Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Afro Basketball
sponzorované odkazy

Afro Basketball

Hrajete online hru Afro Basketball

Zahrajte si bezvadný basketbal, který skvěle prověří váš postřeh. Podaří se vám vhodit co nejvíce košů? Sami jsme zvědaví, zda trefíte koš až od středového kruhu. Pusťte se do hry a vyzkoušejte to.

ovládání hry Afro Basketball

myší, viz instrukce ve hře • 1.18 MB • 216x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Garfield Ping Pong
Sport - 21x
Název hry hovoří za vše - půjde o stolní tenis v podání tlustého kocoura Garfielda. Pokud se vám hra bude zdát těžká, zkuste falše...to na protivníka platí.
Euro headers
Sport - 44x
Hra, která vás jistě chytne - vždyť je v nabídce i hra za české mužstvo. Samotný princip je podobný volejbalu - míč se posílá přes síťku, která je vysoko ve vzduchu a protihráč ho nesmí chytit. A naopak.
Sports Heads Football
Sport - 38x
Herní série Sports Heads přináší další pokračování a nový sport. Tentokrát si můžete vyzkoušet fotbal s hlavami. Snažíte se trefit branku a v tom můžou pomáhat různé bonusy. Proti vám se postupně postaví různé osobnosti světového fotbalu s deformovaný jmény. Pro poznání některých hráčů musíte znát fotbalovou historii.
Skate Mania
Sport - 53x
Další ze skupinky skateboardových superher. Tentokrát se projedete ve městě, které je pro takovou adrenalinovou jízdu jako stvořené. Překonejte všechny překážky a předvěďte nejlepší bodově ceněné triky.
hra v Unity3D
Super Volleyball Brazil
Sport - 24x
Naprosto výtečný plážový volejbal v 3D verzi v enginu Unity. Můžete si zahrát proti několika týmům a dokázat, že jste opravdoví šampioni. Zpočátku bude trochu těžší zvyknout si na ovládání, ale jakmile se dostanete do hry, tak se skvěle zabavíte.
Thump! - závody v dodávce
Sport - 25x
Závodit se dá v ledasčem. V online hře Thump! si zkusíte časovku s dodávkou. U každé trati musíte pokořit zadaný čas. Za sražení kuželů dostanete trestné vteřiny, za vražení do zábran ztratíte rychlost. Jak sami zjistíte, udržet dodávku na trati není vůbec snadné. Hra se ovládá šipkama.
Big Jump Challenge
Sport - 11x
Mysleli jste že na lyžích umí jen Aleš Valenta? V této hře ho můžete klidně trufnout. Není nic jednodušího než se rozjet ze svahu a ukázat co ve vás je. Po každém kole vás samozřemě ohodnotí nekompromisní porota..
Dodgeball Show - vybíjená
Sport - 17x
Zahrajte si sportovní hru Dodgeball Show, která vás zavede do turnaje ve vybíjené. Svůj tým ovládáte myší, chyťte míč a pokuste se jím trefit soupeřova hráče s co největší silou. Držte své hráče co nejdál od soupeře.
1 on 1 Soccer
Sport - 32x
Pěkně zpracovaný fotbálek ve flashi. Nemusíte se bát, že byste v utkání nedali góla - jde to docela snadno. Ovšem i tak to jde i soupeři, proto se hodně snažte a nastřílejte více gólů než on. Můžete zkusit hru proti počítači nebo proti hráči u stejného počítače.
Sumo Wrestling Tycoon
Sport - 42x
Zajímavý tycoon, který potěší nejednoho sportovního stratéga. Máte 50 dní na to, abyste vytrénovali a vykrmili svého sumo zápasníka. Musíte se pokusit porazit co nejvíce sumo zápasníků, kteří vám vstoupí do ringu. Sumo Wrestling Tycoon je herní bomba, patří mezi nejlepší hry roku 2013.
Putt It In
Sport - 30x
Putt je označení pro nejmenší golfovou hůl a právě s takovou holí budete hrát tuto skvělou sportovní online hru na golf. Podaří se vám dostat míček do jamky během minimálního počtu úderů?
Sumo
Sport - 9x
Zápasy těžkotonážních tlouštíků na vašem monitoru. Utkejte se s těmi nejsilnějšími sumo zápasníky a ukažte co ve vás je. Hra je sice jednoduchá, ale přesto velmi zábavná. Váš úkol je jasný - dostat soupeře ze žíněnky.
Smurfs World Cup
Sport - 42x
Roztomilá volejbalová pinkačka se Šmouly. Pokud máte podobné hry rádi, tak vás i tato gameska bude bavit. Zkuste se zúčastnit mistrovství a získat pohár v tomto turnaji. Dobře odhadujte dráhu míče a bojujte.
hra v Unity3D
Free Running 2
Sport - 35x
Pokud máte rádi adrenalinové běhání po zdech a dechberoucí parkour, tak je to hra dělaná pro vás. Máte možnost si zaskákat a užít pár triků v této sportovní 3d hře v Unity3D. Skvělá grafika, skvělá hratelnost, maximální zábava.
Supreme Snowboard
Sport - 8x
Jízda na Snowboardu je jistě zábavná, ale také velice nebezpečná. Pokud se chcete vyhnout zlomeninám a modřinám tak si zahrajte náš Supreme Snowboard. V pohodlí vašeho domova si vyzkoušíte jaké to je, svištět po sněžném svahu.