Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Purrfect Pet Shop

Hrajete online hru Purrfect Pet Shop

Pěkná online s originální grafikou. Vyzkoušejte si, alespoň virtuálně, práci v obchodě s domácími mazlíčky. Vaším úkolem bude starat se o zvířátka a připravit je k prodeji zákazníkům. Snažte se plnit úkoly rychle a vydělat co nejvíce peněz.

ovládání hry Purrfect Pet Shop

myší, viz instrukce ve hře • 2.52 MB • 1584x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 113
Hry pro dívky - 28x
Tahle slečinka je taková romantička, že svou romantickou povahu přenesla i do svého krásného šatníku. Má ráda puntíky a veselé barvičky. Ale celkově chce vypdat luxusně a cool. Dej se do toho a udělej z ní krásku.
Cutie Makeover 22
Hry pro dívky - 16x
Tak tohle je povedená online hra pro dívky, ketrá tě jistě bude bavit. Tato slečinka má jasný styl úúčesu a oblečení, ale na tobě je změnit barvu účesu a pak ji překrásně nalíčit, změnit barvu očí a ošperkovat ji:)
Model Dressup 45
Hry pro dívky - 22x
Zdá se jako nevinná slečinka, avšak opak je pravdou. Tato dívky má ve svém šatníku nepřeberné množství všelijakým stylů oblečení! Teď je jen a jen na tobě, jaký styl se líbí tobě. Příjemnou zábavu! :)
Mini Colouring 3
Hry pro dívky - 23x
Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beauty Maker 45
Hry pro dívky - 22x
Prvním krokem této online hry pro dívky je, že kliknete na spodní rámeček a můžete se dát do fíla. Radím se kouknout na nápovědu v kolonce HINT. Pak oblékněte tusto slečinku, krásně ji namalujte, ošperkujte a učešte.
Perfect Sweet Wedding
Hry pro dívky - 46x
Tato dívka se velice těší na den, kdy bude mít svatbu. Každý den se dívá do kalendáře a počítá, za jak dlouho to bude. Stále si představuje co bude mít na sobě. Tento den právě nadešel a vy ji musíte pomoct!
Model Dressup 68
Hry pro dívky - 25x
Super online hra pro dívky. Oblékni tuto krasavici, chystá se na svůj maturitní ples a to snad uznáš,že musí vypadat bezkonkurenčně co nejlépe. Ty budeš jistě tak hodná, že jí pomůžeš:) Příjemnou zábavu!
Sue delivery meals
Hry pro dívky - 14x
Kdo si chtěl někdy zkusit třeba vařit profesionální jídla v restauraci, dneska má tu pravou možnost. Vysvoboďte se z každodenního stereotypu a jděte si třeba ukuchtit nějaké jídlo v naší hře, vždyť život přesně o tom je.
Paws to Beauty
Hry pro dívky - 29x
Každé zvířátko chce vypadat nejlépe. Vezměte myšku a udělejte tyto zvířátká krásné. Začněte ve vaší nové práci. Ve svém salónu pro zvířátka. Tak se do toh odejte a ukažte, co ve vás je.
Charming Maternity
Hry pro dívky - 1075x
Mateřství je pro mnoho žen nejkrásnějším obdobím. Sice jdou kila nahoru, ale to neznamená, že by žena neměla vypadat skvěle. Alespoň co se týče oblečení. A právě to bude váš úkol v této hře - obléknout tuto nastávající maminku.
Star Dressup 7
Hry pro dívky - 609x
Koukni na tu krásku, nezdá se ti zamračená, no to je! A když ji krásně oblečeš, jistě se zase začne na svět usmívat:) Má totiž rande. Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Sweet Home - sladký domov
Hry pro dívky - 16x
Pěkná logická postřehová hra, kterou ocení především děti a dívky. V místnosti je umístěno několik předmětů, které budete muset najít, abyste postoupili do další úrovně. Hledání je zpočátku snadné, ale brzy to bude celkem o nervy :-).
Dreamy make up 2
Hry pro dívky - 43x
Některá děvčata si prostě zaslouží vypadat jak se říká jako ve snu. Zkuste nyní i vy vytvořit onen vysněný vzhled pro naši dívku. Budete jí moci vybrat spoustu barevných doplňků a celkově ji zkrášlit.
Family Flights
Hry pro dívky - 45x
Oblíbená rodinná letecká společnost se nezadržitelně řítí k bankrotu. Chopte se byznysu a doveďte firmu zpět na výsluní. Myslíte, že se vám to podaří?
Smurf Dinner
Hry pro dívky - 51x
Určitě jste už slyšeli o šmoulí restauraci, kde se podává nejlepší jídlo ve městě a kde mají snad nejrychlejší obsluhu. Vaším úkolem bude pomoci při provozu restaurace - tedy obsluhovat zákazníky v co nejkratším čase a pak vybírat náležitou peněžní odměnu. Za peníze si pořídíte upgrady restaurace.