Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Shambles

Hrajete online hru Shambles

Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.

ovládání hry Shambles

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 420x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Driving Demolition
Akční hry - 19x
Pěkná akční onlinovka především pro klučičí hráče. Budete ovládat jeep, s kterým si zahrajete vražednou misi. Rozjeďte se na plný plyn a hupsněte na skupinku vojáků a výzbroje. Ve vhodný okamžik auto odpalte a kochejte se spouští.
World of Mutants 2
Akční hry - 18x
Skrolovací střílečka v klasickém kabátku. Objevujte tajemné planety a setkejte se s nepřátelskými létavci. Cílem je samozřejmě likvidace všech nepřátelských jednotek, které si dovolí zkřížit vám cestu.
hra v Unity3D
Inhuman
Akční hry - 39x
Luxusní krvavá super hra, ve které se budete bránit útoku krvelačných a po vašem mozku lačných zombie. Nečekejte až si vás nemrtvé zdrůdy vychutnají, nabijte zbraň a začněte je kosit bez milosti a strachu.
The Last Dinosaurs
Akční hry - 19x
Skákačka, ve které poznáte malého dinosaura, který patrně přežil záhubu všech jeho předků a v poklidu žil v podzemí...tedy až do dnešního dne. Jinými slovy na vás čeká příjemná plošinovka se střílením.
Move My Plane
Akční hry - 35x
Snažte se s vaším vozíkem odstranit letadlo z vozovky. Dejte se do práce a odkliďte veškeré letadla ze vzlétací plochy. Pokuste se tak vše udělat za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor na životy.
Rage 3
Akční hry - 7x
Milovníci šílených bojů si v této hře určitě přijdou na své. Budete se probojovat skrz mnoho nepřátel, aby jste se dostali do cíle v každém levelu. Máte na výběr z několika zbraní, které vám zajistí vítězství.
Body Ladder
Akční hry - 34x
Body Ladder by se s klidným svědomím dala označit za brutální bojovou hru. Dostanete na starost postavičku, s níž se snažíte opravdu tvrdým způsobem vypořádat se všemi ostatními. Nejprve dostanete do ruky baseballovou pálku, později sekeru a nakonec pistoli. Kromě obyčejných zbraní ovládáte také psychotický útok na dálku.
Hive Hero
Akční hry - 10x
V roli v posledního čmeláka z vašeho kmene povede v této hře válečné tažení proti nepřátelskému čmeláčímu kmeni. Chraňte svůj úl před nálety zlých včel a chraňte svůj vlastní život.
Crazy castle
Akční hry - 305x
výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
A.R.C.S.
Akční hry - 161x
Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
Akční hry - 25x
Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.
Buccaneer
Akční hry - 1x
Na vašem výletu lodí vás přepadla pirátská loď. Teď budete muset bojovat o svůj holý život s několika piráty. Je jich mnoho, ale při sobě máte svůj věrný meč a také můžete využít kanón, který je na lodi.
Final Ninja Zero
Akční hry - 16x
Hrajete v této hře za ninju se kterým musíte sestřelit veškeré nepřátelské jednotky. Ty se stále objevují před vámi. Pokuste se dostat před všechny překážky a dávejte si pozor, aby vás nikdo nezabil.
Tank Trouble
Akční hry - 3x
Vyberte počet hráčů a pusťte se do tankové bitvy. Hra Tank Trouble vás neoslní grafickým ztvárněním, ale svou skvělou hratelností. V bludišti můžete mít maximálně 5 střel, s kterými se snažte zasáhnout protivníky. Je to neskutečně zábavná a chytlavá online hra.
Sheeps of Rage
Akční hry - 12x
Poutavá mlátička, kde ničíte zmutované ovoce čímkoli co chytnete do ruky a i když nic nenajdete, tak nemáte žádný problém. Hrdina se totiž umí docela šikovně ohánět sám. Čekají na vás celkem 3 úrovně..