Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bunny Land

Hrajete online hru Bunny Land

Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.

ovládání hry Bunny Land

myší, viz instrukce ve hře • 7.37 MB • 652x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sliding Cubes
Logické hry - 57x
Pěkně zapeklitá logická hříčka, ve které budete umisťovat kostky do vyznačených polí. Nebude to vůbec snadné, protože s kostkami nelze otáčet a uzpůsobit jejich tvar vyznačenému místu na hrací ploše.
Flash Pipes
Logické hry - 16x
Ve hře Flash Pipes budete stavět vodovodní potrubí tak, aby ani kapka vody nepřišla nazmar. V každé úrovni máte červenou ryskou vyznačenu úroveň hladiny, kterou musíte dosáhnout. V opačném případě končíte. Při stavbě využijete různé typy potrubí a také slepé rozvaděče.
9 Dragons Hexa
Logické hry - 19x
Seskupte alespoň tři stejné symboly, a celý postup opakujte, dokud hru nedohrajete do konce ;-). Tak by se v krátkosti dala charakterizovat tato logická online hra. Na každou úroveň máte pouze omezený čas, který však můžete jednou prodloužit. Hra má fixní rozměr, proto si ji pusťte ve větším okně.
Colliderix
Logické hry - 10x
V této super hře musíte odstraňovat objekty a to tak, aby se obě kolečka dostala k sobě, protože když se vám to nepodaří, tak musíte úroveň opakovat. Udělejte vše pro to, abyste je dostali k sobě.
Mahjong Connect 2
Logické hry - 339x
Nejrůznějších mahjongů tu máme opravdu dost. Některé jsou hratelností horší, jiné lepší. K těm druhým patří i tahle logická super hra. Pravidla jsou stále stejná - odebírejte dva stejné hrací kameny, které však nejsou blokovány jinými kameny.
2048 Flash
Logické hry - 3930x
Další verze oblíbené matematické online hry 2048. Vaším zadáním je postupně sčítat číslice na hrací ploše tak, abyste skončili součtem 2048. Z počátku vám to může připadat snadné, ale sami uvidíte, že to není vůbec nic jednoduchého.
Easy Chess
Logické hry - 63x
Klasické šachy jaké je určitě všichni známe.Dokážete porazit soupeře ? Stačí mít správnou taktiku a výhra je vaše.Ovšem protivník není jen tak někdo.Tyto šachy i přes to, že počítač je jen stroj jsou velmi těžké vyhrát.
Blockmover
Logické hry - 61x
Úkolem v této bezvadné onlainhře je odebrat postupně všechny barevné prvky. Zní to jednoduše, ale při řešení se zapotíte. Dobře dumejte nad řešením, aby vám ke konci nezbyly prvky, které již nebude možné odebrat.
Bomb Town: Explosion in Slow Motion
Logické hry - 33x
Ve hře s komplikovaným názvem Bomb Town: Explosion in Slow Motion se podíváte na zoubek budovám, které je zapotřebí srovnat se zemí. Dostanete samozřejmě k dispozici pořádně silnou zbraň a musíte si jen správně zvolit, kam by měla výbušnina dopadnout. Snažte se zlikvidovat co největší možnou část města.
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 43x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.
GO Virus
Logické hry - 1888x
Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.
Candy Ride
Logické hry - 55x
Hrdinou této hry je malý chlapeček, který s chutí baští bonbony. Vaším úkolem nebude nic jiného než k němu tyto sladkosti dostat. Podaří se vám pomocí velkého bonbonu dostat ke klukovi všechny malé sladkosti?
Extreme Explosions
Logické hry - 26x
Snažte se v této hře umístit správně tyto bomby. Dávejte si velký pozor, abyste tyto bomby správně umístili. Vaším úkolem je totiž shodit veškeré objekty, ale až pod červenou čáru. Tak se snažte.
Funny Bees
Logické hry - 31x
Se včelami může být poměrně dost zábavy, o čemž se nás pokouší přesvědčit i autoři hry s názvem Funny Bees. V určeném čase potřebujete dostat stanovený počet včelek do jejich úlu. Cestou je zapotřebí také sebrat soudky s medem. Ze začátku se jedná o velice jednoduchou hru, ale postupně přibývají různé komplikace.
Rop
Logické hry - 18x
Oddychová jednoduchá gameska s názvem Rop. Vaším úkolem je spojovat body tak, abyste sestavili zadaný tvar. Je to sice lehčí superhra, ale ideální na takové to malé uklidňující hraní třeba v kanceláři.