Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Greyhound Racing Tycoon
sponzorované odkazy

Greyhound Racing Tycoon

Hrajete online hru Greyhound Racing Tycoon

Chrt je oblíbená závodní psí rasa. A o to přesně půjde v této pěkné super hře. Vyberte si svého psího závodníka a snažte se jej vést tak, aby vyhrál všechny psí závody a stal se šampionem.

ovládání hry Greyhound Racing Tycoon

myší, viz instrukce ve hře • 2.01 MB • 123x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Side Kick 2007
Sport - 27x
Výborná fotbalová hra pro dva hráče. Stačí si jen vybrat Váš nejoblíbenější tým a natřít to svému kamarádovi, nebo si zahrát proti počítači, ať tak či tak, cíl je pořád stejný, nasázet soupeřovi co nejvíce gólů. Hra je graficky velice pěkně zpracovaná.
Study in the UK
Sport - 1x
Velmi vydařená online hra na téma kopání penalt. Jako talentovaný fotbalista budete muset dobře zamířit vaši střelu do branky, abyste vsítili pěkný gól. V dalších úrovních je hra pěkně těžká. Fotbalová superhra jak má být.
Pro Urban Trial
Sport - 1x
Další z plejády nekonečných her s motorkama, se kterými budete překonávat zapeklité překážky. Pokuste se zdolat všechny překážky a dojet na konec v co nejlepším čase. Hra se skvělou grafikou a hratelností.
Championship Golf 3D
Sport - 3x
Zajímavě pojaté zpracování golfu na počítači. Vyzkoušejte váš odhad na 9 jamkovém hřišti. Před odpalem je nutné zvážit sílu větru, úhel a samozřejmě sílu odpalu. Hra se ovládá myší a šipkama, kterými volíte směr. Prvním klikem zvolíte sílu úderu a druhým klikem směr.
Accurate Slapshot
Sport - 0x
Vaším úkolem je dostat puk do brány. Snažte se pro to udělat témeř cokoliv. Odpalte puk a odrazem od bedny se ho snažte dostat do protější brány. Tak se do toho dejte a dostávejte se tak stále do dalších úrovní.
Shooting Hoops
Sport - 1x
Trochu zvláštní basketbal, ve kterém hrajete sám proti několika soupeřům a zvuk odrazu míče se podobá více kusu železa ;-). Úkolem je dodriblovat před koš a poté se do koše trefit v malé minihře.
hra v Unity3D
Trickalized
Sport - 4x
Další z novinkových 3D her vytvořených v Unity3D. Chopte se skateboardu a vydejte se do ulic a na sněžný kopec. Předveďte nejlepší triky, které dokážete a skvěle se u této sportovní gamesky bavte.
The Champions 4
Sport - 59x
Velmi zdařile zpracovaný fotbal ve flashi. Na nic nečekejte a zkuste si své fotbalové umění v této super hře. Vytvořte si tým a prosekejte se pavoukem až do finále. Své hráče můžete také vylepšovat.
Baseball
Sport - 1x
Zahrajte si slavný americký sport. Online hra má dvě varianty. V první se musíte pokusit odpálit míček co nejdále a získat tak potřebné body. Ve druhé se musíte snažit co nepřesněji trefit míček na vyznačené místo.
Thump! - závody v dodávce
Sport - 1x
Závodit se dá v ledasčem. V online hře Thump! si zkusíte časovku s dodávkou. U každé trati musíte pokořit zadaný čas. Za sražení kuželů dostanete trestné vteřiny, za vražení do zábran ztratíte rychlost. Jak sami zjistíte, udržet dodávku na trati není vůbec snadné. Hra se ovládá šipkama.
Hotshot Hoops
Sport - 1x
Pokuste se vstřelit tolik košů, kolik to jen bude možné během jedné minuty. Pokud se vám podaří dosáhnout určitého počtu, tak postoupíte do dalšího kola. Šipkama vpravo a vlevo nastavíte úhel hodu, mezerníkem pak sílu.
Garfield Ping Pong
Sport - 0x
Název hry hovoří za vše - půjde o stolní tenis v podání tlustého kocoura Garfielda. Pokud se vám hra bude zdát těžká, zkuste falše...to na protivníka platí.
Office Minigolf
Sport - 7x
Nudíte se v kanceláři? Zahrajte si tento výborný minigolf. Golf můžete hrát až se 4 hráči na celkem 18 jamkách. U každé jamky si můžete zvolit startovní pozici míčku. Pak už nastavíte směr a sílu úderu, a můžete doufat, že se váš míček dostane do jamky. Zábavná sportovní hra Office Minigolf je obohacena o pěknou hudbu a vtipné doprovodné zvuky.
Deluxe Pool - pěkný kulečník
Sport - 8x
V kulečníkové superhře Deluxe Pool je vaším úkolem dostat všechny koule do díry, ovšem ve správném pořadí. Za umístění nesprávných koulí dostanete trestné body. Hra se ovládá myší. Můžete zvolit úhel, rotaci a sílu šťouchu.
Trick Hoops Challenge
Sport - 1x
Zažijte typickou pouliční basketbalovou soutěž. Zvolte si způsob, kterým chcete dát koš. Pokud se vám to povede, soupeř musí váš kousek zopakovat, jinak přichází o body. To samé musíte dělat vy v případě, že soupeř dá koš.