Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mad Burger

Hrajete online hru Mad Burger

Pokud rádi hrajete hry na téma leť co nejdále, tak vás tato hra Mad Burger jistě osloví. A kdo nebo co bude létat? Pokud tušíte, že to bude hamburger, tak získáváte bludišťáka :). Vystřelte hamburger a snažte se ho ovládat tak, aby doletěl hodně daleko.

ovládání hry Mad Burger

myší, viz instrukce ve hře • 5.17 MB • 182x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Mad Burger
Postřehové hry - 183x
Pokud rádi hrajete hry na téma leť co nejdále, tak vás tato hra Mad Burger jistě osloví. A kdo nebo co bude létat? Pokud tušíte, že to bude hamburger, tak získáváte bludišťáka :). Vystřelte hamburger a snažte se ho ovládat tak, aby doletěl hodně daleko.
hra v Unity3D
Police Academy 3D
Postřehové hry - 437x
Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,
Makeover Game
Postřehové hry - 10x
Máte možnost setkat se ze čtyřmi nádhernými modelkami a vylepšit jejich visáž v kosmetickém salónu. Namalujte modelky podle svého vkusu. Upravte jim vlasy podle nejnovějších trendů. Nezapomeňte ani na nehty.
School Bus License 3
Postřehové hry - 28x
Jste připraveni na test z parkování autobusu? V tomto již třetím díle je získání řidičského oprávnění o něco těžší. Čeká na vás celkem 17 těžkých úrovní, ve kterých oceníte pevné nervy a přesnost.
Amazing Knight
Postřehové hry - 1x
V této hře se stanete rytířem a máte za úkol ubránit svůj hrad proti nájezdům nepřátelských rytířů. Po nepřátelských rytířích házejte sekyry z vrcholku hradu. Zdá se to jednoduché, ale nepřátelé vám dají zabrat.
Traffic Cash
Postřehové hry - 30x
Zahrajte si online hru na simulaci dopravy ve městě. Vaším úkolem bude řídit dopravu tak, aby nedocházelo k zácpám a vše bylo hezky plynulé a bez nehod. Dobře promýšlejte, která auta necháte jet.
Angry Bird Special Cannon
Postřehové hry - 40x
Klasika v podobě herní legendy Angry Birds je tu s další hrou. Tentokrát budete ptáčky vystřelovat z kanónu a snažit se trefit nezbedná prasátka. Zneškodnit všechna chrochtající individua však nebude lehké.
Gung Ho - šéfem v továrně
Postřehové hry - 33x
Zahrajte si na šéfa v této originální online hře. Vaši podřízení v továrně se rádi flákají a semtam si i zdřímnou. Tomu musíte zabránit tím, že do spáče pustíte menší elektrický impulz :). Pracovníky musíte neustále hlídat, aby produktivita neklesla pod 60%. Hra Gung Ho se ovládá myší.
Virus Panic Games
Postřehové hry - 24x
Jednoduchá ale velmi zábavná a chytlavá online hra pro všechny hráče. Vaším úkolem bude obklíčit viry nakreslenou medicínou. Jakmile všechny viry pochytáte, postupujete do další úrovně.
Toy Story Woody To The Rescue
Postřehové hry - 36x
Graficky velmi přívětivá online hra na motivy oblíbeného kresleného filmu Příběh hraček. Vrhněte se do hry a zažijte skvělé dobrodružství. Nejdříve se rozhoupejte na laně a otestujte svůj postřeh při přeskoku na věž.
Wordcross 7 - osmisměrka online
Postřehové hry - 38x
Jednoduché ztvárnění hry, ve které je vaším úkolem hledání slovíček. Tentokrát jsou to slova z prostředí sportu. Jelikož jde o anglická slovíčka, dobře si jazyk procvičíte.
hra v Unity3D
SLOPE
Postřehové hry - 53x
Online hra, která prověří vaše reakce a schopnost proletět bludištěm maximální rychlostí. Cíl je jednoduchý - letět bludištěm a vyhnout se smrti. Troufáte si na tuto online hru, která je v Unity3D? Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku a přidat si ji k oblíbeným.
Crazy Bomb
Postřehové hry - 21x
Jedna z her patřící do obrovské skupiny her založených na klasice jménem Bejeweled. Tedy půjde o spojování alespoň tří stejných symbolů, v tomto případě ještě s časovým omezením. Nechybějí chytré bonusy a spousta vylepšení.
Santa Chimney Overcome
Postřehové hry - 12x
Dnes tu pro vás máme ještě jednu pěknou vánoční online hru. Pomozte Ježíškovi projít skrz komín a doručit všechny vánoční dárky. Dokážete tento úkol splnit co nejrychleji a nejpřesněji? Dostane každé dítě svůj dárek?
Snack Attack - udržíte rovnováhu?
Postřehové hry - 27x
Snact Attack je online hra, ve které si vyzkoušíte práci roznašeče občerstvení na stadionu. Na první pohled je to snadné - prostě vezmete příslušnou objednávku a vydáte se za zákazníkem. Jak ale brzy zjistíte, nebude to tak jednoduché, jak se na první pohled zdálo. Cestou totiž narazíte na různé překážky, například na kutálející se pneumatiky.