Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Tessa Spa And Salon

Hrajete online hru Tessa Spa And Salon

Sympatická online hra ve stylu oblíbených oblíkaček pro dívky. V tomto salonu budete oblékat jednu slečnu, která chce dnes vypadat opravdu famózně. Jak se vám podaří sladit všechny módní kousky k sobě?

ovládání hry Tessa Spa And Salon

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 291x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Pilar Colouring
Hry pro dívky - 21x
Krásná online hra. Máš ráda omalovánky. Dej se do toho. Přivítá tě legrační koník a ty můžeš začít. Nejprve si vybarvi koníka, pak pokračuj na jeho kamarádech z farmy. Při vybarvování tě bude doprovázet muzika, jakou si pouští zvířátka na farmě:)
Photo Model 33
Hry pro dívky - 16x
Tato krásná mladá slečinka by chtěla od tebe v této pěkné online hře pro dívky pomoci s make-upem líčením od očí, přez rty, po řasy, líčka a pudr či linky na oči, s účesem i oblečením a doplňky. Dej se do toho!
Garfield Comic
Hry pro dívky - 37x
Tohle je opravdu pěkná online hra pro milovníky Carfielda!!! Jde o to, aby jsi vytvořila vlastní komiks, který se bude týkat Carfielda a jeho přátel. Dej se do toho, je to pěkná prča! Neváhej a hraj!!!
Mini Dressup 20
Hry pro dívky - 42x
velmi roztomilá online hra pro dívenky, spíše ty mladší. Princip hry spočívá v tom, že oblékneš tuto krasavici. Klikneš-li na určité oblečení, zobrazí ze ti dole a ty jí ho oblečeš. Dej se toho a bav se!
Vytvoř krásku 26
Hry pro dívky - 29x
Tak tahle hra se nejmenuje marně ,, vytvoř krásku ,, neboť to je tvým úkolem! Tato modrovlasá roztomilá slečna by chtěla poradit, co si vzíti na sebe. Jde dnes na rande. Pomoz jí vybrat skvělé oblečení!
Beauty Maker 33
Hry pro dívky - 14x
A jde se na to. Je to její velký den. Jde účinkovat na party roku. Ty jsi její stylistka pro dnešek, tak se opravdu snaž, hra není časově omezena a ještě k tomu pětivteřinová nápověda je v sekci HINT.
Movie Dressup 10
Hry pro dívky - 26x
Krasavice potřebuje být na večer krásnější než je. Krásná online hra pro dívky. Jde večer na svůj první večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Oblékni ji a uprav (tričko, šperky)
Mini Dressup 12
Hry pro dívky - 22x
I malé slečinky se chtějí líbit. Mají to prostě v krvi. Tato slečinka se chystá na malé randíčko se svým kamarádem a chce se mu líbit:) Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě.
Cutie Angels
Hry pro dívky - 3x
jistě znáš film ´´CHARLIEHO ANDÍLCI´´, tak v této online oblíkačce pro dívky se seznam také s andílky, ale pro změnu jsou to andílky, patřící CUTIE. Cutie jistě už znáš, tak je hezky uprav, ať má CUTIE radost.
Girl Dressup 1
Hry pro dívky - 13x
Krásná slečinka jde dnes odpoledne na vycházku se svým novým idolem, on ji pozvla na rande. Chce se pečlivě připravit, tak buď tak hodná a pomoz jí. Můžeš jí dát naušničky, čelenky i sponečky a také paruku:)
Anna Frozen Hair Spa
Hry pro dívky - 45x
Roztomilá oblíkačka, ve které budeš vybírat moderní a krásné oblečení, ale taky se postaráš o účes a doplňky. Anna z Ledového království chce být krásná a zářit stylem. Pusťte se do hry a vytvořte super outfit.
Beauty Maker 25
Hry pro dívky - 29x
Tahle slečna dostala práci v místním lahůdkářství a je velice šťastná. Byl to její sen. A chce zapůsobit na své zákazníky i zjevem. Tak je to na tobě, jak se jí bude prodávat a vařit! Příjemnou zábavu.
Photo Model 7
Hry pro dívky - 22x
Báječná online hra pro dívky! Krásná dívenka jde odpoledne na první rande a pochop, chce vypadat skvěle! Pomoz jí v tom díky pestré škále rtěnek, stínů,řasenek, kontaktních čoček a šperků. Příjemnou zábavu!
Pretty Dressup 8
Hry pro dívky - 11x
tato krásná ELFKA se dnes chystá na své první focení, tudíš rozjíždí svou dráhu profesionální fotomodelky, ale jště nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)
Model Dressup 176
Hry pro dívky - 6x
Tak tohle je opravdu online oblíkačka, která nezná mezí. Takový šatník neměla žádná před ní, ba ani žádná po ní mít nebude. Zde můžeš ze slečny vykouzlit opravdu to, co chceš. Tak neváhej a hraj! Oblékej!