větším okně.
Sift Heads Cartels: Act 3
Akční hry - 36x
Vinnie a jeho tým narazil na nepřátelský klan, který je nutné zničit. V roli odstřelovače se zhostíte náročného úkolu v pokračování oblíbené sniperské serie Sift Heads.
Sea Assault
Akční hry - 20x
Staňte se velitelem bojového člunu a utkejte se s nepřáteli. Klávesami A a D můžete člunem pohybovat a vyhýbat se tak střelám. Klávesou S pouštíte hlubinné bomby. Vzdušné cíle zaměřte myší a klikem střílejte. Snažte se chytit zelené balóny, které vám doplní munici.
Sheriff Rage
Akční hry - 29x
Ve městě se objevil nový šerif, který musí dbát na pořádek a chytat zločince. Připravte se v této hře na nekompromisní westernovou střílečku v městečku s názvem Paradise. Hra ověří váš postřeh a míření.
Black Sails Game
Akční hry - 18x
Plavíte se s pirátskou lodí a pokoušíte se dobýt anglické území. Vaším úkolem je v této hře určit směr plavby. Musíte zničit ostatní lodě, které se nacházejí v této hře. Určitě se zabavíte, protože to je super hra.
Alien Attack Team
Akční hry - 4x
Pěkná střílečková plošinovka. Spojte se se svým týmem a vyjdete se na dobrodružnou cestu plnou vystřílených nábojnic a padlých nepřátel. Bojujte proti vetřeleckým silám, které napadly Zemi.
Radio Zed
Akční hry - 21x
Jako jeden z posledních přeživších apokalypsy nemrtvých jste se opevnili na nejvyšší budově a netrpělivě čekáte na útok zombie. Odrážejte útoky nepřátel a snažte se přežít. Nezapomeňte vylepšovat zbraně.
Moto rush
Akční hry - 0x
Vydejte se na své motorce na nebezpečnou jízdu, která by vás mohla stát i život. Vašim úkolem bude vždy v každém kole dojet do cíle v co nejlepším čase a při tom zlikvidovat co největší počet nepřátel.
hra v Unity3D
ANIMAL HUNTER 3D AFRICA
Akční hry - 33x
Úkol v této 3d střílečce je jednoduchý. Udělejte vše proto, abyste ulovili co největší počet zvířat. Hra má výtečnou grafiku a je to opravdová zábava, ikdyž poměrně snadná. Přejeme hodně štěstí při zdolávání 12 úrovní.
Navy Vs Army
Akční hry - 13x
Vyberte si za koho budete v této hře hrát. Sestřelte svého nepřítele svým granátem. Musíte opravdu přesně odhadnout, kam ten granát poletí, když ho hodíte. Jedině tak můžete nepřítele zničit.
Thing Thing 4
Akční hry - 9x
Pokračování skvělé akční hry s brutálními prvky. Jako vždy se zde potkáte se svým hrdinou, se kterým budete bojovat proti mnoha nepřátelům. Budete vybaven svou věrnou zbraní, se kterou se vám podaří zabít každého.
Comando 2
Akční hry - 25x
V roli elitního výsadkáře se budete muset vypořádat se svými nepřáteli v obtížných bitvách. Zažijete kruté přestřelky, ale musíte je přežít a zvítězit. Po každém kole si můžete své zbraně obměňovat.
Double Edge
Akční hry - 16x
Jako hlavní hrdina v této brutální bojové hře se budete setkávat se svými nepřáteli a nemilosrdně je zabíjet. K tomu můžete získat mnoho zbraní a také štítu, které si po každém kole můžete nakoupit.