Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Purrfect Pet Shop

Hrajete online hru Purrfect Pet Shop

Pěkná online s originální grafikou. Vyzkoušejte si, alespoň virtuálně, práci v obchodě s domácími mazlíčky. Vaším úkolem bude starat se o zvířátka a připravit je k prodeji zákazníkům. Snažte se plnit úkoly rychle a vydělat co nejvíce peněz.

ovládání hry Purrfect Pet Shop

myší, viz instrukce ve hře • 2.52 MB • 2516x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Movie Dressup 12
Hry pro dívky - 27x
Tak tahle online hra pro dívky je opravdickej nářez. Žádná zakřiknutá barbie nebo romantická citlivka, ale pořádná drsná ženská, co se nebojí koženého oblečení:) Tak jí oblékni, jak nejlépe svedeš : )
Beauty Maker 23
Hry pro dívky - 36x
Tak tahle šlečinka není jen tak ledajaká smrtelnice. To je královna víl:) Podle toho se také musí pěkně oblékat. Má velký šatník, ve kterém se najdou krásné kousky. A všechno ladí. Oblékni ji, jak nelépe umíš.
Pet Dressup 4
Hry pro dívky - 5x
Krásná kočička, ale jen se zahleď do jeho očiček a uvidíš, že je zamyšlená:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékla něco krásného na sebe, ale sama to neumí, tak jí pomoz něco pěkného vybrat a oblékni ji, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Model Dressup 84
Hry pro dívky - 27x
Tak tahle slečna nemá zrovna vyhraněný styl, co se týče módy. A proto je její šatník dosti pestrý. Tvým úkolem je vybrat si styl, který myslíš, že jí sedí nejvíc a obléci ji do něj. Dej se do toho. A nezapomeň na doplňky.
Pretty Dressup 6
Hry pro dívky - 22x
Tak tohle je opravdu velice rozomile vypadající slečinka. Můžeš si s ní dělat, co jen chceš. Smíš jí dát jinou paruku. Pak jí udělej krásný outfit, aby zapůsobila na nového klučinu, který přišel k ní do třídy!
Eminem dress up
Hry pro dívky - 30x
Světoznámého rappera EMINEMa asi musí znát úplně každý. Pokud se vám nelíbí jeho hudba, tak si můžete alespoň zkusit tuhle oblékačku a nějak stylově ho ustrojit. Na výběr máte spoustu různého oblečení.
Stpatrick Coloring
Hry pro dívky - 21x
Tak tohle je nádherná kolorovačka. Miluješ omalovánky, ale nebaví tě držet v ruce pastelku? Tak chytni do ruky myš a vybarvi si krásné obrázky z této online hry pro dívky. Tak neváhej a dej se do toho!
Room Maker
Hry pro dívky - 17x
Pěkná online hra pro dívky. Nejen pro budoucí architektky. Nejprve si vyber ze dvou, kterou místnost chceš upravovat. Pak už je jen na tobě, jak se vypořádáš s tím množstvím nábytku a jiných věcí. Dej se do toho!
Bratz Wedding
Hry pro dívky - 40x
Jednoduchá postřehová líbací online hra hlavně pro dívky. Vaším úkolem bude políbit svou lásku, avšak zároveň zajistit, aby vás nikdo neviděl. Podaří se vám dát pusu, aniž by si toho kdokoliv všiml?
Beauty Maker 60
Hry pro dívky - 21x
Tak tahle slečinka má velice zajímavý vkus. Abych to upřesnila, bojuje o srdce P. Aladina. Možná tě to udiví, ale láska si přece nevybírá. Je to jen na tobě, jak si u něj bude stát. Dej se do úpravy :)
Barbie Mimi Dressup
Hry pro dívky - 30x
Oblékni si mimi barbie paneku v nové online hře pro dívky. Pomoz jí vybrat z nepřeberné škály barev stylů a střihů oblečení, obuvi, kabelek, účesů i šperků. A to nejen pro ni,ale smíš doladit i image jejího pudlíka:)
Movie Dressup 6
Hry pro dívky - 4x
Ano je to tak i dnes jsou čarodějnické školy a tato slečna jednu z nich navštěvuje. Je sice v méně známém městě než jsou BRADAVICE, ale přesto je tam šťastná a zítra se účastní soutěže, kde chce vypdat skvěle. Pomoz jí!
Alison dress up
Hry pro dívky - 17x
V této hře pro dívky si budete moci zkusit, jak budou slušet slečně Alison různé kombinace oblečení. Máte spoustu možností, jak ho navolit, takže se neostýchejte a zkuste, co jí bude asi tak nejvíce slušet.
Cheerleader Slacking
Hry pro dívky - 42x
Sára je zvyklá na popularitu, a proto se rozhodla, že se přidá k roztleskávačkám, aby se její oblíbenost ještě zvýšila. Nemá ovšem trpělivost na všechny věci, které by po ní trenér chtěl, takže se občas bude zašívat, aby se nenudila. Nesmíte ovšem dopustit, aby u toho trenér Sáru načapal, jinak by její reputace klesla.
Sue na rande
Hry pro dívky - 18x
Krásná Sue se chystá na rande v nové online hře pro dívky. Zvol nejprve čas,kdy se chceš se svým vyvoleným sejít. Poté vyber nejkrásnější outfit, make-up, botky a slaď i vlásky, pak klikni dál a uvidíš hodnocení partnera:)