Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bunny Land

Hrajete online hru Bunny Land

Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.

ovládání hry Bunny Land

myší, viz instrukce ve hře • 7.37 MB • 644x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tea Mahjong
Logické hry - 4x
Čajový mahjong. Je to možné? Ano! V této hře na klasický mahjong se místo tradičních čínských znaků setkáte s obrázky s čajovou tématikou. Pozadí hry přímo svádí k tomu, uvařit si šálek chutného čaje.
Tiny Explorer
Logické hry - 1x
Zajímavá logická online hra, která před vás staví nelehký úkol. Ten spočívá v řízení vozidel, která musíte dostat do cíle. Řízení se dělá pomocí šipek, kterých je však omezený počet. Zvládnete to?
Zombies Time
Logické hry - 2x
Naprosto výborná logická hra, která je v zombíkovském stylu a nabízí celkem 24 pěkně navrhnutých úrovní. Cílem je infikovat zombie virem všechny lidi. Samozřejmě to nebude snadné, protože lidičkové mají své doktory a také vojáčky.
Sliding Cubes
Logické hry - 1x
Pěkně zapeklitá logická hříčka, ve které budete umisťovat kostky do vyznačených polí. Nebude to vůbec snadné, protože s kostkami nelze otáčet a uzpůsobit jejich tvar vyznačenému místu na hrací ploše.
Journey of the Mouse
Logické hry - 0x
Bílá myška má velký hlad a nejvíce miluje lahodný sýr. Vezměte si její osudy na starost a doveďte jí k jejímu vysněnému jídlu. Po každé úspěšně dokončené úrovni se můžete přesunout k vylepšování myší. Při cestě za krmením se občas setkáte s poměrně nebezpečnými situacemi, jimž se musíte vyhýbat, aby myš nepřišla o život.
Blow Things Up
Logické hry - 5x
Rozmístěte bomby mezi smajlíky a pokuste se je vyhodit do vzduchu. Až si budete jistí, tak mezerníkem odpálite bomby. V této super hře naleznete hned několik úrovní, takže se zabavíte na nějakou tu dobu.
Scoregamites
Logické hry - 5x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Tarzan Ball
Logické hry - 1x
Přesunťe si v této super hře červený terč. S vaším hrdinou vytáhněte vašeho pomocníka. Na začátku hry jsou úrovně celkem jednoduché, ale postupem času bude hra těžší. Snažte se a vydejte ze sebe maximum.
Jolly Jong Cats
Logické hry - 2x
Internet chrlí jednu mahjong hru za druhou. V této velice pěkné verzi budete odklízet kameny, na kterých jsou obrázky koček. Co nejrychleji najděte dva stejné obrázky a postupně tak vyčistěte celé hrací pole. Kameny nesmějí být zablokované sousedními kameny.
Vehicles 2: Municipality Unleashed
Logické hry - 5x
Jak již název hry napovídá, hlavním tématem budou auta. Narazíte na různé druhy, se kterými musíte plnit vždy přesně zadané úkoly. Ze začátku se dozvíte všechno potřebné a autoři si pro hráče připravili cvičné mise, v nichž se naučíte dokonale ovládat auta. Celkově si můžete vyzkoušet na čtyři desítky úrovní.
Pirate Chains
Logické hry - 184x
Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.
Mahjong Burger
Logické hry - 73x
Velice příjemná logická online hra. Zahrajte si Mahjong v hezkém grafickém provedení. Princip hry je jednoduchý. Uprostřed obrazovky máte různé ingredience, vaším úkolem je spojit vždy dvě stejné.
Dino Meat Hunt Extra 2
Logické hry - 1x
V této hře hrají hlavní roli dva šikovní dinosauři. S jejich pomocí musíte překonat všechny překážky, která před vás hra staví. Máte na to, abyste využili jedinečné schopnosti každého dinosaura a dostali se až na konec levelu?
Fun da Vinci
Logické hry - 1x
Leonardo da Vinci byl renesanční osobností a dokázal dělat celou řadu užitečných činností. Zabýval se uměním, ale také fyzikou. A právě hrátky s fyzikálními zákony se stanou náplní této hry. Autoři si pro hráče připravili poměrně slušný počet úrovní, takže se nemusíte obávat, že hra skončí dříve, než si jí pořádně užijete.
Boombot
Logické hry - 2x
Cílem této online hry je dopravit panáčka za pomoci bomb do dveří, které vás zavedou do dalšího kola. Na první pohled lehký úkol, ale opak je pravdou. Jsou na vás připraveny různé překážky.