Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Shambles

Hrajete online hru Shambles

Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.

ovládání hry Shambles

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 5218x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bug Slayer
Akční hry - 33x
V této hře je jen na vás, jaké ovládání si zvolíte. Vaším úkolem je sestřelit veškeré brouky, kteří kolem vás létají. Snažte se je všechny sestřelit. Tak se do toho pusťte a nezemřete.
Swords and Sandals
Akční hry - 237x
Jako statečný gladiátor se v hře Swords and Sandals ocitnete uprostřed arény, kde se musíte utkat s řadou nemilosrdných bojovníků sdílejících stejný krutý osud. Tato extrémně zábavná a chytlavá hra vás zavede do světa antických gladiátorských soubojů, kde každý zápas rozhoduje o vašem dalším osudu. S každým vítězstvím získáváte zlato, které můžete investovat do nákupu lepších zbraní a především kvalitnějšího brnění, jehož význam se rychle ukáže jako klíčový pro vaše přežití. Nezapomínejte, že správná strategie a dobře vybavený arzenál jsou základem vašeho úspěchu na cestě k získání titulu největšího gladiátora arény.
Rise of Champions
Akční hry - 57x
Náhle jste se probudili v prázdné místnosti. Kde to jste? A kdo jste? Netušíte. Víte pouze to, že musíte najít osobu jménem Losed. Nezbývá než se vydat na bojovou misi a objevit netušená tajemství v této bezvadné rpg hře.
Brain Buffet
Akční hry - 36x
Hrajete za zombíka, který bude jíst veškeré mozky od lidí, kteří půjdou naproti němu. Vaším úkolem je tyto mozky sníst. Později si tak můžete vylepšovat svého zombíka a to jak zdraví, tak i útok.
Batman: The Brave and the Bold
Akční hry - 37x
Známý bojovník z lidského rodu Batman se vydává do hlubokého vesmíru, kde se pokusí zachránit civilizaci. Naštěstí se proti nepřátelům nepostavíte sami, ale tamější civilizace má také své hrdiny. Ovládání je hezky popsané přímo ve hře, takže se jistě neztratíte. Nezapomeňte posbírat modré skaraby k naplnění ukazatele.
Foyle 2
Akční hry - 32x
Ikdyž náhledový obrázek příliš mnoho nenapovídá, tak hra Foyle 2 je vskutku super akční hra. Utkáte se s nepředvídatelnými vetřelci na cizí planetě. Vaším cílem je samozřejmě přežít a získat naději na návrat domů.
Skies of War - parádní vzdušné souboje
Akční hry - 22x
Děj této hodně propracované letecké hry vás zavede do období 28 let po železné válce. Poražený nepřítel se stále snaží útočit na naše města, vy jste tu od toho, abyste všechny občany a města ochránil. V roli důležitého pilota musíte plnit nejrůznější bojové mise. Doporučuju pečlivě pročíst nápovědu. Vzhledem k vysokým detailům si tuto superhru pusťe ve větším okně.
Ant City
Akční hry - 15x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
SkyPredator
Akční hry - 7x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.
Forever Samurai
Akční hry - 24x
Samurajové se ve starém Japonsku těšili opravdu velké úctě. Samurajové patří mezi neohrožené válečníky, kteří se nebojí skoro ničeho. V následující hře se samuraj musí utkat s hrozivým nebezpečím v podobě démona, jehož armáda ohrožuje celou oblast. Výzbroj je poměrně jednoduchá - samurajský meč. Využívat můžete různé speciální pohyby.
Kermix
Akční hry - 23x
I s jednoduchými geometrickými útvary lze vymyslet parádní hru s vysokou obtížností a skvělou hratelností. Ovládáte svoji kuličku tak, abyste posbírali všechny mince v levelu a dokončíte ho tím, že se vrátíte zpět ke kostičce (zelené).
Warpong
Akční hry - 1390x
Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.
Battle Over Berlin
Akční hry - 27x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
hra v Unity3D
Special Strike Dust 2 Online
Akční hry - 50x
Výborná střílečka pro více hráčů online. Nejprve si zvolíte místnost a počkáte na další online hráče, poté už nic nestojí v cestě krutého boje na život a na smrt. Jak už samotný název napovídá, půjde o střílečku na legendární Counter Strike mapě Dust2.
Counter Strike De Untecs
Akční hry - 44x
Procvičte se ve střílení z vaší pistole. Je to cvičení na náhodné nepřátele ve dvou scénach na mapě De Untecs. Používejte vaší myš k tomu, abyste úspěšně zaměřili a nepřátele odstřelili.