Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mad Burger

Hrajete online hru Mad Burger

Pokud rádi hrajete hry na téma leť co nejdále, tak vás tato hra Mad Burger jistě osloví. A kdo nebo co bude létat? Pokud tušíte, že to bude hamburger, tak získáváte bludišťáka :). Vystřelte hamburger a snažte se ho ovládat tak, aby doletěl hodně daleko.

ovládání hry Mad Burger

myší, viz instrukce ve hře • 5.17 MB • 775x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Turbo Kids
Postřehové hry - 41x
Vydejte se na poměrně šílený závod s malými dětmi. Děti dokážou běhat neskutečně rychle a ještě ke všemu zvládnou také skákat a ve vzduchu se ještě proskočit dále. Toho musíte využívat a sbírat bonusy. Peníze se také budou hodit na pozdější vylepšování, takže se snažte všechno přeskákat a dorazit do cíle včas.
Impulse J
Postřehové hry - 20x
V této hře máte za úkol poskládat ze zvláštní hmoty co nejvyšší věž. Máte omezené množství stavebních bloků. Podle výšky stavby se Vám připíše skóre. Dávejte si pozor, aby se Vám před koncem dílo nezřítilo. Není to ani trošku jednoduché.
Mili and Tary
Postřehové hry - 17x
Hra Mili and Tary je podobná například prvnímu dílu Yetisports, ve kterém jste měli za úkol odpálit tučňáka co nejdále. Stejný cíl máte i v této online hře. Vše záleží jen na vašem postřehu a schopnosti odhadnout správný okamžik odpalu.
25 Spot Differences
Postřehové hry - 34x
V této hře je Vašim úkolem najít v každém z kol dvacet pět rozdílů. Obrázky jsou opravdu těžké, takže budete muset opravdu zaostřit svůj zrak. Je na Vás přichystáno mnoho kol, takže se nudit určitě nebudete.
Orbital
Postřehové hry - 7x
Tahle hra je velice originální svým nápadem i zpracováním. Létáte po vesmíru a sbíráte barevné tečky. Vy sám měníte barvu podle toho, jaké barvy kuličky máte sbírat. Pokud ale omylem vezmete jinou barvu, hra končí.
Paths 2
Postřehové hry - 23x
Skvělá hra na chvíle volna, když se potřebujete prostě odreagovat. Kreslíte dráhu pro svoji kuličku, která má za úkol dojet k cíli ve tvaru hvězdy. Na cestě je ale spousta hejblátek, které budete muset včas uhnout.
The Missile Game 3D - výborná postřehovka
Postřehové hry - 51x
Tato parádní hra má zajímavý nápad. V dlouhém tunelu se budete snažit s milimetrovou přesností proletět všechny překážky, aniž byste narazili. V každé překážce je jeden nebo více otvorů, které se navíc otáčejí, takže není vůbec lehké se trefit. Hra má sice pouze 9 úrovní, ale zato hodně těžkých. Super hra!
Polar Bob
Postřehové hry - 1710x
Zlotřilí tučňáci unesli měsíční princeznu, ale to samozřejmě nemůžete nechat jen tak, protože se chcete stát super hrdiny. Vydejte se s maskovaným hrdinou do nebezpečí a pokuste se vysvobodit nebohou princeznu ze spárů zlých tučňáků. Pokuste se vyskočit do co největší výšky a poté sbírejte i peníze.
hra v Unity3D
Garbage Van Sim
Postřehové hry - 99x
A je tu další parkovací 3D hra, ve které se tentokrát projedete v popelářském autě. Zaparkovat takový těžkotonážní kolos nebude vůbec snadné, navíc se musíte vyhnout mnoha překážkám. Užijte si tuto skvělou hru.
Bubble Hit Pony Parade
Postřehové hry - 230x
Poníci jsou kouzelní a jeden z poníků se stane hlavním hrdinou ve hře s názvem Bubble Hit Pony Parade. Dostanete za úkol přiřazovat k sobě stejně barevné kuličky, abyste se jich postupem času zbavili všech. Jedná se o poměrně jednoduchou hru, která je vhodná i pro ty nejmenší hráče s minimem zkušeností.
Crazy guitar
Postřehové hry - 6x
Hra, která je svým principem ne nepodobná světoznámé hvězdě Guitar Hero. Postupně k vám letí šipky, a vy musíte mačkat správné klávesy, abyste zahráli písničku dobře a bez chyb. Ze začátku zívačka, ale počkejte si.
Traffic Command 2
Postřehové hry - 11x
Zdařilá online hra z ranku postřehových her, ve kterých budete řídit dopravu ve městě. Hlavní misí hry je zajistit plynulou dopravu bez nehod a problémů. Ovládejte semafory a snažte se o co nejlepší provoz na silnicích.
Call of Atlantis
Postřehové hry - 8x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy minimálně tři stejné obrázky. V každém kole musíte poskládat obrázek, který se nachází v pravém horním rohu. Uděláte to tak, že části z obrázků posunete až dolů a tím je získáte.
Tractor Parking
Postřehové hry - 35x
Vítejte u této bezvadné online hry s traktorem. Jízda traktorem není kolikrát nic snadného, a to raději ani nemluvíme o parkování s traktorem. A právě tuto činnost si vyzkoušíte v této hře, ve které budete parkovat traktor na vyznačené místo.
Magic Towers Solitaire
Postřehové hry - 100x
Skvělá verze klasické karetní hry Tri peaks solitaire. Je to zkrátka supr čupr hra pro všechny milovníky karetních her a zejména pro fanoušky solitéru. Zdarma si můžete zahrát partičku a trochu se odreagovat.