Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Greyhound Racing Tycoon
sponzorované odkazy

Greyhound Racing Tycoon

Hrajete online hru Greyhound Racing Tycoon

Chrt je oblíbená závodní psí rasa. A o to přesně půjde v této pěkné super hře. Vyberte si svého psího závodníka a snažte se jej vést tak, aby vyhrál všechny psí závody a stal se šampionem.

ovládání hry Greyhound Racing Tycoon

myší, viz instrukce ve hře • 2.01 MB • 167x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Downhill Snowboard 2
Sport - 35x
Mimořádně skvěle hratelná zimní online hra, ve které se prosvištíte na snowboardu po zasněžených stráních. S postupem hry odemknete nové hráče, vybavení a tratě. Skvěle se u této gamesy bavte.
hra v Unity3D
Urban Futbol
Sport - 190x
Suprově zpracovaný 3D pouliční fotbálek. Myslíte si, že jste natolik zdatní, že vyhrajete každý zápas? Ikdyž proti vám bude hrát někdo z druhého konce světa? Užijte si dokonale tuhle sportovní pecku.
Bounce Hockey
Sport - 33x
Ice Hockey je velice zábavný nejenom v jeho klasické stolní verzi ale i tahle elektronická předělávka vás jistě chytne. Nesmíte nechat puk vklouznout do vaší brány, v tom je celý úspěch téhle rychlé hry.
Pitchin put golf
Sport - 12x
Minigolfy existují na různé způsoby, a zde máme jeden laděný do prostředí tiché domácnosti. Se svým míčkem se projedete po domě, který skýtá spoustu překážek a rozličných nástrah, které vám dvakrát nepomůžou.
Euro Penalty Cup 2021
Sport - 66x
Připravte se na největší fotbalovou událost roku 2021 - Euro Penalty Cup 2021! Staňte se hráčem nejlepších evropských týmů a doveďte svůj tým k vítězství v této náročné soutěži. Jak hrát je poměrně jednoduché: Snažte se trefit branku a přelstít brankáře bláznivými zákroky. Ale neslavte předčasně! Samozřejmě budete muset bránit i svou branku, snažit se předvídat střely soupeřů a dávat pozor na červený ukazatel, který vám může dát užitečnou nápovědu. Tak se chopte kopaček a probojujte se do velkého finále! Máte na to, abyste se stali nejlepším fotbalistou Evropy?
Moto Rallye
Sport - 29x
Jednoduchá sportovní minihra, ve které se projedete na motorce. Vaším úkolem je projet přes překážky, pokud možno s minimem nehod. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem.
Biker Burnout
Sport - 21x
Hry, ve kterých na motorce překonáváte překážky a snažíte se udržet rovnováhu, patří obecně mezi nejhranější. Ani se nedivíme, je u nich super zábava. Stejně jako u této super gamesky. Zvládnete bez pádu všechny úrovně?
Island minigolf
Sport - 297x
Další z řady jistě velice známých a oblíbených her s pojmenováním minigolf. Tenhle má jednoduché ovládání a ničím neztíženou obtížnost a odehrává se na ostrově. Všude uvidíte tropické rostliny, jako v pravém ráji.
Greyhound Racing Tycoon
Sport - 168x
Chrt je oblíbená závodní psí rasa. A o to přesně půjde v této pěkné super hře. Vyberte si svého psího závodníka a snažte se jej vést tak, aby vyhrál všechny psí závody a stal se šampionem.
12 Holes of Christmas - vánoční minigolf
Sport - 30x
Vánoce se opět neodvratně blíží. Zpříjemněte si čekání při hraní tohoto vánočního minigolfu. Ve hře 12 Holes of Christmas si projdete celkem 12 jamek. Vždy záleží na přesném odhadu, s jakou silou a v jakém úhlu míček trefíte. Hra se ovládá myší, na začátku je nutné zadat jméno.
Super Slugger
Sport - 31x
Luxusní sportovní herní pecka. Zahrajte si na mistra baseballu a pokuste se odpálit míček co nejdále a co největší silou. Dobře se soustřeďte, sledujte míček a ve správný moment jej odpalte. Bude to homerun?
hra v Unity3D
Super Volleyball Brazil 2
Sport - 24x
Super šampionát ve volejbale se přesunul do Brazílie, kde na vás čeká několik výživných utkání. Hru si můžete zahrát proti dalším hráčům online, takže o zábavu a napětí nebude nouze. Podaří se vám vyhrát všechny zápasy?
Skateboy - triky na skateboardu
Sport - 21x
Zajezděte si na skejtu ve online hře Skateboy. Klávesami 1-9 volíte různé triky, za které dostáváte body. Mezerníkem skáčete a šipkama vlevo/vpravo se rozjedete. Pokud se chcete otočit, tak stiskněte šipku nahoru a mezerník.
Flash Lane Bowling
Sport - 628x
Flash Lane Bowling je klasická sportovní hra. Jak už je z názvu patrné, jde o bowling. Vyberte si správné boty, dobrou kouli a jde se na věc. Nejprve si rozmyslete směr vrhu koule, pak se snažte kliknout v momentě, kdy je bílá šipka v zákrytu červené.
Mudbike Racing - závody v blátě
Sport - 24x
Nasedněte do své závodní čtyřkolky a snažte se v každém závodě dojet alespoň na 3. místě. Nejde jen o to, jet co nejrychleji. Musíte sbírat kanystry s benzínem a klíče na opravy. Benzín je hodně důležitý, jinak můžete velice brzy skončit na suchu ;).