Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bunny Land

Hrajete online hru Bunny Land

Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.

ovládání hry Bunny Land

myší, viz instrukce ve hře • 7.37 MB • 61x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Reincarnation: LEET
Logické hry - 40x
Povedená logická online hra, ve které budete muset hodně klikat a hodně přemýšlet. Budete muset najít jednu velmi zlou postavu a poslat ji tam kam patří; do pekla. Navždy. Pokud máte rádi herní klikačky a důmyslně promyšlené hry, tak vás bude bavit.
Eat My Axe
Logické hry - 13x
Zajímavá logická online hra se zombies a se sekerami. Pokud byste hledali smysl hry, tak vězte, že musíte s co nejmenším hodem seker zničit všechny zombíky. Je nutné velmi dobře mířit.
Mushroom Passion
Logické hry - 24x
Jednoduchý, ale přesto zábavný bubble shooter, který vás potěší spoustou veverek a houbiček. Sestřelujte ovoce, houby, ořechy a vytvořte trojice stejných věcí. Parádička.
Brickshooter Deluxe
Logické hry - 105x
BrickShooter je jedinečná a naprosto návyková online hra ve stylu Spoj tři stejné symboly. Pokuste se vyčistit hrací pole od cihliček stejné barvy, v cestě vám stojí celkem 60 chytlavých úrovní.
Castle of card
Logické hry - 5x
Zajímavá logická hra s kartami. Vašim zajisté nelehkým úkolem je postavit věž z karet. Ale pozor aby se vám nesesypala. Stavba má totiž svoje pravidla - spojit můžete pouze stejnou barvu nebo hodnotu a karta nad nimi musí též odpovídat.
Physical Bomb
Logické hry - 183x
Vystřelte z vašeho děla a pokuste se sestřelit hrad nebo člověka. Raketu, kterou vystřelíte samozřejmě ovládáte. Snažte se, aby zásah byl co možná nejlepší. Ukažte co ve vás je a dejte v této super hře všechno.
Tricky Shot
Logické hry - 48x
Na pohled jednoduchá logická online hra, ve které se však pěkně zapotíte. Vaším úkolem je dostat míč do basketbalového koše. Míč tam dostanete přes postavenou cestu z různých objektů. Vyšší levely jsou skutečnou výzvou.
Ball Revamped 2
Logické hry - 8x
Pokračování úspěšné logické hry, na které si tvůrci dali opravdu záležet, hra je totiž mnohem složitější. Snažte se dopravit míček do jeho cíle. A aby to nebylo tak lehké, míček je hodně neposedný a jen tak se nenechá ovládnout.
Christmas Solitaire
Logické hry - 28x
Vánoční doba se přibližuje každým dnem a s ní se vyrojila celá řada her, které se tématicky zařazují do stejné kategorie. Nejinak tomu je i s hrou Christmas Solitaire, kde se snažíte zbavit veškerých karet a zařazujete je na předem určená místa takovým způsobem, aby na sebe navazovaly. Hra se řadí k zajímavým karetním hrám.
Cube Crash 2
Logické hry - 14x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Warp forest
Logické hry - 31x
Warp forest je propracovaná logická hříčka, ve které projíždíte tajemný les a snažíte se najít cestu z levelu. Sesbírejte klíče pomocí odstřelování dinosaurů - na ty ale budete muset najít speciální náboje.
Impale 3
Logické hry - 41x
Poněkud brutální superhra, ve které bude vaším herním úkolem ničit zombíky. Na výběr máte dostatek zbraní a předmětů, které dokáží nadělat pěknou paseku. Máte na to, abyste zdolali všechny levely?
Furiosity
Logické hry - 13x
Furiosity je poměrně jednoduchá logická hra, ve které si občas pořádně potrápíte mozkové závity. Dostanete na starost přebarvování dlaždic z jedné barvy na jinou, ale vždy to musíte dělat podle nějakého předem stanoveného klíče. Pokaždé je potřeba přijít na princip, díky němuž se jednotlivé dlaždice přebarví.
Fast Food Fiasco
Logické hry - 23x
Hra Fast Food Fiasco! patří mezi jednoduché, graficky pěkné a hlavně pekelně návykové logické superhry. Na hrací ploše máte několik symbolů jídla, které musíte seskupit tak, abyste měli vždy alespoň tři stejné symboly vedle sebe. Hra má 9 úrovní, s postupem do vyšší úrovně vám přibude jeden symbol jídla.
Awesome Builder
Logické hry - 22x
Zahrajte si na opravdu výjimečného stavitele, který se snaží vytvořit největší budovu na světě. Dostáváte pod ruku různé součástky, z nichž se dají vytvořit celkem zajímavé objekty, stačí je jen vhodně na sebe naskládat, aby se stavba nesesunula do nicoty. Po stranách máte ukázáno, kolik metrů už se podařilo udělat a jak na tom byli ostatní.