Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Purrfect Pet Shop

Hrajete online hru Purrfect Pet Shop

Pěkná online s originální grafikou. Vyzkoušejte si, alespoň virtuálně, práci v obchodě s domácími mazlíčky. Vaším úkolem bude starat se o zvířátka a připravit je k prodeji zákazníkům. Snažte se plnit úkoly rychle a vydělat co nejvíce peněz.

ovládání hry Purrfect Pet Shop

myší, viz instrukce ve hře • 2.52 MB • 2139x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Barbie oblíkačka 4
Hry pro dívky - 43x
Neskonale krásná barbie panenka Jouju v super online hře. Koukni kolik oblečků máš na výběr. Neuvěřitelné,viď? Krásné zelené elegantní šatky něžný i ležérní outfit a to nemluvím o obuvi,čelenkách či čapkách:)
Fairy Dressup 26
Hry pro dívky - 66x
Fairy za necelých 5 minut čeká její životní šance, jenže její maskérka a stylistka nejsou k zastižení, takže se do jejich práce musíš dát ty! Neboj není to těžké, jen zvol to, co se tobě nejvíce líbí!
Model Dressup 176
Hry pro dívky - 7x
Tak tohle je opravdu online oblíkačka, která nezná mezí. Takový šatník neměla žádná před ní, ba ani žádná po ní mít nebude. Zde můžeš ze slečny vykouzlit opravdu to, co chceš. Tak neváhej a hraj! Oblékej!
Beauty Maker 77
Hry pro dívky - 11x
Nyní tě čeká nelehký úkol a to ten, že musíš z této obyčejné slečny princeznu! Jde totiž první den do nové školy a chce na první pohled trochu zapůsobit. Oblékni ji, nalič, ošprkuj, učeš. Nakonci čeká její hlavní školní sokyně!
Obsluha hostů
Hry pro dívky - 45x
Po dlouhé době se u vás zastavyli staří známí a dostali obravský hlad a vy jako paní domu musíte uvařit. Každý z hostů si sám řekne na co má chuť vy to pouze uvařite a donesete ke stolu. Pozor hra je časově omezena.
Garfield Coop Catch
Hry pro dívky - 1017x
Garfield se rozhodl uvařit si míchaná vajíčka. Pomoz mu s tím. Pohybuj s ním myší vpravo nebo vlevo. Pozor slípky také schazují jiné věci nežli vejce. Po každých třiceti vteřinách se zvýší level a zrychlí se celá hra.
Jane Hotel Mania
Hry pro dívky - 49x
Oblíbená hrdinka dívčích her, Jane, je tu s novou online hrou. Řídit hotel není vůbec snadné. Na druhou stranu je možné provozem hotelu vydělat pěkný balík peněz. Pomozte Jane vydělat kupu zlatek a vést úspěšný hotel.
Big Mamas Salon
Hry pro dívky - 62x
Pomozte šikovné kadeřnici s provozem jejího podniku. Budete se starat o přání zákaznic, které chtějí vypadat velmi hezky. Podaří se vám rychle pečovat o klientky a vydělat co nejvíce peněz?
Burger Jam
Hry pro dívky - 70x
Pěkná burgerová webová gameska, ve které bude vaší činností obsluha hostů. Ti mají chuť na voňavý hamburger. Splňte objednávku v rychlosti a přesně dle zadání. Čeká na vás celkem pět vymazlených úrovní.
Beauty Maker 76
Hry pro dívky - 10x
Tahle online hra pro dívky je opravdu oblíbená a je fakt perfektní. Zde se můžeš realizovat opravdu ve všech odvětvích módy. Za prvé oblečení, potom líčení, pak doplňky ůčes, obuv a šperky. Je to na tobě, jak se s tím vypořádáš. Nápovědu najdeš v kolonce HINT.
Barbie Puzzle
Hry pro dívky - 3x
Slož si překrásné barbie puzzle v nové online hře pro dívky. Náročnost hry je nízká, neboť puzzlíky jsou předkresleny. Berete jeden pzzlík po druhém a snažte se v daném časovém limitu poskládat barbie puzzle:)
Model Dressup 134
Hry pro dívky - 13x
Tak to tu nesmělo chybět - nejrozšířenější módní styl dnešní omladiny. Krásné a zajímavé kousky, kterými chce omladina vyniknout, to bez pochyby:) Zde máte velmi pěkný průřez, tak oblékněte slečnu, jak nejlépe umíte.
Model Dressup 124
Hry pro dívky - 30x
Tahle slečinka si z módy dělá spíše legraci a má vždy skvělou náladu. Její módní výstřelky jsou fakticky peprné. Ale mkdyž do šatníku nahlédneš, tak tam jsou skvělé kousky. Dneska ji oblékni ty!!! :))
Holiday Park 2
Hry pro dívky - 20x
Tvým úkolem je uspořádat skvělý prázdninový park pro malou Janičku a malého Pepíčka. Nebude to nic snadného možná ti to pár minut zabere, ale výsledek jistě bude stát za všechny prachy, jak se říká :)
Alison dress up
Hry pro dívky - 17x
V této hře pro dívky si budete moci zkusit, jak budou slušet slečně Alison různé kombinace oblečení. Máte spoustu možností, jak ho navolit, takže se neostýchejte a zkuste, co jí bude asi tak nejvíce slušet.