Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Tessa Spa And Salon

Hrajete online hru Tessa Spa And Salon

Sympatická online hra ve stylu oblíbených oblíkaček pro dívky. V tomto salonu budete oblékat jednu slečnu, která chce dnes vypadat opravdu famózně. Jak se vám podaří sladit všechny módní kousky k sobě?

ovládání hry Tessa Spa And Salon

myší, viz instrukce ve hře • 0.44 MB • 899x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Movie Star
Hry pro dívky - 264x
V této hře máte za úkol obléknout krásné modelky na různé společenské akce. Uděláte to tak, že jim vyberete oblečení, které dokonale sladíte tak, aby všechny ostatní nadchly. Záleží jen na Vás a na Vašem vkusu.
Sushi Chef 2
Hry pro dívky - 30x
Druhé pokračování velmi oblíbené a hrané online hry Sushi Chef. Opět nás děj zavede do výtečné sushi restaurace, kde se budete starat o plnění přání hladových a mlsných zákazníků.
Dreamy make up 3
Hry pro dívky - 11x
Již třetí díl holčičího počinu Dreamy Make Up, ve kterém budete moci vyzdobit jednu roztomilou dívku. Zkuste nyní i vy vytvořit onen vysněný vzhled pro naši dívku. Budete jí moci vybrat spoustu barevných doplňků a celkově ji zkrášlit.
Movie Munchies
Hry pro dívky - 26x
Pracujete v multikině jako obsluha u občerstvení. Každý váš zákazník se nemůže dočkat na film a přeje si, aby jste mu co nejdříve udělali popcorn a ostatní dobroty. Zvládnete obsloužit všechny zákazníky včas?
Fashion Style 11
Hry pro dívky - 18x
Dávaš důraz při slaďování oblečení zvláště na vlasy a kabelky? Pak je tato online hra pro dívky to pravé ořechové! Jen se sama přesvěč. Nalezneš tu hned 8 typů, jak se pěkně vyfiknout! Prohlédni si to!
Model Dressup 61
Hry pro dívky - 3x
pokud ti japonksá móda nikdy nepřišla k chuti, jistě se vše rázem změní poté, co si zahraješ tuto perfektní online hru pro dívky. Tak neváhej a oblékej, uprav, převlékej, měň ůčesy. je to jen na tobě!
Pamela Anderson
Hry pro dívky - 33x
Prímová dívčí oblíkačka pro všechny milovníky oblékacích her s celebritami. Oblékni hvězdu Pobřežní hlídky krásnou Pamelu Anderson.
Barbie Princess
Hry pro dívky - 45x
Jednoduchá, ale mile hratelná online hra hlavně pro milovnice panenky Barbie a oblíkaček. Vaším úkolem je z Barbie vytvořit šarmantní princeznu, která ošálí kdejakého prince. Na výběr je mnoho šatů a doplňků.
Pink dollhouse 2
Hry pro dívky - 21x
Jak již název napovídá, bude tahle hra přinejmenším růžová. Rozhodněte se udělat ve svém domečku na panenky pořádek a všechno to tam náležitě pokliďte. Vzhled je zde tou nejdůležitější vlastností, tak se snažte.
Mini Dressup 24
Hry pro dívky - 17x
Taky se chceš líbit? tato slečinka taky a převelice, zamilovala se totiž do svého spolužáka. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě.Hlavně se snaž, na chlapci jí záleží!! :)
Dívčí makeover 1
Hry pro dívky - 44x
Změna je život, je to i tvé heslo? Pak je tato online hra pro dívky pro tebe tím pravým. Dostaneš do rukou modrovlasou ušatou slečnu a ty z ní musíš udělat krasavici na dnešní party! Dej se do toho a půl je hototvo!
Foto modelka 2
Hry pro dívky - 32x
No neříkej, že nemůže být krásnější. S tvým jistým talentem určitě ano. Koukni na nepřeberné možnosti, jak ji nlíčit. Rtěnky všech odstínů, stejně jako stíny, styly jak nalíčit řasy, pudry. Šperky. Změň účes kliknutím na vlasy a oblečení kliknutím na tričko. Příjemnou zábavu!
Beauty Maker 46
Hry pro dívky - 506x
Tato slečna již od pohledu vypadá jako sportovkyně a první dojem nezklamal! Jenže ona spotovkyni jen hraje na titulce prestižního časopisu:) Musí vypadat báječně. Sportovního oblečení opravdu nemá málo. Prokoukni skřín a zvol, co je nejvhodnější! Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Frosty service
Hry pro dívky - 1054x
Je parné léto, většině lidem je velké horko a zmrlina jde samozřejmě na odbyt. Vy jako zmrzlinář budete muset vyrábět zmrzlinové poháry přesně na zakázku. Ale pozor, nesmí se lišit od dané předlohy.
Longstocking
Hry pro dívky - 26x
Tahle zrzavá krasavice se dneska chce vymódit, a žádá vás o pomoc. Neví, jak se přesně nalíčit, a tak si říká, že vy byste jí s tím mohli pomoct. Zkuste zvolit co nejlepší souhru barev aby vypadala dobře.