Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bunny Land

Hrajete online hru Bunny Land

Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.

ovládání hry Bunny Land

myší, viz instrukce ve hře • 7.37 MB • 878x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Bounzy Halloween
Logické hry - 32x
Halloweenské příšery se objevují všude v okolí, čemuž se rozhodnete učinit přítrž, a proto se vybavíte střelnou zbraní, se kterou se pokusíte všechny ty ohavné ničemy zlikvidovat. Potřebujete přesně zamířit, aby se nepřátelské stvoření nedostalo pryč živé. K dispozici ovšem dostanete též jen omezený počet nábojů.
Pirate Chains
Logické hry - 5815x
Tato superhra se řadí mezi celkem jednoduché hry, ve kterých budete hledat vždy alespoň tři stejné symboly. Cílem je postupně dostat klíč až k truhle. Tento typ her je velmi oblíbený, určitě vás zaujme.
Quad Bubble Extreme
Logické hry - 2132x
Pěkné zpracování známé a na našem webu tolik oblíbené hry Bubble Shooter. Klikejte na bublinky se stejnou barvou a postupně je všechny odstraňte z hrací plochy. Každou úroveň dokončíte až ve chvíli, kdy jsou všechny trubky plné.
Harry Potter Mahjong
Logické hry - 36x
Máte rádi malého čaroděje Harryho Pottera? A máte rádi logické hry? A máte rádi logickou hru mahjong? Pokud ano, je tato hra dělaná přímo pro vás.
Hillary Race for the White House
Logické hry - 16x
Hillary Clinton touží po tom, stát se prezidentkou USA. Vy jí v tom můžete virtuálně pomoci díky této logické online hře. Nejprve si zvolíte volební oblast, ve které chcete bodovat. Pak už na scénu přichází oblíbený systém "seřaď 3 stejné symboly vedle sebe". Po absolvování všech oblastí klikněte na "VOTE" a uvidíme nového prezidenta...
Sleeping Beauties
Logické hry - 19x
Online hra na trochu toho přemýšlení, kdy se v roli rytíře ujmete nelehkého úkolu. Tím je probudit všechny princezny. Abyste princeznu probudili, tak potřebujete skutečnou dělovou ránu.
Sport Mahjong
Logické hry - 47x
Zajímavá verze oblíbené stolní hry mahjong. Tentokrát však nebudou na hracích kamenech čínské znaky, ale obrázky nejůrznějších sportů. Pravidla hry se však nemění. Hledejte dva stejné obrázky, které však nejsou blokované jiným kamenem.
Boom Ballon
Logické hry - 13x
Snažte se odstřihnout veškeré balónky z řetězů. Musíte veškeré tyto balónky popraskat. Hra má hned několik úrovní. A je zapotřebí, abyste u této hry trošku uvažovali. Čím větší úroveň, tím to pro vás bude v této super hře těžší.
SketchOn!
Logické hry - 14x
Velmi podařená chytlavá online hra. Vaším úkolem je rozsvěcet dílky tak, aby nakonec byla celá plocha rozsvícená. Není to snadné, vždy se totiž rozsvítí nebo zhasne sousední dílek. Tuto hru rozhodně doporučujeme.
Rise of Atlantis
Logické hry - 787x
Rise of Atlantis je poutavá logická hra, která vás zavede do tajemného světa starověké Atlantidy. Ve hře jste postaveni před výzvu obnovit slavnou civilizaci tím, že spojíte tři nebo více stejných symbolů v řadě nebo ve sloupci. Tato zdánlivě jednoduchá úloha je obohacena o různé bonusy a power-upy, které hru činí dynamickou a zábavnou. S každým úspěšným tahem budete sbírat drahokamy potřebné k obnově legendárních artefaktů a památek Atlantidy. Strategicky musíte plánovat každý tah, aby jste maximalizovali kombinace a vyvolali řetězové reakce, které vám pomohou dosáhnout vašeho cíle rychleji.  Rise of Atlantis nabízí dlouhé hodiny zábavy díky stovkám úrovní a náročným puzzle, které jsou doprovázeny krásnou grafikou a atmosférickou hudbou, evokující tajemství starověkých časů. Tato hra je ideální volbou pro každého, kdo má rád logické hry a chce si procvičit strategické myšlení v působivém historickém prostředí.
Lost Memory
Logické hry - 39x
Probudili jste se v pokoji, který vůbec nepoznáváte a ještě k tomu nefungují světla a dveře jsou zamčené. Využijte veškeré prostředky, které jsou k nalezení v tomto pokoji a dostaňte se pryč.
Blow Things Up
Logické hry - 33x
Rozmístěte bomby mezi smajlíky a pokuste se je vyhodit do vzduchu. Až si budete jistí, tak mezerníkem odpálite bomby. V této super hře naleznete hned několik úrovní, takže se zabavíte na nějakou tu dobu.
Bathroom
Logické hry - 41x
Všem příznivcům logických her můžeme nabídnout online hru Bathroom. Jste uvězněni v koupelně a vašim úkolem je z ní utéct. K tomu, aby se vám to podařilo, musíte najít spoustu věcí a chytře je využít.
Anti-terrorism Squad
Logické hry - 30x
Zahrajte si napínavou logickou hru Anti-terrorism Squad, ve které budete v neúprosném časovém limitu ničit časované bomby. Princip je poměrně známý. Přesunujete součástky tak, abyste dostali časovač ven.
Ballooner: New Adventures
Logické hry - 13x
Odstraňte objekty v této hře, které zabraňují v postupu. Hra obsahuje celkem 24 úrovní a ty musíte pokořit. V této super hře zažijete opravdu hodně zábavy. Snažte se samozřejmě nasbírat nějaké vysoké skóre.