Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bunny Land

Hrajete online hru Bunny Land

Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.

ovládání hry Bunny Land

myší, viz instrukce ve hře • 7.37 MB • 254x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
The Life Ark
Logické hry - 39x
Tato super hra vás zavede na planetu, kde budete zakládat nový život. Pokuste se z několika věcí, které máte k dispozici vytvořit nově obydlenou planetu. Musíte jen zvolit správné pořadí využití věcí.
Cookie Map
Logické hry - 24x
Cookie Map vypadá jako velice zajímavá hra, která je vhodná i pro mladší hráče. Hra je sice pouze v jazyce, který mnoho lidí v naší zemi neovládá, nicméně se dá poměrně snadno proklikat do hry. Zde už je pak vše naprosto jasně pochopitelné. Musíte vytvářet trojice stejných pochoutek, aby se rozjasnilo celé hrací pole. Pozor na časový limit!
Squidy
Logické hry - 36x
Hlavním hrdinou hry Squidy se stane chobotnice, se kterou se v rámci každé úrovně musíte dostat k vodě, protože přeci jen chobotnice není úplně suchozemský tvor. Aby se chobotnice Squidy mohla dostat přes suchou zemi, dostanete k dispozici výbušninu, která naštěstí chobotnici nezraní, ale pošle jí na dalekou cestu.
Squidy 2
Logické hry - 46x
Squidy je chobotnice, se kterou si užijete velkou porci zábavy. Squidyho babička právě slaví narozeniny, a proto se Squidy rozhodne ji překvapit. Aby mohl za babičkou dorazit, potřebuje se nějak přepravit. Pěšky by to bylo příliš pomalé, a proto se rozhodne, že využije výbušninu, s níž trochu poposkočí.
Pipol Smasher
Logické hry - 42x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.
Greemlins: Kamikaze
Logické hry - 39x
Vystřelte greemliny a pokuste se dostat stejné barvy k sobě. Vaším úkolem je vyčistit obrazovku od těchto netvorů. Dostáváte tak body a poté se dostanete do dalších úrovní hry. Dejte se do toho.
Jewels Connect Mahjong
Logické hry - 23x
Pro všechny fanoušky spojovacích mahjongů tady máme zbrusu novou online hru, která si v ničem nezadí s oblíbeným Kuchařským mahjongem. Snažte se najít dva stejné objekty a spojit je cestou s maximálně 2 změnami směru. Líbí se vám hra? Sdílejte ji :-).
Raglan Pasians
Logické hry - 34x
Ve hře Raglan Pasians se musíte postarat o všechny karty, aby se ocitly na správném místě po pravé straně. Karty na sebe musíte umisťovat podle hodnoty počínaje kartou A a konče kartou K. Najednou můžete pohybovat pouze s jedinou kartou. Hra Raglan Pasians je opravdovou výzvou, pokud máte v oblibě karetní hry.
Fireman
Logické hry - 17x
Jistě víte, že naši stateční hasiči plní velice zodpovědnou práci. Co myslíte, obstojíte, pokud budete mít zkusit si, jaké je to je v jejich kůži? Máte málo času, a za úkol postavit požární potrubí k hydrantu.
Bug
Logické hry - 9x
U této skvělé hry se mnohdy zapotíte.V roli brouka jak už vyplývá z názvu hry se budete snažit dostat vždy světélka do dír.Pokud se dostanete do situace z které už není cesty zpět můžete využít tlačítko retart level a začít od znova.
Underwater
Logické hry - 36x
Další povedené zpracování legendární online hry mahjong. Pro tentokrát je vše ve stylu podmořského světa. Vaším úkolem není nic jiného než postupně hledat dvojice stejných hracích značek. Vyklidíte celé pole během nejkratšího času?
Tacoyaki Plus
Logické hry - 1x
Výborná logická hra, ve které musíte obrátit kameny tak, aby na hrací ploše byly všechny stejné barvy. Kliknutím na kámen se změní barva jeho a kamenů sousedících. Je to dobrý trénink na hlavu ;).
Cyclop Physics
Logické hry - 17x
V této hře budete mít kyklopské čtverce. Proměňte tyto čtverce v kuličku, která se začne kutálet na plochu stejné barvy. Vaším úkolem je právě tyto objekty dostat na plochy stejné barvy. Jedině tak se dostanete dále.
Pearls Before Swine 2
Logické hry - 11x
Vašim úkolem v této hře je sbírat perly ze soupeřovy ruky. Můžete jich sebrat kolik chcete, ale nikdy nesmíte sebrat v jednom kole perly z různých řad. Dejte si pozor, aby jste si nevzali poslední perlu. Pokud na Vás zbyde poslední perla, prohráváte.
Dodge the Squares
Logické hry - 19x
Zajímavá logická či spíše postřehová superhra pro bystré hlavy. Hýbejte kurzorem a vyhýbejte se obrazcům na hracím poli. Ze začátku je to poměrně snadné. S rostoucím kurzorem a rychlostí je to však pěkná makačka. Pokuste se vytvořit nejvyšší skóre.