Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Tessa Spa And Salon

Hrajete online hru Tessa Spa And Salon

Sympatická online hra ve stylu oblíbených oblíkaček pro dívky. V tomto salonu budete oblékat jednu slečnu, která chce dnes vypadat opravdu famózně. Jak se vám podaří sladit všechny módní kousky k sobě?

ovládání hry Tessa Spa And Salon

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 28x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Thanksgiving Colouring
Hry pro dívky - 9x
Krásná velikonoční online omalovánka s vtipným kohoutkem. Je velmi pěkně propracována, dá se říci reálně. Máš na výběr nepřeberné množství barviček. Udělej si humorného barevného kohoutka a zasměj se mu. Smích je přeci lék:)
Winx Color
Hry pro dívky - 27x
Krásná online vybarvovačka pro mladé dívenky. Vyber si jeden ze šesti obrázků a dej se do vybarvování. Můžeš utvořit krasavici roku, ba i vtipnou nepřirozeně barevnou slečinku. Odreaguješ se a možná i zasměješ:)
Alicia Keys
Hry pro dívky - 22x
Alicia Keys je velmi známá hollywoodská hvězda, ale samozřejmě chodí oblečená i normálně, tak si vyber zda ji chceš obléci do normálu (casual) nebo na party:) Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Má důležitý večer.
Dívčí makeover 1
Hry pro dívky - 26x
Změna je život, je to i tvé heslo? Pak je tato online hra pro dívky pro tebe tím pravým. Dostaneš do rukou modrovlasou ušatou slečnu a ty z ní musíš udělat krasavici na dnešní party! Dej se do toho a půl je hototvo!
Hezký makeover 25
Hry pro dívky - 15x
Krásná online hra pro dívky. Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a onemocněla její stylistka. Jediný kdo jí může pomoct jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Oblékni ji a uprav (tričko, šperky) a nakonec ozdob vlasy!
Model Dressup 181
Hry pro dívky - 4x
Tak tohle je opravdu překvápko! Muž, který si neví rady s oblečením si nechává poradit od tebe! Má ve svém šatníku oblečení pro každou příležitost! Teď je jen na tobě, pro jakou příležitost ho oblékneš teď ty!!
Colouring 21
Hry pro dívky - 18x
Nádherná online omalovánky, je tu jen pro tebe. Máš omalovánky ráda? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Cody Dressup 5
Hry pro dívky - 7x
Tak tohle je opravdu povedená online nejen oblíkačka pro dívky! Zde se opravdu vyřádíš, co se týká módy ve všem! Jde o to ji pro začátek obléci, pak nalíčit, zbolit účeš, ověsit šperky a doplňky, je to jen na tobě!
Fairy Tale Slacking
Hry pro dívky - 29x
Pěkná dívčí postřehovka, která obsahuje několik herních úkolů. Jedním z nich bude hledání rozdílů, dále zpívání na ptáčky, nebo třeba škádlení zlé baby Jagy při jezení perníčku z její chaloupky.
Windy Princess Dressup
Hry pro dívky - 35x
Je trochu větrno, na podzim se ani není čemu divit. Proto tu máme jednu prima oblíkačku nejen pro dívky. Rozkošná princezna čeká, až ji obléknete jak nejlépe budete moci.
Pollys Birthday Party
Hry pro dívky - 15x
Polly je opravdu šťastná, protože dneska má narozeniny. Tyto narozeniny bude oslavovat se svými kamarády a také rodinou. Všichni její kamarádi už jsou na cestě k ní domů, tak se připravte na pořádnou párty!
Ani Dressup
Hry pro dívky - 6x
Krásná Ani. Má kouzelnou moc. Může se stát každou ženskou pohádkovou bytostí. Podívej se kolik šatů a oblečků je zde připraveno. Máš nějakou oblíbenou ženskou pohádkovou bytost? Jistě ano. Tak se koukni na výběr zda je tu a dej se do přeměny:)
Beauty Maker 39
Hry pro dívky - 8x
Bohužel chapům pořád zaleží na vzhledu ženy. a tomuhle frajerovi nejvíc. Řekl této dívence, že s ní půjde do té zahradní resturace pouze když bude mít skvělý outfit! Dej se do toho a udělej z ní královnu stylu!
Brad Pit
Hry pro dívky - 7x
Nejkrásnější hvězda hollywodu Brat Pitt na vašem monitoru v celé své kráse se svým šatníkem v online hře určené především pro dívky. Oblékni ho ,jak máš chuť. Ležérně, sportovně ,či do sexy modýlku. Zvol i bavu vlasů kliknutím na barevnou vlnovku vedle šatníku.
Rebelde Stars - Roberta
Hry pro dívky - 22x
Roberta je překrásná hvězda, která zazáří na každém módním molu a přehlídce. Jenže tentokrát si nějak neví pomoci s výběrem oblečení a doplňků. Vaše role tedy bude dívku obléci do perfektního outfitu.