Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Purrfect Pet Shop

Hrajete online hru Purrfect Pet Shop

Pěkná online s originální grafikou. Vyzkoušejte si, alespoň virtuálně, práci v obchodě s domácími mazlíčky. Vaším úkolem bude starat se o zvířátka a připravit je k prodeji zákazníkům. Snažte se plnit úkoly rychle a vydělat co nejvíce peněz.

ovládání hry Purrfect Pet Shop

myší, viz instrukce ve hře • 2.52 MB • 2106x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Photo Model 43
Hry pro dívky - 27x
Krásná slečinka jde večer s kamarádkami na diskotéku a chce vypadat nejlépe z nich, tak tě žádá zda by jsi jí nepomohla s líčením oblečením účesem, ale i s doplňky, kontaktními čočkami a šperky. Příjemnou zábavu!
Cody Dressup 22
Hry pro dívky - 38x
Tak se Cody konečně splnil její sen. Stala se módní návrhářkou. Jenže dnes se má jít ukázat na plese s nějakým svým modelem a ona se do této chvíle nerozhodla, co si vezme na sebe. Tak jí pomoz a vyber jí něco.
Beauty Maker 76
Hry pro dívky - 10x
Tahle online hra pro dívky je opravdu oblíbená a je fakt perfektní. Zde se můžeš realizovat opravdu ve všech odvětvích módy. Za prvé oblečení, potom líčení, pak doplňky ůčes, obuv a šperky. Je to na tobě, jak se s tím vypořádáš. Nápovědu najdeš v kolonce HINT.
Beauty Maker 5
Hry pro dívky - 47x
Udělej z této krasavice ještě vetší krasavici v nové online hře pro dívky. Koukni, jak objemný šatník má. Tak toho využij, kombinuj, oblékej a zahraj si na stylistku. Mnoho zábavy, uvidíš, jak tě to chytne!
Plush toys
Hry pro dívky - 762x
Každý by byl jistě velice šťastný, kdyby měl tak velkou hromadu hraček, jako v této flashovce. Myslíte si, že je dokážete rozestavět v pokoji tak, aby to vypadalo dobře? Zkuste to, je to teď pouze na vás.
Mini Dressup 12
Hry pro dívky - 23x
I malé slečinky se chtějí líbit. Mají to prostě v krvi. Tato slečinka se chystá na malé randíčko se svým kamarádem a chce se mu líbit:) Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě.
Scooter dress up
Hry pro dívky - 32x
Dokonce i obyčejnou na projížďku na koloběžce musí být holka dobře oháknuta, aby upoutala zaslouženou pozornost. Na vás je teď vybrat co nejlepší oblečení na ven, aby sedlo ke koloběžce i venkovní přírodě.
Model Dressup 16
Hry pro dívky - 30x
Tak tahle slečinka je pěkně ostrá jako chili paprička. Je to slavná motorkářka, ale dokáže být v soukromí i rozomile nevýrazná. je to jen na tobě v jakém stylu se ti více líbí. Halvní je začít. Příjemnou zábavu.
Beauty Maker 11
Hry pro dívky - 25x
Krasavice, která chce na dnešek vypadat ještě lépe než obvykle a potřebuje s tím pomoct? Ano, tak to jsi tu správně. Oblečení není málo, háček je v tom, že není kdo by ho zkonbinoval. Dej se do toho a udělej z ní krásku:)
Witch Style
Hry pro dívky - 56x
Witch:) Jistě tuto módu sleduješ. Pokud nevíš, tak se jedná o pět krásných slečinek. Will, Irma, Taranee, Cornelia a Hay Lin, ano tyto slečny. Každá má nějakou moc a dohromady jsou super, obleč je !!!
Pet Penguin
Hry pro dívky - 52x
Asi bysme dlouho hledali dívku, která má doma jako domácího mazlíčka malého tučňáka. V této online hře si to můžete zkusit alespoň virtuálně. Postarejte se o toho roztomilého tučňáka.
Red Shoes 2
Hry pro dívky - 16x
Tohle je moc hezká online dekoračka pro dívky:) Tvým úkolem je krásně uspořádat různé věci, které vidíš vpravo do prostoru:) není to složité a není to žádná soutěž, jediné na čem záleží je, aby se výsledek líbil tobě:)
Beauty Maker 51
Hry pro dívky - 15x
A je tu soutěž pro nejkrásnější letní sportovkyně. Tato dívenka se také smí zúčastnit. Tvým úkolem je o i pečovat. Krásně vhodně ji oblékni, pak jí úžasně nalič, potom jí zvol nejlepší účes a nakonec doplňky.
Rock Star Hannah Montana
Hry pro dívky - 28x
Příjemná odpočinková hra pro dívky. Hlavní postavou této oblíkačky je super hvězda Hannah Montana. Potřebuje poradit s výběrem oblečení, takže na nic nečekejte a pusťte se do oblékání a výběru doplňků.
Lovely Home
Hry pro dívky - 24x
Chtějí ti rodiče předělat na nový a ty si mužes sama určit jak by měl asi vypadat? Navrhni si pokojíček v této hře vytiskni a předlož svoje přestavi svým rodičům. Třeba ti tvůj pokojíček zařídí právě podle tvých představ.