Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mad Burger

Hrajete online hru Mad Burger

Pokud rádi hrajete hry na téma leť co nejdále, tak vás tato hra Mad Burger jistě osloví. A kdo nebo co bude létat? Pokud tušíte, že to bude hamburger, tak získáváte bludišťáka :). Vystřelte hamburger a snažte se ho ovládat tak, aby doletěl hodně daleko.

ovládání hry Mad Burger

myší, viz instrukce ve hře • 5.17 MB • 707x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Death Game - uskočte před vlakem
Postřehové hry - 0x
Death Game je hodně chytlavá hra, a přitom je její úkol opravdu jednoduchý. Stojíte na železnici, z dálky je slyšet nebezpečně rozjetý vlak, ale vy si chcete pohrát s adrenalinem a tak uskočíte až v poslední chvíli... Ovšem jen v případě, že máte výborný postřeh ;).
18 Wheels Driver 2
Postřehové hry - 0x
Druhý díl povedené hry na parkování kamionu. Pokuste se usednout za volant tahače a zaparkovat ho na určené místo. Je to docela makačka. V dalších úrovních přibyde návěs, s kterým už je to pěkná fuška.
Park My Trailer
Postřehové hry - 0x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.
Taxi Parking
Postřehové hry - 9x
Chcete si udělat řidičák nebo už ho dávno máte? V obou dvou případech si můžete vyzkoušet, jak dobře dokážete zaparkovat. Hrajete zde za taxikáře, který rozváží lidi. Lidé chtějí, aby jste zaparkovali přesně. Takže budete mít určitě co dělat. Musíte si dávat pozor, aby jste ani trochu nenabourali. Dávejte si pozor na čas.
Thor Towers
Postřehové hry - 1x
Online hra Thor Towers je lahůdkou pro hráče s pevnými nervy a s výborným odhadem. Vaším úkolem je stavět na sebe bloky tak, aby na sebe dosedly co nejpřesněji. Za přesné umístění máte více bodů. Thor Towers je hodně chytlavá hra. Ovládá se mezerníkem.
Roller Dodge
Postřehové hry - 2x
V této vynikající hře ovládáte bílou kulečníkovou kouli a Vašim úkolem je tuto kouli uchránit před ostatními koulemi. Vaše bílá koule se nesmí ostatních koulí dotknout. Záleží jen na Vás, jak to uděláte.
Kill Mosquito
Postřehové hry - 1x
V této hře máte za úkol pochytat všechny komáry, kteří letí na Vaši ruku a chtějí Vás vysát. První kola jsou jednoduchá, ale časem začnou komáři přibývat a vy si budete muset trošku máknout, aby jste je všechny pochytali, než Vám vypijí všechnu krev.
Accumulate - super návykovka
Postřehové hry - 57x
Online hru Accumulate rozhodně nezkoušejte, pokud se vám třesou ruce. V této hře jde totiž o naprostou soustředěnost a postřeh. Modrým čtvercem musíte sbírat zelená kolečka a zároveň se vyhýbat červeným. Žlutá kolečka znamenají různé bonusy. Accumulate je vážně super.
Underwater ClayMatch
Postřehové hry - 0x
V prvním kole dostanete k dispozici pět minut na získání tři sta bodů. V dalších kolech se bude navyšovat nutný počet bodů a samozřejmě se sníží časový limit. Ve hře se objevují různé bonusové předměty, které se pokuste plně využívat, protože se v některých situacích opravdu vyplatí. Dokážete vytvořit dostatečný počet shodných trojic?
Hardest Game - nejtěžší hra?
Postřehové hry - 0x
Tato zdánlivě jednoduchá online hra opravdu nese výstižný název. Už od první úrovně se totiž jedná o pěkně těžkou na nervy jdoucí superhru. Cílem je dostat čtverec z jednoho konce na druhý,
DanceStar Party Time
Postřehové hry - 4x
Připravte se dobýt taneční parket. Čeká vás totiž báječná taneční super hra Dancestar Party. Projděte všechny úrovně a nacvičte si taneční pohyby a postřeh na všechny diskotékové písničky.
Death Dice Overdose
Postřehové hry - 2x
V této hře na vás z nebe budou padat kostky. Vyhýbejte se jim a aby jste nezešíleli, ještě pilulky. Ale pozor, nepředávkujte se s nimi, jinak zažijete halucinogenní výlet do dálek neboli trip, ale ani jich neberte málo.
Bubble Cannon 2
Postřehové hry - 6x
Druhý díl zdařilé onlinovky, ve které budete mít za cíl sestřelit všechny barevné kuličky. Nejde o klasické spojování tří stejných kuliček, ale o vystřelování kuliček na kuličku stejné barvy a to tolikrát, jak velké číslo na sobě kulička má. Tak, snad je to jasné.
Run and Kill - jaký máte postřeh?
Postřehové hry - 2x
Run and Kill je poměrně těžká hra. Tedy hlavně v případě, kdy nemáte zrovna nejlepší postřeh ;). V roli samuraje je vaším úkolem běžet, odrážet střely nepřátel a k tomu je ještě zabíjet. Ovládání je prosté. Šipkou vlevo vykrýváte, šipkou vpravo útočíte.
Goki dash
Postřehové hry - 1x
Tohle je příklad hry s geniálním nápadem, která tu ještě nebyla. Hrajete za malého švábíka, který se musí pohybovat po podlaze a sbírat zelené tečky. Nebude to mít ale moc lehké, protože ho ještěrka chce sníst.