Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Greyhound Racing Tycoon
sponzorované odkazy

Greyhound Racing Tycoon

Hrajete online hru Greyhound Racing Tycoon

Chrt je oblíbená závodní psí rasa. A o to přesně půjde v této pěkné super hře. Vyberte si svého psího závodníka a snažte se jej vést tak, aby vyhrál všechny psí závody a stal se šampionem.

ovládání hry Greyhound Racing Tycoon

myší, viz instrukce ve hře • 2.01 MB • 631x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Stickman Freestyle BMX
Sport - 25x
Jedním z oblíbených témat super her jsou i hry s bmx kolem, na kterém děláte různé triky. Stejně jako v této online hře. Čím lepší triky předvedete, tím více bodů získáte. Posléze můžete nakoupit různá vylepšení.
100m Hurdles - běh přes překážky
Sport - 20x
Vyzkoušejte tuto bezvadnou sportovní superhru, která se odehrává na běžecké trati. Vyberte si svého běžce, podívejte se na ovládání a připravte se na bezchybný start. Podaří se vám proběhnout cílem jako první?
hra v Unity3D
Urban Futbol
Sport - 920x
Suprově zpracovaný 3D pouliční fotbálek. Myslíte si, že jste natolik zdatní, že vyhrajete každý zápas? Ikdyž proti vám bude hrát někdo z druhého konce světa? Užijte si dokonale tuhle sportovní pecku.
Sexy Football
Sport - 22x
Příjemný fotbálek, který si nejlépe vychutnáte s vaším kamarádem, ale když žádného při ruce nemáte, tak se nudit určitě nebudete. Pokud si myslíte že je hra moc lehká změňte si obtížnost hry a ukažte co ve vás je..
Bounce Hockey
Sport - 35x
Ice Hockey je velice zábavný nejenom v jeho klasické stolní verzi ale i tahle elektronická předělávka vás jistě chytne. Nesmíte nechat puk vklouznout do vaší brány, v tom je celý úspěch téhle rychlé hry.
Mani Golf - zábavný super golf
Sport - 295x
Zpracování golfu v online hře Mani Golf je sice jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Někdy je to o nervy, trefit míček do jamky :).
Sumo Wrestling Tycoon
Sport - 55x
Zajímavý tycoon, který potěší nejednoho sportovního stratéga. Máte 50 dní na to, abyste vytrénovali a vykrmili svého sumo zápasníka. Musíte se pokusit porazit co nejvíce sumo zápasníků, kteří vám vstoupí do ringu. Sumo Wrestling Tycoon je herní bomba, patří mezi nejlepší hry roku 2013.
Snowboard Slopes
Sport - 79x
Rychlá a zábavná hra se snowboardem nabízí několik těžkých úrovní, různé postavy, mnoho triků, velké skoky a spoustu dalších překvapení. Obujte se do snowboardu a pusťte to šusem z kopce.
Deluxe Pool - pěkný kulečník
Sport - 86x
V kulečníkové superhře Deluxe Pool je vaším úkolem dostat všechny koule do díry, ovšem ve správném pořadí. Za umístění nesprávných koulí dostanete trestné body. Hra se ovládá myší. Můžete zvolit úhel, rotaci a sílu šťouchu.
Wonderputt
Sport - 41x
Dobrodružný golf, to tu ještě nebylo. Ovšem je to trochu jiný golf - setkáte se s krávami, žabáky, torpédy a s dalšími podivuhodnými věcmi, které byste na golfovém hřišti jen tak nepotkali.
Panda Golf 2
Sport - 47x
Panda Golf 2 je velice jednoduchá, ale také skvěle hratelná minihra. Jedná se o jistou podobu golfu. V každé úrovni musíte míček dostat do jamky s co nejmenším počtem úderů. Jak se provádějí samotné údery do míčku, je pěkně zobrazeno v nápovědě.
Taz Football Frenzy
Sport - 2x
Pomozte tasmánskému ďáblíkovi zaskórovat co nejvíce touchdownů v této sportovní online hře. Pokud cestou sníte hotdog, můžete pak se svými protivníky pěkně zatočit:).
12 Holes of Christmas - vánoční minigolf
Sport - 49x
Vánoce se opět neodvratně blíží. Zpříjemněte si čekání při hraní tohoto vánočního minigolfu. Ve hře 12 Holes of Christmas si projdete celkem 12 jamek. Vždy záleží na přesném odhadu, s jakou silou a v jakém úhlu míček trefíte. Hra se ovládá myší, na začátku je nutné zadat jméno.
Velocity
Sport - 21x
Zahrajte si závody budoucnosti, které nabízí tato hra. Vyberte si dráhu, počet soupeřů a nakonec své vlastní vozidlo a pusťte se na závodní okruh. Pokuste se v těchto futuristický závodech zvítězit.
Ben10 - Bakugan Fight
Sport - 38x
Pěkně udělaná sportovní hra, ve které si zaboxujete s oblíbenými postavičkami Bakugan a Ben10. Hra má velmi dobrou grafiku a hraje se opravdu skvěle. Dokážete zvítězit i nad nejsilnějším soupeřem?