Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bunny Land

Hrajete online hru Bunny Land

Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.

ovládání hry Bunny Land

myší, viz instrukce ve hře • 7.37 MB • 726x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Choppa Poppa
Logické hry - 37x
Tato hra je velice vydařeným příkladem jednoduchého ale přesto zábavného počinu. Budete muset se svojí helikoptérou posbírat všechny balonky v levelu a zároveň se vyhnout různým nástrahám, které na vás číhají.
Murphys Gesetz 2
Logické hry - 18x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte Santa Klause, a to přímo při nadělování dárků dětem.
Piggy-Wiggy Seasons
Logické hry - 16x
V zajímavé logické hře s názvem Piggy-Wiggy Seasons si vezmete na starost malá růžová prasátka, se kterými se potřebujete dostat k jejich oblíbené pochoutce, jíž jsou oříšky. Pro dokončení úrovně potřebujete získat všechny oříšky, které se v úrovni nachází. Můžete využívat různá lana, s nimiž se pověsíte na patřičné místo.
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 36x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Spellcreepers Prelude
Logické hry - 37x
Pěkná online hra, která spojuje prvky strategie a logiky. A na vás bude, abyste spojovali tři stejné symboly na hrací ploše. Jak budete postupovat ve hře, tak pomocí kouzel ničíte jednoho soupeře v každém levelu.
Happy Dead Friends
Logické hry - 26x
Vaším úkolem je umístit tyto stvoření vedle sebe a to tak, aby se chytli rukami. Počáteční úrovně jsou celkově jednoduché, ale nenechte se tím zmást, protože poté začne přituhovat. Uvažujte, jaké by bylo nejlepší umístění.
Doodle God
Logické hry - 48x
Docela zábavná online hra, která prověří vaše logické dovednosti. V roli boha vládnoucího neomezenými možnostmi budete tvořit život na planetě Zemi. Podaří se vám v této návykové hře vytvořit život již za sedm dní?
Stratagem
Logické hry - 76x
Poměrně jednoduchá online hra, která potěší fanoušky hry bejeweled a podobných spojovaček. Zeshora padají objekty, vy je umístětě na sebe tak, aby byly alespoň tři stejné. Nenechte zaplnit celé hrací pole.
Carrot Hunt
Logické hry - 26x
Zahrajte si přemýšlivou hru v roli malého zajíčka, který dostal chuť na šťavnaté mrkvičky. Pomocí praku se snažte sestřelit co nejvíce mrkví. Musíte však velmi dobře mířit, protože počet střel je omezen.
Meeblings
Logické hry - 12x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.
Sticks
Logické hry - 38x
Bob je obyčejný kancelářský pracovník, jehož pracovní den začíná ráno v sedm hodin a za dvanáct hodin končí. Bob sní o báječných zážitcích, ale bohužel na ně nemá dostatečný obnos na účtě. Cestou domů ho ovšem zaujme místo, kde by se dal získat dostatek peněz. Pomozte mu v každé úrovni, aby získal peníze.
Potion Panic
Logické hry - 28x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
hra v Unity3D
TRANSMISSION
Logické hry - 25x
Tak toto je hodně originální a zajímavá logická super hra, která prověří vaše uvažování a schopnost pohcopit smysl života. No to poslední asi ne ;). Vaším úkolem ve hře je tvořit komunikační síť a objevit její sílu.
Harry Potter Mahjong
Logické hry - 36x
Máte rádi malého čaroděje Harryho Pottera? A máte rádi logické hry? A máte rádi logickou hru mahjong? Pokud ano, je tato hra dělaná přímo pro vás.
Egg 2 Mom
Logické hry - 35x
Hra s velmi příjemnou grafikou a skvělou hratelností. V hlavní roli se vám představí roztomilý dráček, který se musí dostat k vejci. Dobře přemýšlejte a přesunujte překážky tak, aby se vejce dostalo k dráčkovi.