Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Greyhound Racing Tycoon
sponzorované odkazy

Greyhound Racing Tycoon

Hrajete online hru Greyhound Racing Tycoon

Chrt je oblíbená závodní psí rasa. A o to přesně půjde v této pěkné super hře. Vyberte si svého psího závodníka a snažte se jej vést tak, aby vyhrál všechny psí závody a stal se šampionem.

ovládání hry Greyhound Racing Tycoon

myší, viz instrukce ve hře • 2.01 MB • 48x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Legend of Surf
Sport - 201x
Jako mladý surfař se vydáte brázdit po vlnách do surfařské oblasti, která je plná krásných slečen. Pokuste se na jednu z nich zapůsobit svou jízdou na prkně. Překonejte divokou vodu a domluvte si rande.
Blafuj jako Beckham
Sport - 0x
Zahrajte si na nejlepšího střelce gólů na světě, buďte lepší než Beckham. Cílem hry je vstřelit gól ze třech různých pozic v nejrychlejším čase. Míči myší nastavíte směr a výšku, bílá kulička označuje faleš.
Bowlees
Sport - 1x
Kuželky a bowling patří mezi poměrně zajímavé sporty, kde je cílem shodit co největší počet kuželek. O kuželky především půjde i ve hře Bowlees, kde se ocitnete na jedné planetě, na níž se kuželky rozmnožily a vaším úkolem bude všechny sestřelit. Hra nabízí poměrně zajímavý herní princip, který se příliš často nevidí, a proto stojí za vyzkoušení.
Army Boxing
Sport - 2x
Staňte se elitním vojákem. Nejdříve ovšem budete muset prokázat jisté dovednosti. Jednou z nich je i umění boje muže proti muži. Navlečte si boxerské rukavice a předveďte své schopnosti.
X-HOC
Sport - 0x
Podle názvu této hry by nikdo neřekl, že se bude jednat o fotbal. Budete nejspíše překvapeni, vzhled této hry tomu takné nenapovídá. Kdo zná pravidla fotbalu, pochopí i tuhle hru, dostaňte míč k soupeři do brány a vítězství máte v kapse.
Sports Heads Voleyball
Sport - 1x
Volejbal patřil hlavně v minulosti mezi úspěšné sporty, ale to už dnes bohužel tolik neplatí. Sports Heads přináší další zajímavý kousek a tentokrát je v hlavní roli zmíněný volejbal. Musíte dostávat míč přes síť a snažit se, aby protihráče nedokázal balón vrátit. Celkem se vám do cesty postaví hned několik soupeřů. Neváhejte posbírat různé bonusy.
World Cup Kicks
Sport - 1x
Myslíte si, že umíte čutat lépe než Beckham? V této hře si můžete zahrát kopanou alespoň virtuálně. Vaším úkolem bude samozřejmě dát gól. Nastavte úhel střely, faleš a sílu a vyhrajte superpohár.
Pinch-Hitter 2
Sport - 0x
Pokračování oblíbené online hry Pinch-Hitter přináší řadu novinek. Nyní si můžete zvolit baseballový tým a barvy svého dresu. Kromě odpalování homerunů se budete snažit také o trefení všech nadhozů - out by znamenal konec hry. Dostanete se až do profesionální ligy nebo skončíte na plácku za barákem?
Extreme Boarding
Sport - 0x
Vydejte se na jízdu plnou dobrodružství, v zasněžené krajině, kde za mnoho kilometrů nepotkáte jedinou živou duši. Naskočte na svůj snowboard a sjeďte kopec rychlostí světla, nezapomeňte sbírat bonusy.
Tiki Bowl
Sport - 1x
Bowling se řadí mezi oblíbené sportovní disciplíny napříč všemi věkovými skupinami. Hra Tiki Bowl je určena pro mladší publikum, protože v hlavní roli se ocitnou animované postavičky Lilo a Stitch. Musíte správně vybírat vhodnou rychlost a přesnost, abyste trefili co nejvíce kuželek, ale také všechny možné bonusy.
Mani Golf - zábavný super golf
Sport - 309x
Zpracování golfu v online hře Mani Golf je sice jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Někdy je to o nervy, trefit míček do jamky :).
Bowling
Sport - 2x
V této hře se můžete procvičit v různých taktikách házení bowlingové koule. Vyberte si boty, správnou kouli a poté se už jen vrhněte na bowlingovou dráhu. Dokážete srazit všechny kuželky na jednou nebo budete potřebovat více ran.
The Champions 2
Sport - 3x
Čtyři skupiny, 16 týmů. A na vás bude vybrat si jeden z fotbalových týmů a dovést ho až do finále. A v něm samozřejmě zvítězit. Sice se jedná o starší flash hru, ale stále má co nabídnout. Zejména super hratelnost.
Outrageous Obstacle Course
Sport - 0x
Perfektní hra pro milovníky běhu přes záludné překážky. Vašeho sportovce ovládáte šipkama. Vždy je nutné pečlivě načasovat překonání překážky.
Office Minigolf
Sport - 7x
Nudíte se v kanceláři? Zahrajte si tento výborný minigolf. Golf můžete hrát až se 4 hráči na celkem 18 jamkách. U každé jamky si můžete zvolit startovní pozici míčku. Pak už nastavíte směr a sílu úderu, a můžete doufat, že se váš míček dostane do jamky. Zábavná sportovní hra Office Minigolf je obohacena o pěknou hudbu a vtipné doprovodné zvuky.